חבר'ה כנסו רגע.......

SepteMber Lady

New member
חבר'ה כנסו רגע.......

תגידו מישהו מכם ביקר באתר ONE בכתבה על מותו של נסופוואה ובכתבות הנלוות אליה??? מישהו מכם ראה כמה אוהדים חצופים יש לנו?!??!?! מה זה?!?!? הבנאדם מת!!! מה הם הולכים וכותבים העיקר שהפועל טובה...לא משנה לי מותו ודברים כאלה?!?! מה אין כבוד??!!! אני פשוט נדהמתי והתביישתי בהם!! הם פשוט מביישים את הסמל שלנו!!

Bull Shit

New member
לצערי וצער כולנו יש הרבה כאלה..

זה למה שונאים אותו.. בגלל אותם אוהדים.. מביישים כלבים.. שאני לא מבין מה הם מחפשים אצלנו..

SepteMber Lady

New member
באמת...........אפסים כאלה!!

הוא בחור צעיר בן 22 ופשוט תיכנן בחודש הבא להיות אבא...!! אתה קולט כמה קשה?? אז במקום שייכתבו עליו כאלה דברים שיחסכו את זה מעצם וזהו!! מה יש להם??!!! אין רחמים?!?! אני פשוט מתפלאת....אפילו אוהדי בית"ר התנהגו יותר טוב.......

RAFI THE NIGGER

New member
אנחנו מדינה גזענית הכי גזענית בעולם

זאת עובדה. כושי הוא לא בנאדם ככה בארץ

Bull Shit

New member
הגעת למדינה?

זה גם נכון בכללי.. אבל זאת בושה לנו.. אוהדי הפועל לראות את החברים שלנו, האוהדים האחרים מדברים ככה.. בושה לנו שאנחנו אוהדים ביחד איתם. בושה לכולנו.. ולא פלא.. שכולם שונאים אותנו..

RAFI THE NIGGER

New member
תמיד חשבתי

שזה רק כלפינו האתיופים.. אבל כנראה שונאים שחורים ולא משנה מאיפה הוא העיקר שהוא שחור.

אחי אתה לא צריך להיפגע

אידיוטים יש בכל מקום, לצערנו גם בהפועל. אני יכול להבטיח לך שאני לא מכיר אף גזען (רק הומופוב אחד).

just adiki

New member
אני לא מאמינה שאלה אוהדי הפועל.

באמת. יכולך להיות שאלה אוהדים של קבוצות אחרות ומנסים להוציא את אוהדי הפועל רע.. לא נראה לי הגיוני שמיהו יעשה דבר כזה.. ובהזדמנות זו-יהי זכרו ברוך

ranhetz

New member
זה אף פעם לא אוהדי הפועל

לא אוהדי הפועל זרקו את האבוקה בבוסניה לא אוהדי הפועל זרקו את רימון ההלם בבלומפילד לא אוהדי הפועל ריססו את קבר הוריו של חולדאי לא אוהדי הפועל זרקו בובה של הבן של אובארוב לא אוהדי הפועל הוציאו דיסק המאחל לכל העולם ואישתו לקבל סרטן ולמות (מישהו אמר איתן טייב?) אלה אף פעם לא אוהדי הפועל...

just adiki

New member
לא שאני מצדיקה את כל מה שנאמר..

אבל אלה דברים שנעשו נגד קבוצות יריבות ושנואות.. שוב-אני לא מצדיקה אותם. אבל הפועל ב"ש לא קשורה להפועל ת"א.

למעלה