חבר'ה הודעה

ט2לולה

New member
חההה! אני יודעת מי זאת ../images/Emo80.gif

היא מהשכבה שלי....... (לא בביצפר בביצפר אחר אבל אני מכירה אותה) ואני לא באה להופעה אופפפפה :(

NimaZ

New member
חדשות מסעירות בנוגע ליערה...../images/Emo108.gif

...טיפ טיפ (לא היה לי מקום
) אני מדברת אייתה כרגע
היא אומרצת שהיא לא נכנסת לפורום כי אין לה זמן טחחחח היא שולאת אותי אם אני באה לאיחוד של מופע הארנבות אני אומרת לה: הע? היא מקשקשת לי קצת עליהם...... ואומרת לי שהם מתאחדים לשלוש הופעות היא שואלת שוב אם אניי באה אני שואלה אוותה אם אני אמורה לבוא... היא אומרת שלא אבל היא חשבה שניפגש שם הילדה הזאת לא ידעה מי אני כשהתחלנו לדבר אני שואלת אותה אם היא באה למודיעין לאקדמיה היא אומרת שלא ושואלת אותי אם ראיתי את נוסבי ופורמן באודטה אני אומרת שלא אבל שמעתי הקלטה וסיפרו לי היא אומרת לי שהיא עובדת בתוכנית של אודטה והיא פגשה אותם שם וזה... אני שואלת אותה בת כמה היא היא אומרת לי 14 אני שואלת מה היא עובדת שם? היא אומרת לי שאמא שלה היא החברה הכי טובה של אודטה אז היא מתנדבת שםן... ופוגשת הרבה סלבס... היא מספרת שהיא נסעה כבר עם שירלי (מאיה ושירלי), אפרת בוימלדלדלדצדמדדל, וריקי בליך
היא אומרת שהיא תהיה שם גם ביום רביעי
היא אומרת לי גבעתיים... באיזה מקום וורד ווצ'אבה ובלהההההההההההה אני פשוט משועממת

ט2לולה

New member
../images/Emo2.gif נימה! ../images/Emo80.gif

טחחחחחחחחח היא התכוונה לורד גבעתיים..... אני מכירה אותה והיא בת 13 לא 14 והיא תמיד שם כי יש שם את הבניין של ערוץ 10 והיא תמיד רוצה לראות את עפר שכטר....
נדלקתי עליו!
קוראים לו בובו ניצוץ מהיום! (כמו דודו טופזיישן)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המחשב פשוט אפעם לא מתכבה לי אז אני פשוט הולכת לישון והאינטרנט דלוק והכול אז זה נשאר כאן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אומייגאד!!

אני לא מאמינה! היום הזה יהיה נקודת ציון בחיי! אני פשוט לא מאמינה! לשמוע את יערה טיפ טיפ בלייב? לראות הודעה שהיא כתבה? לא יאומן!!!! *סוגדת*

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

למעלה