חבר'ה יש לי הודעה עבורכם

AHMED THE CAT

New member
חבר'ה יש לי הודעה עבורכם

לכל אלו שסומנה להם כוכבית בתעודת המצרף עקב הערכה חלופית או הקלות למיניהן - נערך היום דיון בכנסת והוחלט לבטל את הכוכבית. מצ"ב קישור: http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=7823108

Minerva

New member
../images/Emo13.gifברצינווווות????

Minerva

New member
לא בטוחה אם יש לי בכלל...

ככובית, אבל נראה לי שכן, אז... YAY!

um21

New member
כל המצרף הוא בושה וחרפה

כל העניין הזה של ביטול הפסיכומטרי יוריד את רמת ההשכלה הגבוהה בישראל

Snapple

New member
האמת שזה ממש לא נכון....

הסיכוי שמישהו יצליח להתקבל עם המצרף ולא עם הפסיכומטרי הוא יחסית נמוך... ורוב האנשים שכן מצליחים הם אלו שיש להם מעל 90 בכול הבגרויות של המצרף ללא המגן (דבר שלרוב האנשים אין...). ככה שרוב האנשים עדיין יעשו פסיכומטרי או יישפרו את הבגרויות שלהם מה שבכלל לא יוריד את רמת ההשכלה אם כבר זה יעלה אותה...

AHMED THE CAT

New member
תתפלא...

הפסיכומטרי שלי היה ועדיין על הפנים
... לעומת זאת, במת' בינתיים (3 מתוך 5) יש לי 98, ואני לא מצפה לפחות בשאר היחידות. באנגלית שסיימתי ללמוד בכיתה י"א קיבלתי 98 בבגרות ב5 יחידות. בלשון - בינתיים 97. באיזו זכות אתה קובע שאני פחות מוכשר ממך ללמוד באונ', וזאת רק עפ"י מבחן שלא הוכח כיעיל בכלל...? תאמין לי שיש לי יכולות הרבה יותר גבוהות מאנשים שהשיגו 700+ בפסיכומטרי וזאת ע"י קומבינציה של מזל וחרישה במשך זמן ארוך. בטווח הארוך, אני משוכנע, שלא תהיה למצרף השפעה גדולה כ"כ מכיוון שהוא דורש השקעה לאורך שנים - מה שלא קיים אצל רוב האנשים. אני מאחל לך הצלחה בכל סוג קבלה שתבחר, AhmedTheCat.

למעלה