חברה, האתר נפתח!!!!!!!

Scripter

New member
חזרתי לתפקד :), ויש לי בקשה!!

אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה...חזרתי לי :) בכל אופן,הקטע עם הבקשה: לכל מי שיש תמונות מהמפעלים השונים נא לשלוח אותם לעדי..!! (*האם* משצ"ים *האם*) האתר יעלה מממממממממממשששש קרוב...לפני שתרגישו ;) אז קדימה..לשלוח!!

Scripter

New member
חברה, האתר נפתח!!!!!!!

כולם מוזמנים להכנס ולראות.. העיצוב ישתנה בזמן הקרוב כנראה דעתכם שיפורים וכו'.. פה ! :)

Scripter

New member
שיט, שחכתי להגיד משהו!!

כל מי שהיה בחטב"מפון עד עכשיו נמחק...אז תרשמו שוב..

וואו!!!!

ממש יפה!!! אפשר להעיר כמה הערות ולשאול כמה שאלות? משום מה אני לא מצליחה לחזור לדף הבית , משום דף אחר שאני נמצאת בו. החטבמ"ופון לא עולה וכך גם הצ'אט. מה קרה לכל מה שהיה באתר הישן? ההיסטוריה של האתר,האתר של גרעין עודד 98-99,ערכי ומטרות התנועה, הטורים,הקנוניות,הפינה הסביבתית, תמונות ישנות ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכרת עכשיו. הם יעלו? אני חושבת שיש דברים שאי אפשר לוותר עליהם כמו ערכים, מטרות וההיסטוריה של התנועה. מה קרה לממ"ח? מצטערת על ההתנפלות, הייתי חייבת ויכול להיות שיהיה עוד בהמשך... כל הכבוד! האתר ממש יפה!

תודה../images/Emo70.gif

נעבוד על הכל מחר ובהמשך.. הכל יעלה לאט לאט..
פשוט רצינו קודם להעלות את האתר ש"יעמוד" ואז להכניס תוכן... אז.. גם זה יגיע
תודה רבה
ואם יש עוד משו שאתם ניזכרים בו - תגידו! כל הערה, הארה וביקורת כלשהי תשרשרו לפה... האתר לאט לאט יתעצב ויהיה כמו שצריך
לילהטוב

יש לי הערונת!

אולי זה קצת קטנוני אבל האתר אדום! לא יפה אדום אני יותר אוהבת את הקטע של כחול!(חולצה כחולה) אבל חוץ מזה ממש אחלה!

Scripter

New member
תלחץ על התמונה :)

לקחתי לתשומת ליביף אני ארשום שצריך ללחוץ..

עוד משהו קטן

כשכותבים מוראלים הם ישר עוברים לדף הראשי של המוראלים. אתם לא תעברו עליהם קודם לבדוק שהם בסדר ושלא רשמו שטויות? ואם לא אכפת לכם למחוק בבקשה שטות קטנה שעשיתי במורל של גליל תחתון. אתם תבינו לבד... תודה ולילה טוב!

חשבנו על זה...

בנתיים ככה זה.. אם נראה שהרבה מעלים שטויות ולא באמת מורלים אז נעשה שתהיה יותר ביקורת על מה שעולה לאתר...

S a l i t

New member
קבלו ח"חתים

מרשים מאוד :) אבל מה עלה בגורל התמונות מיוסי יפה 2003?

זורקה

New member
חסרות שם כמה תמונות אבל..

לדוגמא מהכיף מדצ"ים של שנה שעברה. זאץ אומרת יש משם תמונות אבל לא את כל אלו שהיו בעבר

למעלה