חברה כנסו

lile0

New member
לא היינו דתיות

אבל משום מה ההורים רשמו אותנו לבית ספר דתי, אז הלכנו לבני עקיבא עם כל החברות

handlessman

New member
הסיפור שלי...

אני חושב שרשמתי אותו בדאון, לא בטוח, וא כן - אז נראה לי שלא את המלא או באמת מאיפה התחלתי... קיצר - לאחותי היה את "זה הכל או כלום" (אל תשאלו אותי מאיפה, בטח קיבלה אותו ממישהו כמו כל שאר הדיסקים שלה) והיא לא אהבה אותו ונתנה לי אותו... חרשתי עליו אבל עדיין לא ממש התעניינתי כי לא הכרתי הרבה שירים של דויד חוץ מאלה שבאלבום הזה והשירים הכי מפורסמים שכל אחד מכיר כמו יהיה טוב ומתחת לשמיים, ואז יצא המיטב וקיבלתי אותו לכבוד איזה אירוע (לא זוכר איזה) ואז שמעתי שירים מכל התקופות ונתפסתי באמת ו... (נדוש) השאר היסטוריה...

romens

New member
אני למדתי בבית ספר רגיל

בכיתה רגילה .......... ואז בחטיבה למדתי בכיתה הכי טובה בשכבה ואז בתיכון הלכתי לכיתה מיוחדת חחח

romens

New member
ואז מה אם אנחנו

20 ילדים בכיתה וכל השאר הם 40 .. אז מה אם לנו יש שעות תגבור יותר משאר השכבה ובכל זאת מסיימים לפניהם זה עושה אותי שונה? לא! זה עושה אותי מיוחד! =]

popikon23

New member
חמוווודים!!!!!

רונן, אין עליך. אתה קורע אותי כל פעם מחדש!!!! את שאר התגובות לא כ"כ הבנתי, הסבר בבקשה.

romens

New member
אמ.. בעיה

אם הייתי מצליח לעקוב אחרי כל השטויות שיוצאות לי מהפה הייתי מסוגל הסביר ( וגם כן רק רבע) חחח אבל אני אנסה....... אוקי בואו נראה......... אני בכיתת מב"ר (מסלול בגרות רגיל) או יותר נכון -מפגרים בעלי רצון... שאנחנו לא מולדים את כל המקצועות שאחרים לומדים ואנחנו מרחיבים ג"ג ( יופי היי! ) אוקי חלק א הוסבר חלק ב' נמאס לי מהאפליה למה סופרמן יש לו כוחות אל והוא בלתי פגיע והוא לא מזדקן ( ניראה לי שהם עלו על סטארט אפ חדש מעולה משהו שאתה לוקח ולא מזדקן ) וסופרמן מה הוא בסך הכל מתפס על קירות שאני לא אתחיל לדבר על באטמן שהוא החליט שהוא גימור אל שהוא בגלל לא ידוע כלום אבל יש לי אחלה מכונית.......... מקווה שהצלחתי להסביר ושאני לא אצטרך להסביר את מה שכתבתי כאן זה יותר מסובך חח =]

romens

New member
טעות חשובה!

ספיידר מן הוא המסכן שבסך הכל מטפס על קירות אולי אני אלמד מבאטמן אני גם יהיה כוכב שיציל את היקום או רק את בולי אני צריך לחשוב והחליט.... קשה קשה

romens

New member
ולכל האלה שלא מכירים אותי

אני לא דביל אני רק נראה כזה =]

popikon23

New member
אתה לא נראה דביל

ולא נשמע דביל (או יותר נכון נקרא דביל..) אתה פשוט מיוחד!

handlessman

New member
וכאן זה המקום להגיד...

"כולם אומרים שאני חריג, אמא אומרת שאני מיוחד..."

popikon23

New member
ולא הסברת מה הקשר של בולי

שראיתי את התמונה שלו במסנג'ר שלך היום.

romens

New member
אוקי אז זה סיפור החיים של בולי

נתחיל בסיפור המרגש שבהתחלה עצוב ואז מרגש מצחיק אוקי אז .......... הכל התחיל ככה לפני קצת יתר משלוש שנים בבר מצווה שלי אבא שלי הביא לי כלב ליום הולדת באותו שלב לא ידעתי שהוא בולי אז בינתיים הוא נקרא כלב ( כמו שבטח הם נקראים בני ישראל ואם הזמן הם ההוםלכים ליהודים (הכינוי)) וקיבלנו אתו מחבר של אבא שלי שהוא וטרינר שהוא הגיע פצוע וחבול כי משפחה זרקה אותו כנריאה ( מירושלים לילך וקרן רוצות לספר לי שמהו??? =]) ואנחנו תיפלנו בו הוא כבר ידע לשבת ולתת יד .......... ואז הייתה ההתלבטות איך נקרא לו אני והמשפחה שברנו את הראש חשבנו וחשבנו ואז אמרתי שהוא הגיע ממפשחה דתייה אולי נתנו לו שם של משהו דתי אז ניסנו כל מיני שמות לא הלך ואז אני חשבתי שהשם "באגי" יהיה טוב ואח שלי אמר "בולי" כמו התוכנית הנוסטלגית ואהובה על כולם בולי איש השלג " בולי קטן........) ההסבר לשם כי הוא לבן וחמוד כמו בולי איש השלג אז הסכמתי אם אח שלי אוקי הוא התאושש אחרי חצי שנה לקחנו אותו לים ואז הוא מצא את שבטי (הצפרדע) אני בחרתי את השם הם היו חברים מאוד טובים ( להחשב בעובדה שהוא היה צפרדע צעצוע אבל זה לא יוצא מכאן הוא לא ידע את זה הוא חשב שהוא אמיתי (בולי) ) ואז קרה משהו נורא ואיום בשבטי הלך לאיבוד אני ובלי היינו הרוסים מהדבר הזה כי לא בכל יום אתה מאבד חבר טוב ...... אבל התגברנו על זה ואז מצאנו אותו היינו שמחים אלבל שבטי היה בטראומה קשה הוא כבר לא צפצף כמו פעם ואז החלתלנו שהוא ישן בבית במקום סגור ולא שהוא ינוח וזה לא עזר והוא שוב נעלם ומאז נעלו עקבותיו וזהו בערך בולי עד היום ממשיך ליהיות כלב נאמן (בערך) ופעלולן ( אבל שלא יודע לקפוץ)............. ולכל אלה שלא ראו אותו עדיין הנה תמונה שלו

popikon23

New member
איזה חמוד בולי!!

כרגיל, הסיפור שלך ממש הצחיק אותי (חוץ מהקטע שהצפרדע אבדה בו עצרתי את נשימתי). איך הגעתם לשם שבטי לצפרדע??

romens

New member
אני הגעתי!

לא יודע זה פשוט קפץ לי לראש שבטי הצפרדע תודו שזה נשמע ממש שם לפרצוף!!! יאי זאת הייתה אהבה ממבט ראשון בולי עוד מתקשה להאמין....... הייתה לי תמונה של שבטי אבל אם אתה רוצים ליראות תמונה דומה לשבטי תראו בווינדוס XP אם יש לכם יש תמונה של צפרדע זה אחיו התאום של שבטי..... הנה לכם עוד תמונה לבולי ששששששששששששש הוא ישן תיהיו בשקט=]

popikon23

New member
../images/Emo6.gif

אני ולילך על הרצפה ממך!! טוב, רק בגלל שאתה כזה חמוד אני מסכימה שתבחר בין המיוחד למצחיק של הפורום.

למעלה