חברה, האתר נפתח!!!!!!!

roikeman

New member
אתר חמוד!

האתר החדש מעוצב בצורה יפה מאוד, אישית הייתי עושה אותו יותר צבעוני כמו האתר הקודם כדי שיהיה יותר שמח, אבל זו דעתי
חטמבפון - זה צריך להיות ממש מגניב המנגנון חיפש שם
ספרית הדרכה - רעיון אדיר! רק חבל שאין אפשרות לסדר את הפעולות לפי קטגוריות (חוץ, מים, ערכים, חורף, קיץ, פעולות חדשות וכדומה...) וזה יקל על "השיוט" בספריה. כלומר ליצור לינקים לקטגוריות בדף הראשי של הספריה. באתר יצא פצצה! בהצלחה

כואב...

סכ"ה עבודה יפה, כל הכבוד על היוזמה וההשקעה הרבה (מי כמוני יודע...) נורא כואב שהכל נעלם עבדנו על זה קשה בזמנו... אבל לא נ ורא... חייבים להתחדש, להתעדכן, עם רוח הזמן... אני מרגיש כל כך זקן עכשיו... שאלה?- יעלו שוב גם את הטורים האישיים?

הכל יעלה שוב...

רק תנו קצת זמן... (תראה השאלה הזאת חוזרת כל תגובה שנייה..) אתה לא זקן
הזמן עובר! אין מה לעשות!! ו.. החול לטובה! כלומר הכל לטובה! =) הרבה זמן לא דיברנו..

shivie

New member
ממש יפה...

צריכים עזרה במשו? אין לי יותר מה להגיד אבלך הוא ממש ממש יפה... אההה הבנתי שיעלו פינות חסרות אח"כ... והחטבמפון גם? טוב פשוט אם יש משו לעזור כתבו לי שיחקתם אותה!

געמג 22

New member
האתר שלי!!!!!!!!

וואי מוזר לי ועצוב גם!!!!! אבל זה באמת יפה מישל - שיחקתם אותה!!!!!

ASHY

New member
אור, יש דברים לעשות!

עכשיו בעיקר (חוץ מהכנסת תוכן וכו) אנחנו רוצים לעשות פינה חדשה - פינת חוץ ובה פינת כפיתות! אז אנחנו יכולים להעלות את הציורים הרגילים ולקוות שמישהו יבין
אבל אם תמונה שווה 1000 מילים, תמונה נעה (סרט כאילו) שווה חצי מיליארד! אז אם אתם בעלי רקע טוב בפלאש תעשו לנו סרטים עם הכפיתות. או שתצלמו אותכם מסבירים את הכפיתות! ואנחנו נעלה את הסרטונים! בנוסף אם אתם יודעים דברים/טיפים למחנאות (כמו למשל איך להכין תה צמחים) זה גם יהיה מגניב ותשלחו ל[email protected]

kedeman

New member
אוף איתך!

לקח לי זמן להבין למה אתה קורא לי אור ואז הבנתי שרצית להגיב להודעה אחרת - אבל שרשרת אלי מבלבלים אתם...

kedeman

New member
יש לי עוד הצעת ייעול

בתמונות זה אפשרי לעשות שכשפותחים את התמונה יהיה כתוב עליה משהו? אז אפשר יהיה לכתוב מי נמצא בתמונה או איזה מועצה מצולמת או מאיפה צילמו את הנוף הזה

זה גם משהו שיעלה בהמשך...

כבר הצעתי את זה למישל והוא אמר שבעתיד זה כנראה יהיה... תודה לכולם
ואם למישהו יש עוד רעיונות, הצעות ליעול וכו' שלחו אלי - [email protected] תודה
עדי

Scripter

New member
כן חשבנו על זה כבר

הקטע שזה כבר בעייה תכנית (מה שדיברתי איתך עליו)

org 1

New member
קבלו ח'ח'!!!

כל הכבוד!! ממש יפה סחטיין על ההשקעה וההתנדבות.. המ...רק שאלה קטנה...מה עם כל התמונות משנים עברו.....היו מלא ועכשיו יש רק משנתיים שלוש האחרונות...?

אם היית קורא/ת את כל השרשור או סתם

מרפרפת.. היית רואה ששאלו את השאלה הזאת כבר וגם ענינו - הכל יעלה עם הזמן

למעלה