חברה חדשה במועדון.

Negg108

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

אין לך כזה מדיי פעם הרגשה של... אני מפספסת משהו? אני מפסידה להיות עם אנשים? נגיד עכשיו אני דיי משועממת ודווקא בכיף הייתי פוגשת מישהו, אבל אז אני חושבת לעצמי "אין לי כוח אליו" ו"גם אליו אינלי"... חחח לא יודעת

vldboy

New member
האמת שלא ממש...

שוב,הכל נובע מזה שאני כבר לא מרגישה אליהם קרובה והכל. יכול להיות שאת מרגישה פספוס כי עדיין יש לך משהו כלפיהם... ובתכלס,אני גם משועממת עכשיו אבל משום מה אני מעדיפה להישאר לבד בבית ולנקות או לקרוא וכאלה חחחח כן,מכירה את ההרגשה של ה"אין כוח"...

Negg108

New member
אז לדעתך הכל תקין אצלי? ../images/Emo6.gif

אני מרגישה שמשו ממש לא בסדר אצלי לפעמים בגלל זה!

vldboy

New member
זה לא "לדעתי"

זה לדעתך
אני מקבלת את עצמי ככה ומבחינתי אני "בסדר גמור" עם כל הקטע הזה,השאלה איך את רואה אותו ועד כמה את מקבלת אותו

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה :)

שחר, בת 18 וחצי. את חייבת להעסיק את עצמך. באמת שאת חייבת. אחרת.. את תשתגעי. כמוני חח מה שהוביל לפרידה כי השתגעתי מלהיות לבד ובלי לעשות כלום.. והתחלתי ללכת למסיבות והכרתי מפיקים והתחלתי ליחצן.. אבל.. זה לא פיתרון. כי מפיקים יודעים לתת צומי בצורה הלא טובה.. וזה הרס :\ ואני סתם נהייתי דפוקה חחח את חייבת למצוא איזה עבודה זמנית או לצאת עם חברות. למצוא איזה תחביב שאת אוהבת ולהתעסק בו. אני למשל לוקחת עכשיו קורס קונדיטוריה של 3 חודשים. מסיימת אותו בדיוק שבועיים לפני הגיוס.

vldboy

New member
../images/Emo13.gif

כן,עכשיו אני בתהליכי העסקה. דברים שפעם לא היה לי כוח אליהם (ניקיון וכאלה) אני לוקחת עכשיו ברצינות ומבצעת ביסודיות. גם עכשיו יש לי יותר זמן לעצמי,לעשות דברים שלא יכולתי מחוסר זמן... אני אופטימית.

למעלה