חבר'ה חבר'ה רגע רגע בריטני היום ב-TRL אם אני לא טועה...תבדקו!
B BravE NeW BoY New member 28/11/03 #2 ../images/Emo42.gifאני מכיר את השיר הזה... נראה לי.. חברה חברה רגע רגע מה קורה פה?? חחחחחחחח תקופת הילדות הקשה שלי ומה יש בטיאראל היום.??
../images/Emo42.gifאני מכיר את השיר הזה... נראה לי.. חברה חברה רגע רגע מה קורה פה?? חחחחחחחח תקופת הילדות הקשה שלי ומה יש בטיאראל היום.??
נ נירית הסטלנית New member 28/11/03 #3 הופעה של בריטני כאילו? השיר הולך ככה:"חבר'ה חבר'ה רגע רגע מנדל צבינגי ופושקש.משחקים בכדרוגל כאן אצלנו במגרש. והפיזמון לא ותקרא ותביא את החבר'ה לכאן...בלה בלה בלה...היה לי את השיר בטקס סיום כיתה ו'. אךךך היו זמנים...
הופעה של בריטני כאילו? השיר הולך ככה:"חבר'ה חבר'ה רגע רגע מנדל צבינגי ופושקש.משחקים בכדרוגל כאן אצלנו במגרש. והפיזמון לא ותקרא ותביא את החבר'ה לכאן...בלה בלה בלה...היה לי את השיר בטקס סיום כיתה ו'. אךךך היו זמנים...
I i4britney New member 28/11/03 #4 כן כנסו... בשעה 18:00 תשודר התוכנית האמריקאית TRL ובריטני תופיע שם עם MATM וBOOM וזה יהיה אצלינו ב-MTV אירופה!
כן כנסו... בשעה 18:00 תשודר התוכנית האמריקאית TRL ובריטני תופיע שם עם MATM וBOOM וזה יהיה אצלינו ב-MTV אירופה!