חבר'ה, בוקר אור!

bariska

New member
ספורט זה השיעור היחיד שאני אוהב

בבית הספר ונוכח בוא כל הזמן:)

s h u r i k

New member
אנוטה החכמה שלי

עברה תאורייה... מזל טוב אחותי!!! אני גאה בך המון

moon and sun

New member
מה אנשים יעשו כדי לא ללכת לבית ספר

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני כבר מתה להתחיל את הלימודים שלי! (שמתחילים עוד חודש וחצי). לא מאמינה שאתה מעדיף לשבת בבית ולטפס על הקירות מרוב שיעמום...

הדבר היחיד שמונע ממני לשמוח..

זה 2 עבודות שאני פשוט חייבת להגיש ואין לי מושג איך אני הולכת לעשות את זה.. אני נפל במתמטיקה.. =/ וכימיה זה פשוט הרבה פרקים להשלים ביום! אממ כשתתחילי ללמוד תגידי לי וליאנקה... נפגוש אותך

s h u r i k

New member
זה לא עבד ../images/Emo4.gif

הבית ספר ניפתח כמו גדול.... הייתם מאמינים, המחנכת שלי לא זיהתה אותי.... אני ניכנסתי לכיתה קצת באיחור של 20 דקות כי דיברתי עם אנשים בחוץ, קיצר אני ניכנס אומר שלום ומיתיישב במקום פנוי.... המחנכת הנאצית שלי שהפכה לקומוניסטית שואלת אותי מי אתה??? איזה פוגע זה, קיצר כשאמרתי לה את השם היא ניזכרה בי אם מבט לא הכי מרוצה!
המחנכת שלנו עד כדי כך נאצית שהיא לא מרשה לשים את הרגל על המעקה של השולחן... וכשסמתי היא כימעט העיפה אותי!! קיצר הודעות בלה בלה בלה בלה בלה בלה... הגענו להברזות... היא אמרה ששנה שעברה הכיתה שלנו הייתה אלופה בהברזות ואיחורים וכשהיא אמרה את זה היא היסתכלה עליי ממש מוזר כאילו שכל ההברזות הם רק שלי!! טוב ממשיכים בבלה בלה בלה בלה בלה מגיעים לרגע ממש מרגש, היא הודיעה שהעיפו מהכיתה שלי 9 פאקצות, אני כימעט ניחנקתי מהרוק שלי כששמעתי את זה.. ודפקתי כזאת צעקה של יש שהיא העיפה אותי מהכיתה.... הייתם מאמינים, עדיין לא התחלנו לילמוד רישמית וכבר העיפו אותי מהכיתה!!!

למעלה