חברה'... התחלקתם על השכל?!

גלבטרון

New member
חברה'... התחלקתם על השכל?!

מה הבעיה שלכם?! לא מספיק שערוץ AXN רכש בסכום לא קטן סדרות טובות וחלק אף דיי חדשות אתם עוד באים בטענות אידיוטיות של "למה לא משדרים את סמולוויל עונה 5 עכשיו ומייד" כמו איזה ילדים קטנים ומפונקים. בחיי, הגזמתם!!!! אתם בכלל יודעים מה העלות הכרוכה בלקנות סידרה לסינדיקציה ועוד סינדיקציה יומית?! - סכום לא קטן אני מבטיח לכם. אומרים לכם שוב ושוב ושוב שברגע שיתאפשר עונה 5 תשודר, ככל הנראה בתום סבב נוסף של עונות 1 עד 4 ואבל אנשים כאן פשוט מתנהגים ומתבטאים באופן מחפיר. או כמו שב"קצרים" נוהגים לומר - אני שומע אתכם וזה נשמע לי כמו
אויי אויי אויי AXN לא משדרים לי את עונה 5 של סמולווייל. אני לא יכול לחכות כמה שבועות כדי לראות אותה אויי אויי אויי
פשוט בושה אפילו להסתכל בפורום עכשיו. למי שלא יכול להתאפק עונה חמישית כבר יצאה ב-DVD ואפשר להשכיר אותה בסיפריות המובחרות ו-/או לרכוש אותה. כן, כן, ניתן גם להוריד אבל לפי התגובות החזקות שלכם , בתור מי שמחשיבים עצמם לאוהדים שרופים של הסידרה שלא יכולים בלעדיה - לא נראה כאילו איכפת לכם שאתם פוגעים בפרנסה של יוצרי הסידרה והשחקנים. שעקב ההפסד הכפסי (ודברים אחרים) חברת CW עדיין לא החליטה האם להפיק את עונה 7 אבל זה כבר החלטה שלכם. בינתיים לפחות תפסיקו עם ההתנהגות הגועלית והילדותית הזו.

למעלה