חבר'ה יש לי רעיון !!!

yakovf2

New member
האמת הקטע בניכם

מזכיר לי את הקטע בספר השני,במשחק הקוידיץ שהארי נפל מהמטאטא שלו בגלל המרביצן הסורר.הארי התעלף וכפקח את עייניו,הוא ראה את לוקהרט ניצב מעליו.והארי אמר,"לא אתה".ולוקהרט אמר,הוא לא יודע על מה הוא מדבר.(הקטע הזה תמיד מצחיק אותי.אגב,הציטוט לא מדויק,כפי ששמתם לב) וכבוד המנהל,אני ימשיך לקבל מורים לבית הספר,בתור סגנך וחבר בועד בית הספר.וכפי שצינתי בשירשור מוקדם,שאני גם המורה החדש לטיפול בחיות פלא. אתה יכול לדאוג לכול השאר.אתה צריך גם לקבוע מי יעמוד בראש הבתים. זה יכול להיות כמו בספר או שונה ממנו,אתה המחליט.
בכבוד רב,סגן המנהל ויו"ש ועדת בית הספר:י.פריליך.
 

saaror

New member
אני בכלל לא מזכיר אותו.

את מזכירה קצת את פרקינסון,חברה של מאלפוי. I LIKE IT
 

saaror

New member
לא הבנתי איך זה מזכיר לך

שיהיה. אני מבקש רשימה מלאה של המורים,ואז נוכל לקבוע מי יהיו ראשי הבתים. זה לא חייב להיות לפי הספר(שיקווים-סלית'רין,שינויי צורה-גריפינדור,וכו'.)
 

yakovf2

New member
פרסמתי כבר את רשימת המורים.

וחסרים די הרבה.בכל אופן הרשימה היא למטה.תחת הנושא:"המורים שנבחרו לבנתיים הם:בכל אופן שם זה כתוב וקשה לי לחזור על זה שוב.זה הרבה לכתוב.
 

yakovf2

New member
הוא היחיד עד עכשיו שהגיש

מועמדות למשרת המנהל חוץ ממני.ואני ויתרתי לו.
 

saaror

New member
למר יעקב הנכבד

הרני להודיעך כי נבחרת לתפקיד סגן המנהל. עלינו לאסוף את כל צוות המורים ולהקים וועדה בעניין תכנון בית הספר. אני מטיל עליך את איסוף המורים,בהצלחה. העניין דחוף ביותר שכן בינתיים כישרונות צעירים יחמקו בין האצבעות.
 

yakovf2

New member
אוקי המנהל,אני מטפל בזה.

במהלך היום הציג את המורים שנבחרו עד עכשיו.
 

dוDav

New member
אממ רשמתי כבר פה...

http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=19381&smsMsg=
 

yakovf2

New member
צודק/ת התקבלת.

מצטער אבל אני קצת מסטול עכשיו מהשינה,לכן אני לא כל כך זוכר מי בן ומי בת.
 

GoldAngle

New member
אמ...

אני רוצה להיות ג'יני וויזלי (כי זה כיף לשחק קווידיץ') ומה עם המשחק הזה בקומונה? ד"א, חדשה פה! (קוראת סמויה כבר הרבה זמן
)
 

InBaR 85

New member
../images/Emo7.gif אני בדיוק באתי לרשום שזה

מה שאני רוצה
טוב לא משנה
 

לידור17

New member
איזה תפקידים נישארו??

לקחתם לי הכול
סתם..סתם... מה נישאר?.. (רעיון יפה)
 

yakovf2

New member
נא לבדוק שירשורים קודמים.

צינתי כבר איזה נותרו.תבדוק את השירשורים האחרונים שכתבתי.
 

yakovf2

New member
טוב,אני יזכיר פעם נוספת.

המשרות הפנויות הם: שינוי צורה,תולדות הקסם,חקר המוגלגים,מורה לקוידיץ, (כלומר שופטת במשחקים),ואני חושב של מיניתי מורה לשיקויים.אם אני טועה אז שמורה השיקויים יכתוב לי כאן בפורום.וגם תורת הצמחים פנוי.
 
למעלה