לאאאא אבל אני ביקשתי לפניוווו זה לא הוגןןןן
S saaror New member 17/5/06 #10 הדבר היחיד שאתה טוב בו זה להרוויח כסף מהימורים,ועוד מהחברים שלך. מתאים לך ללמד כוחות האופל,אתה פשוט אפל.
הדבר היחיד שאתה טוב בו זה להרוויח כסף מהימורים,ועוד מהחברים שלך. מתאים לך ללמד כוחות האופל,אתה פשוט אפל.
S saaror New member 17/5/06 #12 מכיוון שאתה אוהב אותם אתה תלמד אותם בכוונה לא טוב כדי שאנשים לא יוכלו להתמודד מול אדונך כאשר יגדלו. אני מציע שתפרוש למשרת ניק כמעט בלי ראש,אתה יודע,הטמבל שאין צורך בו.
מכיוון שאתה אוהב אותם אתה תלמד אותם בכוונה לא טוב כדי שאנשים לא יוכלו להתמודד מול אדונך כאשר יגדלו. אני מציע שתפרוש למשרת ניק כמעט בלי ראש,אתה יודע,הטמבל שאין צורך בו.
ד דנקי New member 21/5/06 #177 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!! שנייה, יצאתי לפרסומות... חחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A AnGeLiNa JoNsOn New member 17/5/06 #58 ../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif אמרתי לך לא לקחת אותי ברצינות, לא?
Y yakovf2 New member 18/5/06 #94 אבל אמרת גם דיוקנות. אבל עם את רוצה להיות רוח.יש את ניק כמעט בלי ראש,ואת הכומר השמן. הא,וכמובן יש את מירטל.מי את מעדיפה להיות?
אבל אמרת גם דיוקנות. אבל עם את רוצה להיות רוח.יש את ניק כמעט בלי ראש,ואת הכומר השמן. הא,וכמובן יש את מירטל.מי את מעדיפה להיות?