חברה חדשה במועדון.

vldboy

New member
חברה חדשה במועדון.

היי בנות, בפורום הזה נתקלתי כשחיפשתי בדיחות צבא באינטרנט (כי הכנתי לחבר שלי "סיפרון" לכבוד הגיוס) ורציתי להגיד שזה פורום מדהים על כל התמיכה שלכן אחת בשניה. אז בגלל שגם אני חברה חדשה במועדון ה"חברות של חיילים",החלטתי להכנס לכאן ולהיעזר בכן כי רק אתן תבינו אותי באמת. אז שנינו בני 18 (הוא עוד חודשיים 19), יחד כבר כ3 חודשים. 3 חודשים שנראים כמו כמה שנים טובות. (עומד סיפור מאוד מוזר ומפתיע מאחורי כל הקשר שלנו. אספר לכן בהזדמנות אם תרצו) הבחור התגייס לפני כיומיים לכלל צהלי ואני עדיין לא מתרגלת לרעיון. אני לא יכולה לדבר איתו מתי שאני רוצה,אני לא יכולה לראות אותו מתי שאני רוצה והיציאות שלנו הוגבלו ליומיים שבהם הוא צריך להספיק להיות גם עם המשפחה והחברים. בנוסף לכל זה,אפשר להגיד שהוא היווה חלק רב מחיי כי אני לא עובדת,לא עושה פסיכומטרי,סתם יושבת בבית ומעבירה את הזמן. (וזה מה שמשגע בעיניין. בגלל שאני יושבת בבית בחוסר מעש אני חושבת יותר על כמה שהוא לא לידי עכשיו. תוסיפו לעיניין הזה גם את העובדה שאני אדם שחייב תעסוקה מתמדת ותקבלו מצב שבו אני פשוט מתחרפנת. תאריך הגיוס שלי גם הוא לא תורם למצב. אני אמורה להתגייס בנובמבר אבל רוצה להתגייס כמה שיותר מוקדם, אפילו מחר - פרמטר נוסף שמוציא אותי מדעתי!!) בקיצור,בנות,תעזרו לי בבקשה. מישהו עברה מצב דומה? במה העסקתן את עצמכן כשהחבר שלכן התגייס? אין לימודים,אין עבודה,אין תחביבים מיוחדים וחוגים.אין חברים לצאת איתם. אין לי כלום חוץ מהמון זמן פנוי וגיוס בעוד כ-3 חודשים שנראים כמו נצח! ועוד הוא שהלך ממני...אני מגיעה למצבי תסכול שבהם אני פשוט בוכה. בוכה מרוב שאני לא יודעת מה לעשות כי אין לי מה לעשות.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני אומנם בת 15 והחבר בן 18 .. התגייס ביום שלישי למשטרה צבאית , כרגע בטירונות שגם אותי דיי מחרפנת .. אני חושבת שאנחנו במצב דיי דומה , גם אני כרגע בגלל החופש הגדול יושבת בלי מעש , כל היום או שינה או מחשב או טלוויזיה..ובערב לפעמים חברות או ידידים אנחנו כבר חודש כמעט ביחד , כל יום כל יום היינו ביחד , בכלל שבוע שלם באילת עם ההורים שלי הכל.. עכשיו שהתגייס אני משתגעת אין לי עם מי לדבר , למי להגיד שאני אוהבת אותו ... בוא נאמר שאומנם אני ככה מיום שלישי אבל העסקתי את עצמי בהמון כתיבה, השתדלתי לצאת כמה שיותר אם לים , להתנחלות אצל חברות , למסיבות , מופעי סטנדאפ , כמה שיותר שיעבור הזמן .. שיהיה לך שבוע מקסים
בהצלחה עם החייל!

vldboy

New member
../images/Emo140.gif

זה מצויין שאת מצליחה להעסיק את עצמך! מקל מאוד על העיניין....הבעיה אצלי שאני לא יכולה... קבלי שבוע מקסים חזרה עם מלא טלפונים מהבחור

Eden1818

New member
כאבי הזדהות

וואי אני מרגישה בול אותו דבר ! וגם עד שיוצאים אז סבבה מעבירים כמה שעות אבל עדיין.. השבועות לא זזים ושומדבר אחר לא מעניין חוץ מהפלאפון והשעת ט"ש שלו. מבינה אותך

vldboy

New member
גם כשיוצאים,

בסופו של דבר איכשהו הערב נגמר יחד עם חברים שלו. ובסה"כ אין לי בעיה עם זה,הם אחלה,אני מפחדת שבעתיד זה יתחיל להפריע לי אם ארצה להיפגש איתו לבד. מצד שני אני יכולה לחלוטין להבין שיש לו "הרבה להספיק" ביומיים האלה ואין לי שום זכות לבוא אליו בטענות...לא פשוט
והפלאפון הפך לאיבר נוסף מהגוף שלי,הולך איתי לכללללללללל מקום.

