חבר'ה, המלצות בקשה...

• פותח הנושא tz6
  • פורסם בתאריך

meandmeandme

New member
לפי דעתי

העובדה שהוא מכוער לא אומרת שהוא לא אתר טוב או יעיל. ההבדל הוא שעל העובדה שהוא מכוער אפשר להתווכח.

Tough Midget

New member
לא אמרתי שהאתר לא טוב.

אמרתי שהוא מכוער... ליגיטימי שתהיה לי דיעה בנושא, לא? האתר של במה חדשה לא מכוער אבל הוא לא כ"כ יפה לטעמי. מה שבטוח הוא לא כ"כ מאורגן... כשרק התחלתי לגלוש באתר לא הצלחתי להבין כלום.... אגב, קבל מחמאה - אני חושב שהאתר של סימפוזיון מעוצב טוב מאוד. מינימליסטי הייתי אומר... :) טוב יאללה, אנחנו כבר לא מדברים על מוסיקה. יום טוב, נעם טמיר

tz6

New member
בטח ששמעתי ג"ג!!

וגם קרימזון, וגם ג'נסיס וגם קאמל וג'טרו טול, ויש לי בין 1 ל4 דיסקים מכל אחד - צודק, באמת הייתי יכול לציין מה כבר יש לי (או למשל שאני אקנה את close to the edge, ואני רוצה המלצה על עוד דיסק של יס). אני לא ממש מתחיל, אבל אני עדיין לא מכיר את ELP ואת ודגג... אני מת על ג"ג, (יש לי כמה דיסקים - כמובן גם את אוקטופוס:)) וחשבתי דווקא שהבא יהיה דווקא the power and the glory, הדיסק שממנו היה הקליפ המצויין שלהם בערב "מי ירה...". אתה ממליץ על free hand במקום? אה, ורציתי לומר (בקשר לVDGG ובכלל) שאני לא מתחיל, אני לא צריך דיסק 'להתרגל', אלא דיסק טוב:)

Tough Midget

New member
עוד לא שמעתי

את the power and the glory ולכן אני לא יכול לא להמליץ עליו, אבל את פרי הנד אני מכיר דיי טוב ואני ממליץ עליו ממש. יש שם כמה רגעים חלשים אבל הרוב ממש טוב.

orbiti

New member
free hand

אלבום שונה מהאלבומים הקודמים של ג'איינט. מאז אוקטופוס, הלהקה הלכה יותר ויותר לכיוון הפ'אנק, והמלודיות שלה הפכו לקצרות יותר ולרפיטטיביות יותר. מצד שני, העיבודים הפכו להרבה יותר משוכללים ומהוקצעים, וזנחו קצת את הכיוונים המופרעים והמעט מפוזרים שהיו באלבום השני, נניח. כל הדברים האלו הגיעו לשיא בפרי הנד, שהוא לדעתי אלבום נהדר, אבל מעביר חוויה שונה מאד מזאת של אלבום ג'נטל ג'איינט טיפוסי (אולי למעט הפוגה של on reflection).

j o n a

New member
yes-relayer מומלץ בחום רב....

אחד האלבומים הטובים ביותר של יס לטעמי...בעל צליל קודר מיתר האלבומים לפניו... כמו כן ישנו האלבום הכפול tales of the pacific ocean אך הוא בעדיפות שניה בין שני אלו שציינתי. תהנע! עופוידרסען!

j o n a

New member
אכן..בעקע שכמותי...:\

בלבול קל שכזע... ג'ונע! עופוידרסען!

למעלה