חבר'ה הודעה

חבר'ה הודעה../images/Emo124.gif

תקשיבו זו הודעה חשובה וזה משהו שרציתי להוציא מה
כבר הרבה זמן. מי זאת לעזאזל "יערה טיפ טיפ"???? כל פעם התפוזון הזה נכנס לי והיא בפורום! גם בחמש בבוקר! מזה דמות פיקטיבית שיראה כאילו הפורום פופולרי? מה קורה כאן? אני משתגעת!!! מישו יודע?

gargamich

New member
אהמ... עוד לא ראית כלום! ../images/Emo94.gif

יש את בוט בוט, הסיוט של כל מכורי הצ'אט...

../images/Emo42.gif נ"ש:

בקשר למופע במודיעין (כן, כן אני אמשיך להציק לכם
)- אני, סשה וגל נשלם על חלקיכם.. אני אשלם עליי ועל אביטל וסשה וגל לא יודעת על מי
לא נוכל לשלם על כולם כי אנחנו די הרבה אז חשבנו שאולי מי שלא נוכל לשלם עליו, יתקשר למתנ"ס וייתן מספר כרטיס אשראי של אימא\אבא כפיקדון וככה יישמרו לו כרטיס (אפשר להתארגן שאחד ייתן ויישמרו כרטיסים לכל השאר). מה דעתכם

Ronush14

New member
אממממ....../images/Emo110.gif

אני יכולה לתת לך ביום שישי את הכסף עליי על נעמה ועל דניאל! מתי אתן הולכות לקנות?

סי15

New member
../images/Emo124.gifכן תקשיבו!../images/Emo11.gif

כל מי שהולך להופעה תכתבו את השם שלכם כי מחר כנראה נלך שלושתינו לקנות כרטיסים ואנחנו צריכות לדעת כמה אנשים בדיוק צריכים! אם אתם גרים קרוב בבקשה תשתדלו להגיע ולקנות כרטיס כי אנחנו לא נוכל לקנות לכולם...
אני קונה לי ולחברה שלי ואני מוכנה לקנות לעוד שני אנשים שבטוח באים! אז עד מחר אחה"צ כל מי שרוצה כרטיס אבל ממש ממש לא יכול להשיג בשום דרך תכתבו פה ונראה אם נוכל לקנות לכולם...

Ronush14

New member
אממממ... יש לי רעיון!../images/Emo110.gif

אולי אם תתנו לי את כל הפרטים איפה בדיוק קונים והכל... אני יבקש מסבא וסבתא שלי שכבר ילכו לקנות לי לנעמה ולדניאל!

סי15

New member
יופייייייייייייי../images/Emo24.gif

זה מאוד מאוד יעזור!!
ואולי תוכלי גם לקנות כרטיס לעוד מישהו והוא יחזיר לך את הכסף ביום ראשון... נראה קודם כמה אנשים לא יכולים לקנות כרטיס...

../images/Emo42.gif יו זה יהיה מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

צריך לקנות במתנ"ס בכניסה לעיר.. יש בכניסה (איפה שהמשטרה) קראוונים ואחד מהם הוא של המתנ"ס (רשום על הדלת ומקסימים שואלים שם אנשים הם יידעו בטוח). מי שרוצה את הטלפון שלהם שיכתוב לי במסרים ואני אשלח לו

NimaZ

New member
אני באה בטוח../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

אבל רוני/הסבות (סבתים?
) שלה יקנו לה, לי ולדניאל
מיצי לא צריך כרטיס נכון? גם הוא בא

Ronush14

New member
אמממממ הוא דווקא כן צריך!../images/Emo110.gif

כי אחרת לא יתנו לו להיכנס...

Ronush14

New member
בננות...../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

אתן לא צריכות לקנות לי לנעמה ולדניאל! הכל מסודר
סבא שלי יקנה לנו

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

יערה טיפ טיפ- היא משתמש שהצטרפה לפורום פעמיים אמממ כאילו... פירסמה הודעה אני חדשה אחרי כמה חודשים פירסמה עוד אחת. לא כתבה בכלל
נעמה מכירה אותה

אז למה היא רשומה

כאילו היא כל הזמן פה????? והנה גם עכשיו אההההההההההההההההההההההההההההה

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

אוש7יתי

New member
הודעה../images/Emo107.gif

המחשבוס שלי השתגע אז יכול ליהיות שאני לא אהיה כאן הרבה בזמן הקרוב..
אני אהיה כמה שאני אוכל..... אל תחשבו שעזבתי
! אז ביייייוס ותזכרו את סקעת!

למעלה