Negg108

New member
גם אני הפכתי לילדת פלאפון../images/Emo122.gif מוכר ../images/Emo13.gif

GrowingMadness

New member
היי ../images/Emo13.gif

שי, 19, חיילת. חבר שלי בכפיר. הייתי בדיוק במצב שלך, רק שאני התגייסתי בפברואר! תחשבי שחבר שלי התגייס שנה וחצי לפניי! [הוא התגייס בנוב' 08 אבל הוא היה בדח"ש חודשיים על חשבון הצבא ואז נכנס לכפיר במרץ 09] אז בשנה הראשונה הייתי בתיכון, אבל אחרכך כשסיימתי הייתי בדיוק כמוך, ולא עשיתי פסיכומטרי ולא כלום. עבדתי 4 חודשים באיזה חנות ואז פיטרו אותי. קיצר.... אני גם לא יודעת איך העברתי את הזמן הזה, אבל אני ממש מזדהה איתך.

vldboy

New member
../images/Emo2.gif

שנה וחצי לפנייך? למזלך היה לך בית ספר... אני מעבירה את הזמן בהתחרפנויות

Negg108

New member
היי! ../images/Emo108.gif

אני מאוד מבינה אותך, היו לי חודשיים כאלו, אני התגייסתי אחריו, אני בנאדם שאוהב להיות בפעילות כל הזמן והה לי מאוד קשה כשפתאום לא היה לי אף אחד להיות איתו האמת שגם ישלי קצת פאקים משל עצמי, כשהיינו ביחד הייתי ככ טוטאלית באהבה שלי אליו, שפשוט לא רציתי לראות אף אחד מהחברים שלי.. תמיד הייתי מסרבת להזמנות שלהם לצאת, תמיד העדפתי אותו, זו בדיעבד טעות ממש גדולה, עכשיו כשאין לי אותו, ואין לי גם אף אחד אחר.. בתכלס.. נסי לנצל את הזמן להשלים פערים עם חברות
[למה אינלך חברות לצאת איתן? זה מצב שדומה לשלי או שכולן בצבא?] ,אולי לחפש עבודה, לעשות ספורט.. אני חושבת שעבודה ממש תעזור
העבודה משחררת אחרי הכל
סתם...
האמת שגם אני משתגעת, אני בגימלים לשבוע, ואין לי מה לעשות, זה מחרפן ביותר...

vldboy

New member
../images/Emo13.gif

מצב מאוד דומה לשלך רק עם שינויים קלים: אני כבר לא מחבבת את אלה שהייתי איתם בקשר+הם גם החברים של האקס' ואותו בא לי לשרוף אז לא בא לי להסתובב איתם+צביעות של אנשים. ובאופן כללי,נגמר התיכון ואני לא מרגישה איזשהו דחף "לשמור" לי חברים. טוב לי גם לבד. (נשמע נורא מוזר אבל כזאת אני) עבודה באמת הייתה פותרת חלק מהעיניין אבל זה לא אפשרי כרגע מסיבות כאלה ואחרות...

Negg108

New member
../images/Emo204.gif

זה ממש מזכיר לי אותי! גם אני ממש לא מחבבת את האנשים שהייתי איתם בקשר, לא כי הם חברים של אקס או דבר דומה, פשוט כי... אני לא מוצאת בהם עניין יותר שום אדם לא מרגש אותי ומעניין אותי כמו החבר.. וזה דיי גרוע.. אני פשוט משתעממת נורא נורא מהר וגם לי טוב לבד, זה בא לי בתקופות אני מבינה אותך, לפעמים פשוט אינלי כוח לאנשים, אני נהנת סתם להיות לבד בחדר, לקרוא וכו' מה לגבי תחביב חדש?
להירשם למכון כושר?

vldboy

New member
יואו,את מתארת אותי ב90% ../images/Emo6.gif

אני לא מוצאת עיניין באנשים שהיו איתי פעם. אבל זה בעיקר נובע מהמיזנטרופיות שלי + שעם החבר כיף לי יותר. לא שופט,לא מדבר מאחורי הגב. תחביב חדש....המממ רביצה מרובה במיטה עד שאחי הקטן צועק לאמא שלי "אמא דיאנה מתההההההההה" חחחחחחחחחחח
סתם,האמת שאני יוצאת לקניות לבד. ו..משגעת את החבר של החבר שהוא גם חבר שלי. אה והתחלתי לנקות ביסודיות את הבית מרוב שאין לי מה לעשות. אולי יצא מזה משהו מועיל
בכל מקרה,אחרי שהבנתי שלהקדים את הגיוס שלי אני לא יכולה אני חושבת שאחזור לאהבה הישנה שלי - ספרים. ויחד איתם אראה סרטים ו.....אנקה

Please Dont Cry

New member
*נדחפת*

אין על ספרים
הדרך הכי מצויינת שיש להעביר את הזמן! אני מעדיפה לשכב במיטה ולקרוא בערך יותר מכל בילוי אפשרי D:

vldboy

New member
מסכימה ../images/Emo8.gif

פעם כשהיה לי זמן הייתי בולעת ספרים. עכשיו חזר לי הזמן אז אמשיך לבלוע אותם

Negg108

New member
כמה זמן לא קראתי ספר טוב באמת!

