חבר'ה המלצה דחופה

בסוף החלטתי להיפתח

לעוד להקות... וקניתי ג'נסיס קאמל ויס... האלבומים של המתחילים... 3 דיסקים במאה ו4 שקל!!! די איזה זול אני רוצה לבכות...

MajorWinters

New member
לא! לא! אל תבכי../images/Emo19.gif

אף אחד לא ראוי לדמעותייך! (אגב, איזה אלבום של יס קנית?)

Reshefm

New member
איזה אלבומים?

מחיר שווה! אז איזה אלבומים קנית בסוף? ותרשי לי לציין שאני שמח שבחרת בשלוש הלהקות האלה במקום בג'טרו טול. ככה לפי טעמי האישי.

אז ככה...

קניתי קאמל-סנו גוס יס-פרגייל ג'נסיס-סלינס אינגלנד ביי דה פאונד. חבר'ה יש לי 54 באנגלית תסלחו לי שאני כותבת בתעתיק אה? אם אני לא אלך לקחת את הדיסקים אני לא אדע לכתוב... אתם יודעים... הדיסקים של המתחילים! ובחייי אני מרוצה שיאא!!! תודה על כל ההמלצות... כמעט בכיתי שראיתי את המחירים...

Tidal

New member
זה ממש לא הוגן

אני לא מוצאת את סנו גוס בשום מקום! החנות האהובה עליי החזיקה את הדיסק הזה עד שהחלטתי לקנות אותו. לפחות מצאתי שם Van der graaf generator היום. אהבתי משמיעה ראשונה. פרג'ייל מצויין.

אז ככה...

נוסעים לירושלים... הולכים למדרחוב... וזה שמה מאחורה... אם יהיה לך תכנון לסוע לירושלים אני אסביר לך בדיוק...

זה שווה את זה לדעתך?

לסכן ככה את חייך ולנסוע עד לירושלים על מנת לקנות כמה דיסקים שאפשר להשיג בכל מיני מקומות אחרים בדרכים אחרות?

MajorWinters

New member
מקומות בטוחים כמו אילת../images/Emo19.gif

שלישיית הדיסקים הזו הייתה עולה לך פה 120 (כי פרגייל לא במבצע.) מצד שני אם היית מוסיפה לזה נניח את ג'נטל ג'ייאנט הראשון, או אפילו אוקטופוס. אז פתאום הקאמל והג'נסיס היו הופכים ל33. ואז היית יותא עם 4 דיסקים ב138. ואפילו לא מסוכן פה...

brotos

New member
ראש עיריית אילת

משלם לך כדי שתפרסם את החנויות בעיר שלך?

HelterSkelter1

New member
יאללה, מספיק כבר

כל הודעה שנייה שלך מנסה להצחיק, ולפעמים זה מצליח, אבל זה מתחיל לעצבן. אני מציע, בלי להעליב חס ולחלילה, שמנגנון הצנזורה שלך יהיה נוקשה ועירני יותר. תודה!

brotos

New member
צודק, באמת הגזמתי..

אני מתחיל לעצבן אפילו את עצמי עם ההערות הלא ענייניות שלי.

נראה לך שנסעתי רק בשביל זה?

ומה לסכן את חיי... מי שישמע... אם הייתי מתחילה להתחשב בסיכונים כל פעם שהייתי יוצאת מהבית... אז לא הייתי יוצאת ממנו....

snowgoose

קניתי היום את סנואוגוס בטאווררקורדס ברחובות בתחנה המרכזית מסתבר שיש שם לא מעט דיסקים טובים ופחות או יותר זולים

Tidal

New member
רחובות!

אני גרה שם, בערך אני אזכור את זה,יופי

למעלה