חבר'ה יש לו עוד מעט

lilaaa1

New member
נשמע נחמד....

לא משנה לי ממש בבית או בחוץ רק שיהיה מקורי ונחמד.... אבל מה לגביי מתנה?? אולי להכין משהו בעצמי?

polegra

New member
תהפכי את זה ליום פינוק עבורו

תבשלי את הדבר שהוא הכי אוהב לאכול ולא אוכל יום יום תפנקי אותו בצורה שהוא הכי אוהב...מסאז...אמבטיה כשאת מסבנת אותו...אפילו סתם לשבת לגרד לו את כל הגוף... תעשי לו משהו מהלב...ציור שיר או פסלץץץץתלוי במה את כישרונית... יום חג עבורו.......שיקבל כל מה שהוא אוהב...שוקולד....יין....סרט מכות..הכל טלי

lilaaa1

New member
ממממ........

לבשל משהו שהוא אוהב ולא אוכל יומיום אני יכולה... מסג'...הוא לא אוהב
אמבטיות אנחנו עושים המון....
אני מציירת כמו הצרות שלי...
שירים... אני לא ממש טובה בזה... לפסל אני לא יודעת...
וסרטים זה גם יומיומי אצלנו...
אני יודעת שאני קרציה עם דרישות אבל

polegra

New member
אלבום תמונות

עם הרבה רגעים מאושרים שלו בחיים תעצבי אותו יפה עם מדפקות ודפים מיוחדים שנמכרים לחוד תרשמי משהו ליד כל תמונה.... מממ...תשאלי את אמא שלו על מאכלי ילדות שלו ותכיני לו תשחזרי איזה ערב נפלא שהיה לו אחד לאחד משנו שאני עשיתי אבל אפשר גם לקנות.....תקני קופסא מעוטרת יפה ותשימי בה מלא כוכבים )אפשר להכין באוריגמי( בכל כוכב תתני לו קופון או תכתבי לו משאלה טובה שתתגשם לו או סתם מילות אהבה ותרשמי לו ליד זה פתק שבאם יאמים יוכל להגיע גם לכוכבים טלי

lilaaa1

New member
תודה!

אלבום תמונות כזה אני לא אוכל לעשות לצערי, כי אנחנו גרים בחו"ל הרחק מאמא שלו והתמונות... אהבתי את הרעין עם עם הכוכבים אבל אין לי מושג איך להכין אותם....

polegra

New member
תיקני בטח יש מוכנים...

או אפילו כדורים כאלה קטנים כמו שהיו בדיסקוטקים פעם.....

ShirShir

New member
אם אהבת את הפתקים והמסרים../images/Emo26.gif

קופסת מסרים - ציטוט לכל יום, לכתוב/להדפיס פתקים עם מסרים צבעוניים וחיוביים. לשים את כולם בקופסא אחת, והוא יוכל לבחור מתי שבא לו... אפשר למלא גם בסוכריות שוקולדים. במקום מסרים אפשר לכתוב בכל פתק סיבה למה אתא והבת אותו או מה את אוהבת בו.
פנקס קופונים - וגם כאן.

lili81

New member
לא מקורי אבל תמיד מחמם את הלב

תמשיכי הלאה אין צורך לנקום בו... אני בטוחה שפעם הבאה הוא יפצה על זה .. בקשר לרעיונות...: תפוצצי את הבית בנרונים קטנים ארוחת ערב חמה
תלבשי משהו סקסי ... והקינוח
אני כבר ישאיר לך...

למעלה