חבר'ה המלצה דחופה

חבר'ה המלצה דחופה

אני עודה שעה בירושלים.... יש לי את ג'טרו טול סיק אז א בריק... מה עוד שלהם אתם ממליצים לי? בדחיפות חבר'ה.. אה?

לא מכיר שום דבר אחר שלהם

חוץ מAqualung, שלא עשה לי את זה כל כך, אבל הרוב תומך בו.

MajorWinters

New member
אם את עוד לא מכירה את אקווהלאנג../images/Emo19.gif

אז לכי עליו... אבל PASSION PLAY יותר טוב... אולי תאהבי גם את Songs from the Wood

theriddler

New member
minstrel in the gallery!!!

אלבום ממש ממש מצויין שלהם אחד האלבומים האהובים עליי מורכב ומעניין מומלץ

orbiti

New member
פשן פליי

לא דומה בכלל לת'יק אז א בריק (כלומר, חוץ מאורך השיר), והוא היצירה הכי מורכבת ומאתגרת (וגם הכי מספקת לטווח ארוך, מניסיון אישי שלי) שהלהקה יצרה. הוא גם האלבום היחיד של הלהקה שמתנתק כמעט לחלוטין מהבלוז רוק שמאפיין את האלבומים האחרים. הייתי ממליץ גם על songs from the woodכהישג אומנותי רציני. מינסטרל בגלריה הוא אלבום טוב מאד, אבל אני חושב שהוא יותר מתאים למעריצים וותיקים יותר של הלהקה.

HelterSkelter1

New member
אני מסכים איתך

למרות שב Passion Play ישנן דווקא כמה יציאות בלוזיות, בעיקר בחלק השני של האלבום. בלי קשר, אלבום מעולה.

brotos

New member
אין בעיה

אין בעיה תמשיכו להתווכח... אבל נראה לי שהיא כבר חזרה מירושלים.

מצד שני

אני מאמין שהיא תקנה עוד אלבומים של ג'טרו טול בעתיד, וחוץ מזה לא חסרים כאן אנשים חדשים לאחרונה.. וחוץ מזה - פרוגרים כידוע אוהבים להתווכח

מצד שלישי

אין פה שום ויכוח. שני אנשים מדברים על מוסיקה... מה, גם זה אסור עכשיו?

CallMeCavanaugh

New member
מספיק עם הצד השלישי הזה

יש שני צדדים, לא יותר. אם אתה רוצה להגיד משהו מצד שלישי, כנראה שאתה בעצם מתכוון לחזרה לצד הראשון. בגלל זה גם אומרים ש"יש שני צדדים למטבע", ולא "יש למטבע מספר צדדים כמספר הטיעונים שעולים בדיון".

ehh

New member
אבל...

מי אמר שמשתמשים במטבע? לקוביה יש שישה צדדים (או אם לדייק, שש פאות). מה רע בצד השלישי? למה בדיון חייבים להיות רק שני צדדים?

פוסטמודרניזם

אתה לא תערער את הזכות האומנותית שלי לדרוש בשם הצד השלישי! אני אתבע אותך!

Vul2re

New member
מי דיבר על מטבע?

לטטרהדרון, לדוגמא, יש ארבע פאות.

אהא!

יש לו 4 פיאות.. אבל לא 4 צדדים..... צדדים אינם מוגדרים לגבי מרחב... רק לגבי מישור, ולכן יכולים להיות רק 2... מצד שני זה לא שווה תביעה משפטית מטורפת מצד שיר!

למעלה