חברה סוף שבוע מגיע

king kazabubu

New member
חברה סוף שבוע מגיע

וזמן לאיזה סופש קטן. אז קדימה לעבודה. אני מכריז על סוף שבוע שיבוסס על ברולי. אז קדימה לרשום את כל הפרטים שאתם יודעים על ברולי.

Matrix man

New member
ברולי

לא ראיתי אף סרט שלו וראיתי רק תמונות... אבל אני יודע שהוא הסופר סאיין האגדי.

ashkeloni

New member
עשרה פרטים לבינתיים

1. הבן של פראגס 2. נולד עם רמת כוח של 10,000 3. המלך וג'יטה ציווה להרוג אותו בגלל שהוא פחד ממנו 4. אבא שלו שולט בו (או לפחות שלט בו) בעזרת מתקן שבנה אחד המדענים שלו 5. הציל את אבא שלו עוד כשהיה תינוק מהפיצוץ של הכוכב וג'יטה 6. הוא וגוקו נולדו באותו היום, וגוקו בכה בלי סוף, אז זה עיצבן את ברולי ובגלל זה ברולי שונא את גוקו כל כך 7. יש עליו 3 סרטים 8. כשהוא סופר סאייאן, שיערו ירוק ולא צהוב, אקירה טוריאמה עשה זאת כנראה להראות את הייחוד שלו בתור הסופר סאייאן האגדי 9. הוא אוהב הליכות ארוכות על החוף (סתם בצחוק) 10. אני לא זוכר עוד פרטים (נחמד לא?
)

קרייטון

New member
XD אהבתי את הפרטים האחרונים.

11. הוא הגיע לרמות SSJ 1 אולטימייט [?] ואסנדד. 12. בסרט 11 הוא הופיע כביו ברולי. 13. מדענים יצרו את ביו ברולי מחלקיק עוד שלו [?] 14. החולשה שלו הייתה מים. 15. ככה גוקו והאחרים ניצחו אותו. תמונות!

Weird Eyal

New member
ברולי

כשהוא לא סופר סייאן הוא נראה כמו פוקהונטס.... וזה אכן קקרוטו שבכה נון סטופ ולא נתן לברולי בייבי לישון בחדר התינוקות באינקובטור

ashkeloni

New member
אחי

אתה צריך לראות את סרט 8 עוד פעם גוקו בכה וזה גרם לברולי לבכות

im what im

New member
תיקון לשניכם-שניהם בכו

גוקו יילל בלי הפסקה ואז גם ברולי התחיל לבכות ממש תגובת שרשרת

Brolly

New member
או, הנה נושא שאני בקיא בו, גוקו בכה

קודם, ואז הערסל(אם אפשר לקרוא לזה ככה) שלו התנגש בערסל של ברולי והבהיל את ברולי וגרם לו לבכות, ומאז ברולי שונא את גוקו ברולי הוא הבן של פאראגראס, הוא נולד עם 10 אלף כוח, בגלל שהמלך וג'יטה פחד מהכח שלו הוא הורה על להרוג אותו, והוא גם כמעט הרג את פאראגראס בעצמו כשהוא ניסה לעצור אותם, שניהם הושלכו למזבלה של הכוכב, כמה רגעים לפני שפריזה חיסל את הכוכב וג'יטה אז ברולי חזר להכרה והציל את עצמו ואת פאראגראס השיער של ברולי לא ברור כי הוא לא הולך בד"כ לפי הרמות הרגילות, ברולי עם שיער ירוק צהוב כזה בסרט 8 ובסרט 10 זה צהוב נקי, ואי אפשר לומר שהוא הגיע לאסנדד סופר סאיין בגלל שהמהירות שלו לא ירדה, להיפך, עלתה את ברולי אפשר לתמצת לכמה מילים פשוטות פסיכי חזק שרוצה להרוג את גוקו כי הוא העיר אותו משינה פעם אחת כשהם היו תינוקות, LOL אבל עדיין הוא מגניב, קקרוטו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

king kazabubu

New member
יש אגדה שאומרת

שכשני סאיינס נולדים באותו יום אחד מהם יהיה הדומיננטי על השני וייועד לנצח אותו. ברולי נולד עם הרבה יותר כח מאשר גוקו, והוא בטוח בעצמו מספיק כדי לא לבכות גם בתור תינוק. אבל גוקו שנולד עם רמת כוח אנרגטית של 3 בלבד בוכה ועושה הרבה רעש מה שאומר שהוא יתחזק מאוד כשיגדל. הוא נותן מכה לעריסה של ברולי וברולי החזק נבהל בפעם הראשונה בחייו ממישהו שחלש ממנו פי אלף... בעצם כאן מבינים שגוקו הוא הדומיננטי, וברולי מרגיש שהוא חייב להרוג אותו לפני שגוקו יעשה זאת. מה שמדהים בברולי היא העובדה שלמרות שהוא ממש טיפש הוא זוכר את היום הראשון בחייו, וגם את השם של התינוק האמתני קקרוטו!

ofer blofer

New member
כמה שאלות

1.כמה סוגים של סופר סאיין יש???? אולטימיט ומה עוד? 2.באיזה סרטים ברולי מככב (מספרים..?) 3.מי זה ביו ברולי?

Brolly

New member
אממממ, יש 4 סוגים אם אני לא טועה...

1.ס"ס 1 ס"ס 2 אסנדד ס"ס(אותו כח כמו 2 רק יותר איטי והגוף מתרחב מאוד) ס"ס 3 בוא לא נחשיב את ס"ס 4 כי זה בדרגון בול ג'י טי 2. ברולי מככב בסרטים 8,10 ו11 3. ביו ברולי זה הרע בסרט 11

קרייטון

New member
מממ...

"ואי אפשר לומר שהוא הגיע לאסנדד סופר סאיין בגלל שהמהירות שלו לא ירדה" לא. אתה מתבלבל. אסנדד זה SSJ2. א אולטימייט. רואים את זה כשגוקו מתחיל להילחם במאג'ין\קיד\סופר בוו. הוא מרא את כל הצורות ואומר. "די טיס מי אסנדד בלה בלה בלה" או משהו כזה. כבר היה דיון על זה. בג'טה וטראנקס רק חשבו שאולטימייט זה אסנדד.

bebi vegeta1

New member
אני באמת מציע לך לראות את פרק 8 ו

לרענן את הזיכרון אני מוכן לתת לכם פרינט של הסרט בקטע שהחייזר הדפוק ההוא אומר להחייזר השני שהבן של פארגאס עם לא זוכר כמה וכוח והבן של בארדוק עם פחות כוח גרם לו לבכות...

Brolly

New member
קודם כל זה סרט 8, לא פרק 8

שני חייזרים דפוקים? זה הרופאים החייזרים הקלאסיים של די בי זי, חחחחחחח תקעו אותם בכל מקום, הם בני-אלמוות O_O הוא אמר שהבן של פאראגראס עם 10 אלף נקודות כח, ועל הבן של בארדוק אמרו שהוא מאוד חלש, ואז אחרי זה כשבארדוק עבר ליד הוא בדק את הרמת כח של גוקו ואמר, "3, עלוב" או משהו כזה...

למעלה