עכשיו אני קוראת את הטיגריס הלבן.. זה נחמד אבל חסר לי בו משהו
[מסקנה-לא לקנות ספרים במבצע!!!!] מישהי מכן קראה? יש המלצה לספר טוב אחר?
ו.. אוף אני ממש כועסת על עצמי שאני כזו מיזנתרופית!! אני באמת לא אוהבת אנשים, רק ממש מעט, שהם ממש קרובים אליי, אני נורא בררנית ולא אתן לכל אחד להתקרב אני גם מסננת יותר מדיי בפלאפון פשוט כי אין לי כוח לענות אוף אני כזאת חרא!!!!!!!
אני חרא בנאדם

vldboy

New member
הוו יקירתי,

את לא. את ממש לא. ומדברת פה מישהי שהיא כמעט כמוך. לדעתי,המיזנתרופיות (אני כ"כ שמחה שאת יודעת מה זה אומר! עשיתי פסיכו' לפני שנה ומאז אני משתמשת בכל מיני מילים ממנו. רק חבל שחוץ ממני אף אחד לא מכיר אותן) נובעת מאיזשהי סיבה. יכול להיות שבמשך הזמן אנשים איכזבו אותך או התנהגו אלייך לא יפה או שחווית איזשהי חוויה לא נעימה בגלל אנשים. (אני כזאת בגלל הרבה אכזבות,כי היו אנשים שציפו ממני להתנהגות כלשהי ואני לא תמיד עושה את מה שהחברה אומרת אז יצא ש'פגעתי' בהרבה אנשים ואז התחילו,סלחו לי על ההתבטאות,בילבולי שכל,אז אמרתי לעצמי "עזבי אותם. שימשיכו לדבר לעצמם על כמה שאת רעה".) בכל מקרה,זה לא הופך אותך לחרא בן אדם. לא כולם חייבים להיות פילנתרופים צדיקים. בכל כלל,יש יוצא מהכלל.
ולגבי הספרים - לא קראתי את הטיגריס הלבן. אני כרגע עומדת להתחיל את "סיפורי האוטורי-פסיעות על ריצפת הזמיר" (סדרה של ספרים),"הסמל האבוד" של דן בראון התחלתי בקטנה ו"היה היה פעם" של א.א.מילן (האבא של פו הדוב) שזה ספר בסגנון של הנסיף הקטן,גם אותו התחלתי בקטנה.

Negg108

New member
../images/Emo13.gif

סיימתי היום את הספר
אבל ממש לא אהבתי... פשוט לא רציתי שיישאר חצי קרוא חחחח
אממ.. לא יודעת ממה זה נובע, החוסר חברותיות שלי, אני מאוד חברותית לאנשים ונחמדה אליהם, אבל אם הם יתקשרו רוב הסיכויים שאני אסנן... אני שונאת לענות לאנשים בטלפון
אני בעצמי לא ממש מבינה למה וגם ההרגשה הזו, שהחבר הוא החבר הכי טוב ושאף אחד לא יגיע לקרסוליים שלו, שהוא היחיד שמכיר אותי הכי טוב, ובאמת..
ולא ישפוט , ולא ילכלך, אבל מצד שני הוא רחוק... אז.. זה לא כזה טוב אני מרגישה ממש בודדה אבל מצד שני ממש אינלי כוח לאנשים! אני לא מבינה את עצמי... חחחח גם אני עשיתי פסיכומטרי! כנראה שמשם אני מכירה את המילה חיחי..

vldboy

New member
כן כן

אוי כמה שאת מתארת אותי! כמעט אחד לאחד! הייתי בטוחה שאני האדם היחיד בעולם עם הפיצול הנוראי הזה. אני נחמדה לאנשים,חברותית ותקשורתית אבל אין לי כוח להיפגש איתם או לדבר איתם.

Negg108

New member
:-O נראלי שאת אחותי האבודה!

חחחחח זה מצחיק...הזה גם מרגיע שיש עוד מישהו כמוני פשוט תמיד יש לי רגשות אשם כאלה... והרגשת בדידות ומחשבות מה אם אני אשאר בלי חברים.. נראלי שאנחנו יכולות להיות חברות טובות

vldboy

New member
חחח לגמרי!

האמת,לי דווקא אין ממש בעיה עם הקטע הזה אצלי. אני מסתדרת מעולה לבד ואפילו לפעמים טוב יותר מאשר עם אנשים מסביב. זה לא אומר שאני לא יכולה לשתף פעולה או שאהיה מגעילה למישהו שרוצה להתחבר איתי או משהו כזה,אבל גם אם אשאר בלי חברים זה לא כזה ביג דיל בשבילי. זה נשמע מוזר לכל מי שדיברתי איתו על זה עד עכשיו
וכן לגמרי. הכי מצחיק שתי מיזנטרופיות מתחברות

למעלה