חברה חברה רגע רגע!

חברה חברה רגע רגע!

יש מבצע כזה גדול..סתאאם אתם לא תאמינו מה קרה לי.. מישהו פתח את הממטרות מחוץ למנז' הסוס החמוד שלי נבהל והתחיל לרוץ בקאונטר רצחני לא הבנתי שזה מהממטרות וחשבתי שהוא השתגע ולא יפסיק עם זה חשבתי שזה גאלופ אבל המדריכה אמרה שזה לא. עכשיו פאקו צולע ואני לא יודע ממה ביי אנשים

פפ אז בגלל הדבר הזה הוא צולע עכשיו

זה לא ממש מזיז ליהודה.. הסוס עדיין עובד בטיפולית ובקייטנה =/.. ויחד איתו.. אביב שעבד אתמול בקייטנה אחרי יום שהוא חזר מהוטרינרית והוא בקושי עמד על הרגלים.. וגם בובה שהיא אחרי הניתוח קוליק לפני חודשיים.. ואוסטין שצולעת וסול שצולע.. ובוני שצולעת... ומי לא,.!?!

zoharko

New member
אם הייתי סוס

החולום שלי היה להיות בבצפר בפארק! או שאולי בעצם לא

פפפפ בדיוק היום חשבתי על זה...

שהלכתי ליד אוסטין בקייטנה והסתכלתי עליה והיא נראתה כל כך מסכנה בפנים עייפה ופשוט יצאה לה הנשמה ופשוט זה היה נראה שאין לה חיים יותר שמסתכלים לה בעייניים! ליטפתי אותה הרבה... וחשבתי לעצמי שהסתכלתי עלייה שלמה לה לא היה מזל וחווה אחרת הייתה קונה אותה...

חח צודק גבר...

אררר עכשיו שאני מיסתכל על הפארק מהצד אני לא מבין איך סרדתי שם .. זו פשוט חווה מגעילה בכול מה שנוגע לאנשים ולניהול יש אוירה חרא וכל היום אתה מיסתובב שם בתיקווה שיודה לא יעבור ויציק לך יש פוט כל כך הרבה חוות יותר טובות שיספקו לכם את את מה שאם צריכים וברהבה יותר טוב מה שמבדיל בין הפארק לחוות אחרות זה שלאנשים חוות אחרות זה עוד 10 דרות נסיעה והם לא מוכנים

יהודה הוא חרא!!

כל הסוסים צולעים בגללו והם בחיים לא יבריאו אם ככה הוא יעביד אותם!!!!!! דרך אגב...מי זה שהתחיל את השרשור?

aloniguy

New member
מה אף אחד לא מעיר לו על זה?

או שמעירים לו וזה לא מזיז לו?

aloniguy

New member
זה לא נקרא כבר התעללות?

כאילו שנותנים לסוס לעבוד שהוא כבר באפיסת כוחות?

זה נקרא... אבל מה כבר יעשו!?!?

תגיד לאגודה של הסוס בישראל אבל זה לא יעזור.. כי זה לא שמרעיבים תסוסים ומרביציים להם וגם הם לא יכולים לסגור תחווה וגם איפה ישימו את כל הסוסים?!!? זה לא ילך ככה....

למעלה