חבר'ה יום שני בשעה 11

eyal z

New member
חבר'ה יום שני בשעה 11

אתם יודעים על מה שיש בערוץ 2? תוכנית תעודית שמלווה את טל פרידמן לקראת התוכנית סיום של העונה השנייה של חלומות בהקיציס. אל תשכחו.

~*~gaL

New member
אני אוהבת אותך.

אתה מודע לזה? יור מיי ניו פייבורייט פרסון!
משדרים את זה שוב! יש אלוהים! תודה שהודעת! :))

kfm

New member
מה זה? יוווו עוד תוכנית עם פרידמן..

יש אלוהים!! (ואני ארשה לעצמי להיות יובל לרגע...:) הבנתם? אלוהים...יש אלוהים....טל פרידמן...יש טל פרידמן.... אח כמה אני מצחיקה, זה גובל בגאונות....

greeneye

New member
אני בתוווווור!

סתאם, פשוט אני כל הזמן אומרת את זה... כאילו, יש לי חברה שכל פעם שהיא לא יודעת משהו היא אומרת "אלוהים יודע". וכל פעם אני עונה לה- "אבל מה זה עינינו של פרידמן בכלל?" או "אבל פרידמן לא פה, איך הוא אמור לדעת?" ככה ש...אם כבר, יש לך את היכולת המדהימה לשוטט לי בראש. צאי! דיבוק! צאיייייי!

kfm

New member
חיחיחיחיחי.....

"אני סובל מפיצול אישיות....גמני...גמני...." לכל צופי הפלטפוס שביננו....((:) נכון גל????? ((((:):::::

Yuvalenko

New member
אני.. שונא אלימות אבל.. מכה את

אישתי.. זה נשמע לכם סותר אבל זה..... לא... :::)))

greeneye

New member
אייייייייייישיייייייייייווווווווות

אני שונא אלימות אבל.....מכה את אישתי...זה נראה לכם סותר אבל זה....לאאא אני אדם מאמין רק ש.....אין לו במה.....זה..נשמע לכם סותר אבל זה...*אדוני רוצה קפה?* לאאא!.....

Yuvalenko

New member
מאיפה לי לדעת? הרי גם בצילומים לא

הפסקת לרדת עליי... זה ממש נהיה משחק "מי רוצה לרדת על יובל?" ותאמיני לי, אם היו משחקים על כסף, היית לוקחת מיליון ובגדול!

kfm

New member
אז בוא נשחק!!

סתאאאם...מתה לוקייח קשה...... לשכור לך פסיכולוג ונדבר על זה ביחד? ((:) על חשבוני.....על חשבון הכסף שאני ארוויח במשחק....((:) הנה הנה...אם זה מפריע לך אני אעשה מאמץ גדול ולא אגיד לך יותר דברים בסגנון "כל הכבוד" "אתה גאון" על הבדיחות שלך....פסדר?

kfm

New member
הממממ....דירה אמרת.....

הבדל קטנ- טן במחיר אבל טוב נו...שיהיה... תראה איזה משקיענית אני, אקנה לך דירת פנטהאוס מרוהטת, מטבח (של רגבה יש לציין!!) + מקלחת מחררסינה עם מתגים להדלקת אורות מזהב.... והמחיר- ללא תחרות!!

למעלה