חברה, האתר נפתח!!!!!!!

כל הכבוד על האתר!

באמת יפה... ומה שלומך מישל??? אתה יודע שאתמול היינו בבקו"ם ופגשנו את החבר'ה מהבי"ס שלך?? חבל שלא באת... היה ממש מצחיק... מפגש י"ב כזה...

פשושונת

New member
יווווווווווווו איזה אדיר!!!../images/Emo6.gif

ממש ממש ממש מאגניב!
במת צריכים לשפץ כמה דברים ולגמור לסדר הכל... אבל בינתיים נראה מ-ע-ו-ל-ה!
ממש כל הכבוד!

סתם שמתי לב לזה..

נכון יש מן כתובית שרצה... אז כתוב שם חט"מפון..ולא חטב"מפון...

tuty fruty

New member
במילה אחת

"וואו" ממש התפעלתי ת'אמת שבהתחלה אמרתי נו מה הולך להפתח לי עכשיו אבל הייתי בשוק זה ממש ממש יפה כל הכבוד!!! ואם אתם צריכים עזרה עם תכנים כי אני אישית לא יותר איך בונים אתרים אז בכייף תגידו לי לאן לשלוח ואני ישלח למשל בחומרי הדרכה..

tuty fruty

New member
בקשר לתמונות

אם לא מזמן שלחתי לאתר הישן תמונות צריך לשלוח שוב?

כדאי ורצוי...../images/Emo13.gif

אני יכולה להגיד לך ממקור מוסמך (
) שהן לא הגיעו...
שלחי שוב חחח =)

fate spinner

New member
אתר ממש יפה

יותר טוב מהקודם כמה בעיות בחטב"מפון לא כתובות המועצות זה פותח לי עמודה ריקה לא כתוב איך אני יכול להשאיר הודעות בפס שרץ למעלה מרוב המקומות אין קישור שמחזיר אותי חזרה לדף הבית של האתר

הצעה... !

אמממ.. יש לי הצעה קטנה.. אם תרצו.. תקבלו.. אם לא.. אז לא.. קיצר.. בדף של התמונות.. אני חושב שאנשים ירצו לראות את התמונות בגדול וזה דיי מייאש לפתוח ולסגור כל פעם תמונה אחרת.. אז אם יהיה אפשר לארגן משהו שיהיה אפשר פשוט לפתוח תמונה אחת ולהריץ את התמונות כשהן גדולות.. אני חושב שזה יהיה הרבה יותר נוח.. והרבה יותר כיף.. חוץ מזה.. האתר בסטטטט... רק שחסרים לו כל מיני דברים שהיו באתר הקודם.. אבל הבנתי שזה כבר יעלה בהמשך..

ASHY

New member
מה בדיוק הבעיה עם החטמב"פון?

תארי את מה שעשית... אגב, אפשר להעלות מורלים עם הסימן גרשיים ("), אנחנו צריכים להוריד את ההודעה הזו...

בעיה עם החטבמפון?

לא עשיתי כלום... כן.. זה מה שיפעת העלתה בטעות.. חחחח ניסיתי להוריד - לא הצלחתי משומה.. בהצלחה
יומטוב

למעלה