חברה הזמנתי היום

• פותח הנושא niriq
  • פורסם בתאריך

niriq

New member
חברה הזמנתי היום

את vs של סאן יאנג- כסוף.... פפפ עכשיו צריך למצוא קסדה- יש למישהו המלצה על מקום טוב? ממש לא הולך לקנות ממטרו- היקרנים האלה

niriq

New member
גם במקומות אחרים יש הנחה ולא פחות

ואני לא מתכוון לקנות שרק ב1200 או דיינס ב1600 ממש לא בתקציב שלי- והאמת ממה שהבנתי מאנשים פה בפורום וכל מיני מוכרים- לא כזה שווה גם את המחיר

יש שם קסדות יותר זולות

רק המבאס שבנסיעות ארוכות ממש לוחץ בראש מעל הקרפקפת וזה מעצבן. כנראה בגלל שרכשתי קסדה זולה, להבא נלמד לקח.

קסדה של SYKO סגורה.

ואת הלחץ וכאבים בראש מרגישים בנסיעות ארוכות..בלבד. להבא נעשה סקר קסדות.. והאמת שהייתי מחזיר את הקסדה הזאת וקונה יותר יקרה הקסדה עלתה בסיסבות ה500 ש"ח אחרי הנחה של 15 אחוז.

niriq

New member
האמת מדדתי קסדה של לייזר

שממש אהבתי(והיא דווקא ממש לא זולה)- וגם היה את הכאב הזה בקרקפת - ממש מרגישים את זה בנסיעה?

xguy

New member
קסדות בזול

תוכל מצוא אצל "רן סייקל" פשוט בהמשך שוקן (לכיוון סלמה) ישר אחרי אבנוע - 3 טקצי' קניתי אצלו - תמיד עשיתי סיבוב קצר ברחוב לפני, ותמיד הוא היה הכי זול.

aaronc76

New member
ממליץ דווקא על יקר

גם אני קניתי זול בהתחלה. NITRO ב600 שקל. חבל על כל אגורה שהוצאתי על הקסדה הזו... שידרגתי כעבור 3 חודשים לSHOEI. הבדל של שמיים וארץ. שווה!

xguy

New member
על איזה הבדל אתה מדבר ?

נכתב כבר לא מעט על כך שקסדות באלף+ לא בהכרח ימספקות יותר בטיחות מקסדות ב500 ש"ח. אני מאמין ומקווה שלא עשית תאונה כדי לבדוק את היעילות של הקסדה - אז על איזה הבדלים אתה מדבר - והאם מישהו שנוסע רוב היום בעיר (כמו רוב רוכשי ה125) ירגיש בהבדלים האלה, במידה שתצדיק להוצאי כמעט כפול כסף ?

dudmel

New member
הבדל באיכות

במיוחד למי שמבלה על הקטנוע הרבה זמן חשובה הנוחות והאיכות של הקסדה. אין מה להשוות בכלל את האיכות הכללית של שואי לעומת המתחרים הזולים יותר. זה בא לידי ביטוי ברמת האוורור בקיץ, רמת האטימות בחורף, נוחות, גימור, עמידות בפני בלאי, בידוד מרעש ועוד... לי זה חשוב מאוד כיאני עושה הרבה נסיעות שלי בין-עירוניות ארוכות, אבל גם בתוך העיר ההבדלים ניכרים, ולדעתי הם בהחלט שווים את ההוצאה.

אבן חצץ

New member
מה רע בניטרו?

אני נוסע אם ניטרו, והוא בסדר גמור, איזה בעיות היו לך איתו?

בועז בר

New member
יש גם זול וטוב. מה שחשוב זה ההתאמה למבנה

הראש, במידה ובמבנה הקסדה, איכות הריפודים והמשקף, אוורור ונוחות לאורך זמן. את כל אלה מצאתי בקסדה זולה במיוחד (טקאצ'י - עלתה בזמנו 300 ש"ח, היום כ-400) שעדיין, אחרי שנה וחצי של שימוש יומיומי, מרגישה ומחזיקה מצוין. איכותית יותר מ'שארק' ו'לייזר' שהיו לי לפני כן ועלו הרבה יותר.

yoni3003

New member
מזל טוב... חבל שלא ניסית להוציא מהם קסדה

בחינם או בחצי מחיר... בכל מקרה גם לי יש VS עדיין בהרצה ואני מרוצה מאוד מקווה שגם אתה תהנה משלך

גיקסר

New member
השאלה היא מה התקציב

אתה יכול לעלות כיתה ולשלם בין 500 ש"ח לקסדת פלסיק של HJC ועד לקסדת פיברגלס בשילוב קאוולר של HJC ב 1500 ש"ח חבל להשקיע 2000 ש"ח על קסדה ממותד יוקרתי יותר, שכשאר קסדות HJC הוכיחו עצמם בארץ ובעולם כולו שהם לא פחות טובות מהמתחרות. מה גם שעלויות החלפים שלהם זולה, משקף נגד אדים 150 ש"ח, ריפדי לחיים 150 ש"ח. שווה מדידה משה

niriq

New member
אמרתי כבר שיש קסדה של לייזר שאני ממש אוהב

הבעייה היא שהדגם אולי(אני לא סגור על זה) - זה כאילו יש מין לחץ כזה באמצע הראש בקרקפת (ולייזר זה קסדה איכותית ממה שהבנתי)- השאלה שלי היא זה פשוט לא מתאים למבנה ראש או שזה משהו שעובר ומתרגלים (זה פשוט קטנוע ראשון שלי- עוד לא רגיל אולי לקסדות שבהתחלה הן לוחצות- לא מכיר את התחושה)...

niriq

New member
ואם לא הלייזר

אני רוצה להשקיע - אני חושב שריפודים פריקים ונוחות זה חשוב- החלטתי להשקיע בזה 800-900 שקל. לא נראה לי שצריך יותר אם למישהו יש דעה אחרת אני אשמח (אני פשוט קצת חושש מקניית קסדה זולה למרות כל ההבטחות של המוכרים שאומרים שזה אותו דבר)

למעלה