חבר'ה יש לו עוד מעט

lilaaa1

New member
חבר'ה יש לו עוד מעט

יומולדת!!! אין לי רעין מקורי מה לעשות לו, ולמתנה בכלל...
למישהו יש רעיון מעניין?

s h i r k u s h

New member
רעיונות ליום הולדת ../images/Emo65.gif

לגבי מה לעשות... אפשר לארגן סופשבוע רומנטי בגליל לדוגמא או לארגן לו מסיבת הפתעה במקום שהכי אהוב עליו עם החברים הכי טובים (אלה שהוא באמת ירצה להיות איתם ולא סתם הוזמנו כי לא נעים). ולגבי מה לקנות... אפשר מנוי למגזין ספורט/מכוניות/אחר. ממליצה בחום על פורום "ימי הולדת ומתנות". בהצלחה ומקווה שעזרתי

lilaaa1

New member
בשביל כל מה שהצעתאנחנו צריכים

להיות בארץ.... אבל אנחנו גרים בחו"ל... עוד הצעות?

lilaaa1

New member
ארוחות ערב רומנטיות

עשיתי לו הרבה..... ומסג'...ומסג' הוא לא אוהב..... עוד רעיונות...?

lilaaa1

New member
מה דעתכם

כזכור בימולדת שלי הוא לא הגיע כי רבנו והרגשתי רע מאוד, השאלה היא האם לשכוח מזה ולהשקיע בו מכל הלב או לא... כי הוא נורא פגע בי וקשה לי להתעלם, אז מה דעתכם?

s h i r k u s h

New member
לדעתי תשכחי מזה ותבליגי...

חבל סתם לנקום- מה הטעם? זה סתם ישאיר לשניכם טעם מר בפה. הצעות ורעיונות ליום הולדת שלו: אולי נסיעה למקום שמרוחק קצת מעיר מגוריכם (הבנתי שגרים בחו"ל) ולא לגלות לאן נוסעים ולהפתיע בפיקניק ביער פסטורלי או משהו בסגנון.

רוני471

New member
תתעלי על עצמך ותבלגי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אני הייתי מזמינה אותו למסעדה ערב רומנטי וככה גם את תבלי ,תבחרי מסעדה שאת אוהבת, רוני

אשת מים

New member
בד"כ אני לא נוקמת ולא נוטרת

אבל אם כבר הזכרת ... ואז נורא נעלבת אז אולי הפעם תנסי להתעלם מיום הולדתו . יום ככל הימים .מי שרגיל לחגוג ימי הולדת ומקדיש לכך מחשבה קשה לו מאוד לפסוח כך סתם על יום כזה .את חושבת שתצליחי ??? אם התשובה היא כן אז נהדר . אם התשובה היא לא אז ...נחשוב. אם התשובה היא לא יודעת אז..לשלוח לו אימייל מיוחד לעבודה .וזהו . בהצלחה .

אניטהא

New member
לילה

זה תלוי במצב היחסים כרגע. אם עכשיו נשכחה המריבה והתגברת על העלבוןאז סימן שהמצב ביניכם כזה שמאפשר לךלחגוג לו יום הולדת. תבררי עם עצמך את הנושא. אם החלטת בכל זאת לחגוג לו אז אפשר להזמין הביתה (בתנאי שאין מתבגרים בבית), ארוחה וסרט ולהנות ביחד.

lilaaa1

New member
המריבה נשכחה

אבל עדיין נשארה צלקת... בכל אופן ארוחות וסרטים זה דבר יומיומי אצלנו, אני רוצה לעשות משהו יותר מיוחד אשמח לשמוע עוד רעיונות

ShirShir

New member
../images/Emo65.gifהצצת בפורום שלנו../images/Emo35.gif

את מחפש רעיון רומנטי
חגיגה ביתית
או לצאת מהבית
יש הגבלת תקציב
יש דברים מסוימים שאתם אוהבים לעשות ביחד
אתם חוגגים רק אתם בזוג או עם עוד חברים או [אם יש] ילדים

lilaaa1

New member
אני מחפשת משהו מקורי לעשות

ומתנה מקורית, מעבר למה שאני אעשה לו בבית. בערב הוא יזמין חברים אז אני צריכה לארגן משהו לפני... אני ממש רוצה שיצא יפה ומושקע אבל אני כל כך לא טובה ברעיונות.....
אני ממש לא יצירתית.....

ShirShir

New member
כדי שזה יהיה מקורי וקולע.......

זה יהיה נחמד אם זה יתקשר למשהו שהוא מאוד רוצה, או אוהב לעשות, או איזו בדיחה אישית ביניכם....... כל מתנה יכולהל לקבל גון שונה לגמרי אם זה קשור להומור ביניכם וכו'. תוכלי לתת לנו עוד קצת פרטים או כיוונים של דברים שהוא אוהב, שאתם עושים יחד, שאתם עושים פחות וחסר לו וכו'...

lilaaa1

New member
משהו שהוא אוהב...

ממממ...... מחשב מחשב מחשב
הוא רצה רמקולים למחשב של קריאטיב אבל איך אפשר לעשות מדבר כזה משהו רומנטי

ShirShir

New member
אמממ...........

תצרפי לזה דיסק עם שירים רומנטיים
מה עוד עושה לו טוב על הנשמה מלבד המחשב?

lilaaa1

New member
אממממ..........

כשאני מבשלת לו.... אבל מה לעשות כדי ליצור אוירה מיוחדת ולא משהו יום יומי... משהו מעניין... יש לי דרישות אני יודעת אבל אין לי רעיונות

ShirShir

New member
ראיתי איפשהו על רעיון של.......

להפוך את חדר השינה לחדר מלון
נשמע לך מעניין
שאחפש את זה
את רוצה לחגוג בבית
או לצאת
אולי תזמיני שף הביתה שיבשל ארוחה זוגית לתפארת וככה לא תצטרכי לעמוד במטבח כל היום

lilaaa1

New member
נשמע נחמד....

לא משנה לי ממש בבית או בחוץ רק שיהיה מקורי ונחמד.... אבל מה לגביי מתנה?? אולי להכין משהו בעצמי?

למעלה