חבר'ה, בוקר אור!

s h u r i k

New member
אמממממ...... עשיתי את זה

לא ניראה לי שזה ממש יעבוד, אבל לנסות לא עולה כסף..... אמממממ הסבר: אני ישן לי היום, סוף כל סוף בלי שום חלום (תודה אלוהים) ופתאום לפני שעתיים מצלצל לי הפלאפון (אני יהרוג אותך אלוהים). מי בטלפון- חבר שלי לכיתה, ניזכר בי משום מה. מה הוא רוצה ממני- סקססססססססססססס.... טוב לא סתם! הוא אמר לי שהוא הדפיס כמה דפים של שביתה וביקש ממני לבוא איתו ולעזור לו ליתלות את הדפים על השערים (כמובן שזה מאוד קשה לעשות לבד- אני הורג אותו מחר אם זה לא עובד, אז כניראה הוא לא חיי מחר) ואני, ביגלל שאין לי מה לעשות בחיים ומשעמם לי רצח הסכמתי (מה חשבתי לעצמי לעזאזל?!?!) קיצר אני עכשיו חזרתי והשלמנו את המשימה... אני רק מקווה שזה שפותח את השערים יהיה מספיק טיפש כדי להאמין לזה (לאאאאאאאאאאאאא). קיצר אנשים אני פורש למיטה... צריך לקום בעוד 4 שעות לבית ספר
אמממ.... עומר, אחי למטאל, המון מזל טוב. שלא תידע יותר ורוד ותכלת בחיים ותיראה את העולם רק דרך משקפיים שחורות... חחחחח וכמובן תישמור על מרינה... מזל טוב אח שלי!! אנוטטטטטטטטטטטטטטטטטט,
המון בהצלחה בתאורייה היום, אני איתך בכל דקה ושנייה שאני ער (חחחח, אני מקווה לא להירדם היום בכיתה). אני פשוט מת עלייך כל יום מחדש ואוהב אותך מיפה ועד אשדוד
חולה עלייך... תעשי לי סשה אחד חחחחחחחח- סתם צוחק! מת עלייך

wasted years

New member
חחח שוריק...

תודה רבה על האיחולים ושנזכרת בי בתוך שרשור שיועד לפירוט מעשי הקונדס שלך:)
תודה רבה והלוואי והתכונית של תצליח:)

../images/Emo9.gif

עומר שומר עליי....
יווו הלוואי ואני היייתי גרה ליד הביצפר שלי... אשכרה הייתי הולכת לתלות עליו שלטים "שביתה!" אבל יש שם שומר 24 שעות ביממה... אוניברסיטה מזדיינת... =/ אני לא הולכת היום לעבודה... חיחי ... אני חולה (בכאילו) החלטתי שאני נוסעת היום לראשון לציון .. להעתיק את השעורי בית לחופש כי לבד אני פשוט לא מבינה... והמנהל שלי... טוב נו אני אתקשר אליו יותר מאוחר ואשחק אותה
חחח קיריל כבר יודע איזה כישרון יש לי בזה... חחחחחחחחחחחחחח כמה עבדנו עליו שאנחנו לא באים לעומר.. איזה 3 פעמים!!! "קיריל רבתי עם אמא שלי...
... קיריל אין לי איך להגיע לעזריאלי
...." ועומר יושב לידי ומגחך לו.... חחחח

moon and sun

New member
חבר'ה, בוקר אור! ../images/Emo42.gif

למרות שאצלי הוא לא הכי טוב כי קמתי עם הרגשה קצת רעה. רבתי אתמול עם אמא ולא היה לי מצב רוח לכלום. בקושי ישנתי וסתם עבר עליי יום ארוך. בזמן האחרון כבר כמעט ואין לי זמן לכתוב פה, וגם במקומות אחרים וזה מעציב אותי
אני מתגעגעת לכל החברים שלי!

../images/Emo32.gif לאות הזדהות

עם סיום החופש שלכם, החלטתי לקום מוקדם מהרגיל (אין בינתיים עבודה אז..). אבל רק רציתי להודיע, לכל מי שתוהה, לא לדאוג! מחר אני מתכוון לישון מאוחר עד כמה שניתן..

../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

כנ"ל.... מחר אני ישן לי כמו מלך כמה שאני רוצה...... אז...ילדים קדימה לבית ספר

../images/Emo7.gif

קצת לפני שאני הולכת (לעיר. שוב
), הבה ונעשה שרשור שירים. לא סתם שירים, כאלה שגם יגרמו לך לבכות
מממ שירי אהבה בטח יהיה הרוב..חחח..
בכל מקרה, אני אתחיל עם השיר הכי יפה ששמעתי לאחרונה, אולי אי פעם: LifeHouse- Everything שיר כלכך מדהים.. לא יכלתי ואתמול בכיתי
מי שרואה סמולוויל יזהה.. וזהו. והמשך יום מקסים לכולם!

bariska

New member
יש כמה שירים

:( דבר ראשון כל השירים של מיכאיל קרוג גורמים לי לעצב:/ ויש עוד שיר של אביב גפן-האם להיות בך מאוהב..:(הוא שר את זה עם גידי גוב

שירים "חזקים"?

רק אחת עושה אותם באופן הטוב ביותר, לדעתי. Sarah McLachlan. והטוב ביותר שלה הוא Silence. אחד השירים העוצמתיים ביותר ששמעתי אי פעם (חבל שעשו ממנו גם גירסת דאנס שרצה במועדונים בעבר, אבל היא היתה לא רעה אז סלחתי).

bariska

New member
גם השיר

sigareta sigareta nekagda ne izmeneyit ya lublu tiba za ata nu i ti abatam znayish... של סלאבה מידייניק ולפניו שר את זה ארקדי סברניי (אני בספק אם מישו שמע עליו):/ הא וגם השיר skreifa4 של מיכאל שיפוטינסקי..

אנשייייייים!!!!!!! :]

דבר ראשון, ממש אבל ממש כואב לי הגב, ואני לא יודעת למה, נראה לי מהמזגן, כואב לי לנשום, ואני בקושי הולכת.. ומחר ביצפר..מה יהיה? מה יהיה?!.. ולמשו משמח יותר :] חבר שלי ואני ...חברים היום 3 חודשיםםםםםםםם!!!!!!!! *מאוהבת* [אוף לא עובד לי החלון הזה עם הסמיילים..]

מזל טוב..

ואי לא יודעת את ומקסים =/ אתם זוג מוזר.. אני לא רואה את מקסים הרבה זמן עם מישהי... טוב אל תתיחסי אני סתאם 'פגרת... פשוט אמממ מקסיים!! טוב זה לא היום שלי... מה יהיה? יהיה בסדר..

../images/Emo12.gif

זוג מוזר?!... =/ אהה...יש האומרים שנתחתן כי אנחנו מתאימים וזה..!!.. :] ובאמת שאנחנו סבבה...:] באמת יהיה בסדר..:]

למעלה