רן???? ציפיתי שתבוא!
היה אחלה! נכנסתי בדרכי הקומבינה ב40 שקל (והכנסתי עוד חבר חינם). הגענו בסוף ההופעה של מוש ושמענו בדיוק את דרך וג'ה איז וואן לפני שהוא ירד. אחריו עלו הלהקה הכי טובה היום בירושלים, קולולוש! כמובן שהם הפתיעו את רוב האנשים והקפיצו את הקהל. הם שרו את music buisnes החדש ואת JUST WONT STOP וכמובן את SET IT OFF המעולה. אחר כך הם העלו את סגול וקואמי ששרו את יום יפה ואיך קוראים לי בהתאמה ובסוף סגרו עם פייט רבל סאן. ואז עלו הדג נחש שנתנו הופעה של שעה ומשהו והקפיצו את הקהל בלי סוף, כמעט ולא נשאר כח. ראוים לציון בהופעה: ביצוע ענק כתמיד למה נעשה, ביצוע מעולה לקוסאמאמק עם רבל סאן, קוואמי וסגול. ביצוע יפה ללא פרייארים עם הנשפנים של קולולוש והנה אני בא שסחט את הקהל. ואז עולים פורטיסחרוף. קיבלנו הופעה של שעה וחצי והיא הייתה טובה. לונדון תל אביב ברלין או בריסל קיבל ביצוע טוב מאוד (וגם הנה בא השקט) עיר של קיץ היה ממש יפה. מהאלבום החדש היה את שלושת השירים הראשונים (על המשמרת בהקדשה לירושלים ובביצוע מעולה), את בסוף של יום (עם הלהקה) ולהתעורר. שקיעתה של הזריחה היה מצמרר, הפוך היה גאוני (בייחוד בנוסף לעובדה שברקע מישהו בדיוק קפץ באנג'י הפוך
). פורטיס היה משוחרר ועשה הרבה שטויות, אבל לא משהו שראוי במיוחד לציון (הרבה צעקות במגפון). נעלים היה כיפי (נתנו לי תמונת קלוז אפ עם הנעליים באוויר) אחר כך הגיע את לא בביצוע מעולה! ממש ממש ענק! ואז הם כמובן סיימו עם אין קץ האיכותי. הם עלו להדרן, התחילו לנגן את רד מעל מסך הטלווזיה שלי אבל אז ברי אמר שבא לו משהו יותר רגוע, אז הם ניגנו את ניצוצות וכל הקהל שר ביחד איתם. אחר כך, באופן מפתיע, הם סיימו עם רד מעל מסך הטלוויזיה שלי. הייתה הופעה טובה, אחרי ההופעה הלכתי לדבר עם ברי ופורטיס והזמנתי אותם להופיע אצלי בבית