חברה אני מסכם את הסקר

king kazabubu

New member
חברה אני מסכם את הסקר

אני נותן לכם עד שעה 5 ורבע לענות. אז קדימה!!! לענות!!! איזה קול תקעו לזארבון יצא להם בפוקס טוב... ופאריז כזה קוקסינל!!!!!!!

Prophet

New member
סיכום הפרק של היום

בתחילת הפרק ראו שווג´יטה וקיווי באים למקום מסויים כדי להלחם. גוהאן קרילין ובולמה דיברו קצת ואז באו שניים מצבאו של פריזה כדי להלחם בהם, אבל לפני שהם נלחמו בהם הם שברו להם את החללית כדי שלא יוכלו לברוח, גוהאן וקרילין נתנו להם אגרופים מה ששיתק אותם. בולמה עדיין נורא התאכזבה מכיוון שלא יכלה לחזור לכדור הארץ. בזמן שגוהאן וקרילין ניסו למצוא לבולמה מקום מחבוא כדי שהצבא של פריזה לא ימצאו אותה ויהרגו אותה ווג´יטה וקיווי התחילו להלחם. בהתחלה ווג´יטה העלה את הכוח שלו (הוא אמר שהוא למד את זה מדור הארץ) וקיווי רצה להיות בצד של ווג´יטה אבל ווג´יטה לא הסכים. ואז קיווי "עבד" על ווג´יטה ואמר לו שפריזה נמצא מאחוריו, אז זה נראה שווג´יטה הסתכל וקיווי ירה מתקפה שפוצצה את כל האזור. ואז ראו את ווג´יטה בצד השני ווג´יטה אמר שהוא הגיב מהר יותר כי רמת הכוח שלו גבהה. ווג´יטה התקדם לעבר קיווי ונתן לו אגרוף בבטן מה שהרג אותו. ובסוף הקטע המותח היה שקרילין וגוהאן הרגישו כוח מסוים וחזק שמתקרב לעברם. מקווה שלגוגל גירל יהיה במקרה תמונות להביא

Prophet

New member
למי שלא יודע

קיווי הוא חייל מובחר מהצבא של פריזה פריזה = מר פאריז ווג´יטה = מקיטה קרילין = קרירי

Prophet

New member
אין תגובות על הסיכום שלי ?!?!

למה השקעתי "כל כך הרבה מאמץ" ???! בשביל כלום ?!?! איפה מחיאות הכפיים ?!?!

trunksson

New member
כן...

הקול של זארבון יצא דווקא מאוד דומה... אבל באמת...לפאריז יש באמת קול של קוקסינל וזה מגעיל מאוד!!! אבל דווקא שמעתי את מי שעושה את הכל שלו אב שחכתי באיזו סידרה...

king kazabubu

New member
ומקום המפגש הוא!!!!

*פותח את המעטפה בהתרגשות* חולון!!!!!! עם 35 אחוזים. בסך הכל הצביעו 34 אנשים לסקר. אבל תל אביב נמצאת מאוד קרוב לחולון עם 32 אחוזים של מצביעים. הבדל של קול אחד למען האמת. אז אולי עוד יהיה שינוי... תשתדלו להיות מעודכנים בקשר למפגש... עכשיו יש לי עוד שני דברים להגיד... אחד זה שעכשיו אני מכניס סקר חדש. הסקר החדש יקבע את התאריך המועדף למפגש הפורום. אחרי שהסקר יקבע אנחנו נראה כמה אנשים באים למפגש ואז נסכם הכל. המפגש יהיה בחנוכה והתאריכים האפשריים יהיו במהלך החופשה. הדבר השני הוא כזה. חברה, אני רוצה שכולם יצביעו!! מי בכלל מתכוון להגיע למפגש? כולם להגיב לשרשור הזה!!

אני, טראנקס-קון ורוייצ´ו כבר שם!!!

ואולי עוד חבר שלנו ייצטרף... נכיר לו את הקהילה המורחבת יותר של מעריצי Dragonball Z בארץ

Goggle Girl

New member
*רצה סביב עצמי במעגל*

איפה אתה חושב שאני אהיה?!

Goggle Girl

New member
o_O

אני לא יודעת אם לקחת את זה כמחמאה... או לרחם עליך o_O *ממשיכה לרוץ סביב עצמי... מקבלת סחרחורת ונופלת* x_X

roychu

New member
תרחמי על עצמך על זה שלקחת את זה

כמחמאה? *מרים גוש עשוי חומר צ´יבי נוזל ודביק, ומדביק עליו תמונה של טראנקס*

roychu

New member
אהם... את הגוש

*מרים שאריות גוש, ומפסל לי הנטאי צ´יבי חטובה להפליא*

Goggle Girl

New member
גוש?! o_O

אמור "שלולית" *הורסת את ההנטאי צ´יבי, חוזרת לבהות בטראנקס*

roychu

New member
זורק תמונת פאפרצי של ההוא עם השיער

הסגול מחליף נוזלים עם איזה צ´יבי מדרום-אפריקה

roychu

New member
חה חה חה חה

*צחוק אווילי* *הטספורוסיאן אדום השיער המרוצה עף לעבר האופק בתחתוני הבוקסר שלו*

haunter

New member
לא שאני אוכל

להגיע או משהו, אבל מתי אתם נפגשים ומה תעשו שם?

Snake Bandage

New member
יש! זארבון נשמע סביר!!!

האמת, זארבון נשמע הרבה יותר מסביר... *_* ...אהם. תסלחו לי, נראה לי שאני מפתחת אובססית זארבון קלה. ;;;^^ בכל מקרה... דודוריה - סליחה, דודוריו - נשמע בדיוק כמו שציפיתי שהוא ישמע. אבל פריזה - סליחה, מר פאריז - הוא נשמע נורא. הוא נשמע יותר כמו נמושה בפרק הזה משהוא נשמע בפרק הקודם. איך אני אצליח לצפות בסאגה הזאת אם הוא ישמע ככה?! אוי... ;;;-_- אני לא יכולה לראות את בולמה המסכנה ככה... כל כך מיואשת... זה קורע לי את הלב! אני לא אוהבת לראות אנשים אחרים מיואשים! ובמיוחד שזו בולמה! ;-; תסלחו לי, זה היה הצד הרגיש שלי. אני קצת נסערת היום. ^^ אז, בכל מקרה, אני מקווה שישחקו אותה עם הקול של דנדה-קון כמו שעשו עם הקול של זארבון... למישהו יש מושג מתי הקטנצ´יק יופיע? כי אני יודעת שזה בקרוב. ^^

למעלה