חברה כנסו

romens

New member
שיר כזה שיר

"אני לא שונה אני מיוחד אני רץ ורוקד ממש כמו כל אחד" של להקת הפגמות !! וגם המשפט " אני לא דביל אני רק נראה כזה " משם איי אני מת על התוכנית הזאת =]

popikon23

New member
חמוד ומיוחד יקרים../images/Emo70.gif

אני פורשת לישון, זקנה מה לעשות?! שיהיה לכם לילה טוסט (רונן, רואה איך אני לומדת מהר?)

romens

New member
פייה!!!!!!!!!!!!!

אני רואה שאני משאיר פה את חותמי ומביא לפורום אוצר מילים חדש! יאיי =]

romens

New member
טוב.....

"טוב, ליל מנוחה וחלום, כבר מאוחר , ומחר נקום ונראה ,איך שמגיע היום בסוף כל לילה (מיקו!!!!!!!!) טוב חושך נפל על הרחוב רק הירח משאיר את אורו הצהוב צרצר מצרצר צירצורו שר לילה " טוסטטטטטטטטטטטטט

handlessman

New member
תאמינו לי...

שאני יכול להיות הרבה יותר הזוי ממה שעד עכשיו שמעתם ממני, אבל מה לעשות - גם לי יש גבולות, ולעומתו - אני לא רוצה לעשות מעצמי דביל... (=

romens

New member
עמרי יאללה

עמרי תיהיה אתה המצחיק ותיהיה אתה מהיוחד לי מספיק רונן

popikon23

New member
../images/Emo9.gifבטח שגם אתה מצחיק

פשוט מאז שראיתי את רונן בכל פעם שאני קוראת הודעה אני מדמיינת לעצמי את ההבעות פנים שלו.

handlessman

New member
חחחח וואי זה מזכיר לי

רונן עשה לעצמו לא מזמן בוק של כל הפרצופים המוזרים והמעוותים שהוא היה מסוגל לעשות, ואני בטוח שהוא יסכים לשתף את כולנו בתמונות... נ-כ-ו-ן רונן?

romens

New member
ומז"א הבעות פנים?

אני לא מבין ......... ועשיתי בוק לבולי אז זה אני מוכן לעלות

lile0

New member
יש לך הבעות פנים כאלה

שמתלוות לדיבור וממחישות את הכוונה שלך- זה ממש חמוד
ונשמח לראות את הבוק של בולי

romens

New member
חח באמת?

לא שמתי לב לזה אף פעם........ מעניין......... טוסט כל אחד הבעיות שלו =]

romens

New member
הגנב מגונב פטור?

לא?????????????????????????? כל הדיסרים על טוסט עשה אותי צמא חחח =]

romens

New member
לבקת הקהל בוק של בולי המצונזר חחח

כאן אנו רואים את בולי מבולבל כי החבאתי לו את הכדור מאחורי הגב וניצלתי את מצבו הנואש וצילמתי אותו באמצע רגע של משבר תמונה אחת שווה אלף מילים " לא מאמינים? תאמינו!"

romens

New member
כאן זה סיפור אחר לגמרי

כאן בולי שהבין שאני גונב לו את הכדורים ניסה לעשות לי פעלול הוא הלך לתיק טניס שלי שהוא מפוצץ כדורים ו ניסה לקחת אחד אבל בגלל שהוא עצלן הוא נרדם עם היד על התיק ........ מוזר מאוד ,מוזר מאוד

למעלה