שיהיה ...הביאו לי קריזה היום...
P Pure Blooded Saiyan New member 23/4/04 #15 מה קרה לכם... קוראים לו מיכאל הוא רוסי הוא גבוה הדיסקים שלו של נארוטו אצלי בבית כבר המון זמן והוא אוהב לדבר על אנימה. הרבה.
מה קרה לכם... קוראים לו מיכאל הוא רוסי הוא גבוה הדיסקים שלו של נארוטו אצלי בבית כבר המון זמן והוא אוהב לדבר על אנימה. הרבה.
B Brolly New member 24/4/04 #18 אולי רק בפאן ארט, השיער שלו שחור אבל לפעמים עם הצללה לא משהו זה מקבל גוון כחול זה לא רק אצלו אם אני זוכר נכון...
אולי רק בפאן ארט, השיער שלו שחור אבל לפעמים עם הצללה לא משהו זה מקבל גוון כחול זה לא רק אצלו אם אני זוכר נכון...
ס סופרסאיין רמה4 New member 24/4/04 #26 ועוד משהוא.... כדי לנצח אותו בסרט ה8 או הסרט ה1 שלו שבוא הוא היה סופר סאיין אולטרה כולם כולל וג'יטה הלוו לגוקו את האנרגיה שלהם
ועוד משהוא.... כדי לנצח אותו בסרט ה8 או הסרט ה1 שלו שבוא הוא היה סופר סאיין אולטרה כולם כולל וג'יטה הלוו לגוקו את האנרגיה שלהם
I im what im New member 29/4/04 #29 השיער שלו הרגיל בצע כחול נראה לי... ובכל מקרה אם הוןא סופר סייאן אסנדד שתיםם או אולטימייט בכל מקרה הוא יותר חזק משתיים
השיער שלו הרגיל בצע כחול נראה לי... ובכל מקרה אם הוןא סופר סייאן אסנדד שתיםם או אולטימייט בכל מקרה הוא יותר חזק משתיים