חחח סוז. בוצ'ה
ל לילוש באה לביקור New member 18/6/12 #73 סתם נו את כוסית על. בואי לנחם אותי. הוא סירב לסקס! פעם אחרונה ודי! אף אחד! בחיים! לא סירב לסקס איתי!!!!!!!!!!
סתם נו את כוסית על. בואי לנחם אותי. הוא סירב לסקס! פעם אחרונה ודי! אף אחד! בחיים! לא סירב לסקס איתי!!!!!!!!!!
ל לילוש באה לביקור New member 18/6/12 #86 חחח מבחינה אנטומית לא. אבל לא יודעת מה הולך לו בראש. אתה היית מסכים לסקס אחרון ודי איתי ילד? למרות שאתה מהקהילה?
חחח מבחינה אנטומית לא. אבל לא יודעת מה הולך לו בראש. אתה היית מסכים לסקס אחרון ודי איתי ילד? למרות שאתה מהקהילה?
י ילד רע ומר New member 18/6/12 #41 איכססס.... לא רואים ציצים בכלל. זו שערוריה. מבחינתי אפשר וצריך לחסום אותך לחודש. שתחשבי טוב טוב על מה שעשית. אני לבד יושב לי מלטף לי היכן זיקפתי היכן טעיתי מה לא נכון עשיתי למה תמונת פנים קיבלתי. ולא תיתי. (זה ציצי , אבל לא רציתי להרוס את החרוז)
איכססס.... לא רואים ציצים בכלל. זו שערוריה. מבחינתי אפשר וצריך לחסום אותך לחודש. שתחשבי טוב טוב על מה שעשית. אני לבד יושב לי מלטף לי היכן זיקפתי היכן טעיתי מה לא נכון עשיתי למה תמונת פנים קיבלתי. ולא תיתי. (זה ציצי , אבל לא רציתי להרוס את החרוז)
J Jake Speed New member 18/6/12 #44 ציצי לא משהו יש לה זאתי למה אתה חושב היא מסתירה אותם עם כל מיני כוכבים ושיט?
ל לילוש באה לביקור New member 18/6/12 #46 ראית מספיק את התיתי שלי הם מודפסים לך על המגבות. אז מה קרה אם תראה שיש לי גם נשמה?
י ילד רע ומר New member 18/6/12 #53 צודקת. צודקת.. יאללה ראיתי מספיק. עכשיו ציצים. אפחד פה לא גומר מנשמות.