יאללה משחק.. אבל בוא נזוז טיפה מכאן שלא יהיה איזה קיר בטון רחב שיפריע
P puma141 New member 18/6/12 #93 יאללה משחק.. אבל בוא נזוז טיפה מכאן שלא יהיה איזה קיר בטון רחב שיפריע
מ מוטי חוף מציצים New member 18/6/12 #95 סבבה.. יאללה זזים למקום אחר... אוהבת פינג פונק שולחן? טניס ??
P puma141 New member 18/6/12 #96 חחח שאלה מעולה מוטי! אני טובה בפינג פונג שולחן , בטניס - בתקופות מסוימות אבל במטקות בים -לא משו למען האמת ! אז אם יד ימין שלך עייפה באופן כללי-נשחק. אם לא אני לא משחקת אתה תנצח ואני סתם ארדוף אחרי הכדור
חחח שאלה מעולה מוטי! אני טובה בפינג פונג שולחן , בטניס - בתקופות מסוימות אבל במטקות בים -לא משו למען האמת ! אז אם יד ימין שלך עייפה באופן כללי-נשחק. אם לא אני לא משחקת אתה תנצח ואני סתם ארדוף אחרי הכדור
מ מוטי חוף מציצים New member 18/6/12 #97 אחלה עזבי מטקות כעת גם מאד חםםםםםםםם טילים... לא כייף בכלל. נעבור לפינג פונג שולחן אני חולה על זה... הכי טוב.
אחלה עזבי מטקות כעת גם מאד חםםםםםםםם טילים... לא כייף בכלל. נעבור לפינג פונג שולחן אני חולה על זה... הכי טוב.
מ מוטי חוף מציצים New member 18/6/12 #99 חחח יש כאן אחת ששונאת שאנחנו רושמים "חחחחחחחחח" ניצחת כי הרשת עקומה
P puma141 New member 18/6/12 #100 חחחחחח מטקה אז נעשה HHHHHHHH אתה חושב שזה נעים לה יותר בעין? זו לא הרשת עקומה , זו הרצפה! טוב אז בוא נשחק סקווש יש פה קיר בטון מולך . רואה אותו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצחת מטקה !
חחחחחח מטקה אז נעשה HHHHHHHH אתה חושב שזה נעים לה יותר בעין? זו לא הרשת עקומה , זו הרצפה! טוב אז בוא נשחק סקווש יש פה קיר בטון מולך . רואה אותו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצחת מטקה !
מ מוטי חוף מציצים New member 18/6/12 #101 הרצפה עקומה זה תירוץ של רקדן כושל מחר נלך על סקווש סבבה הרצחת וגם ירשת.. סתם סתאםםםםםם.. HHHHHHHHHHH
מ מוטי חוף מציצים New member 18/6/12 #94 שעתיים עד שהתגובה עלתה ...תפוז בכרטיס היתה מזמן...........הכל בקונטרול
כ כאילו יש מחר New member 17/6/12 #9 מה אני מבין? אני אין לי חשבון לא יוטיוב לא פייסבוק לא פייפל אני איש מערות שיכור אני
ל לילוש באה לביקור New member 17/6/12 #11 אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אתה באמת איש מערות שיכור. גם אני שיכורה. השתכרתי, זה כזה מסובך לכתוב את זה. מתי אתה הולך לישון?
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אתה באמת איש מערות שיכור. גם אני שיכורה. השתכרתי, זה כזה מסובך לכתוב את זה. מתי אתה הולך לישון?
כ כאילו יש מחר New member 17/6/12 #13 כשאני ארגע מהאיום של רינתי77 מה יש בסירטון הזה? זה באמת חשוב לך להעלות אותו לרשת? זה בטח סירטון ציצים עם ציורים של כוכביות על הפיטמות. נכון?
כשאני ארגע מהאיום של רינתי77 מה יש בסירטון הזה? זה באמת חשוב לך להעלות אותו לרשת? זה בטח סירטון ציצים עם ציורים של כוכביות על הפיטמות. נכון?
D dojee New member 17/6/12 #7 לפי דעתי ההגבלה בגודל הקובץ קליפים באיכות נמוכה אפשר לראות יותר זמן כי הקובץ יותר קטן
ל לילוש באה לביקור New member 17/6/12 #10 אז מה לעשות דוזי בבקשה ממך. צילמתי קליפ שהוא 17 דקות של איכות עילאית.
D dojee New member 17/6/12 #22 אפשר להישתמש באפליקציה MOVIEMAKER הופכים את הקליפ לאיכות יותר נמוכה ומקבלים קובץ בגודל יותר קטן