חברה הזמנתי היום

• פותח הנושא niriq
  • פורסם בתאריך

גיקסר

New member
בטווח הזה לך על ה CL 14 של HJC

ריפודים פריקים, משקף נגד אדים, נוחה מאד לרוב הרוכבים.

niriq

New member
טוב אני מקווה רק שאני אוהב את הצביעה

יש צבעים יפים? (אוהב יותר את המבריקים- לא את המטים)

niriq

New member
יש עוד מישהו שיש לו המלצה לקסדה איכותית ולא

ממש יקרה?

aaronc76

New member
מחזק את דברי dudmel

הבדלים באיכות הגימור. חומרים טובים יותר. בידוד - חורף איוורור - קיץ. איכות הרכבה וכו' וכו' הניטרו שהיתה לי - החלה להתפרק אחרי חודש. רעשים איומים של רוח מכל כיוון אפשרי וכן הלאה וכן הלאה. נכון, רמת המיגון תיהיה זהה+- אבל כל השאר.... לי זה הרבה יותר חשוב מהכל. כמו במחשבים, הכי כדאי להשקיע במסך,מקלדת ועכבר טובים. כל השאר זה חארטה.

niriq

New member
אני מסכים אתך...

אבל השאלה היא אם מבחינתך רק שואי זה כדאי? או שאפשר להתפשר על פחות- אני יודע... לייזר שרק mhr hjc(היותר טובות - ב600 שקל)...

aaronc76

New member
תראה...

SHOEI יושבת עלי בול. זו הסיבה הראשונה והאחרונה לבחירה של השואי עבורי. מדדתי גם ARAI שנחשבת איכותית יותר אך היא לא נוחה לי, או לפחות אותו דגם ספציפי לא היה לי נח. ממה שקראתי פה בפורום על שארק היא לא משהו בכלל. HJC מדדתי והיא לא ממש נוחה לי, לייזר כנ"ל. זו הSHOEI השניה שלי בחיים ואני מבסוט ממנה מאוד ומהקודמת הייתי מבסוט לא פחות. לדעתי לSHOEI יש גם תמורה גבוהה למחיר. כדאי שתחשוב על זה בסופשבוע אם לא שווה לך להשקיע עוד 1000 ש"ח לקסדה איכותית יותר. אם אתה רוצה שיהיה לך קל יותר, חשוב שאתה קונה את הקסדה ל3 שנים. 1000/36~30. או במילים אחרות, תשקיע עוד 30 ש"ח בחודש ותקבל איכות חיים. אם ממש אין לך אפשרות ואתה לחוץ על מזומנים, תתפשר, ככה זה בחיים.

למעלה