שעד עכשיו הדמויות שדובבו/שונה השם הכי טוב, זה בלי שום ספק זארבון ודודוריה. דודוריו זה לא נורא, וזארבון, הרי זה השם שלו! כמעט לא יאומן את הקולות מצאתי ממש מתאימים
אז שמתי לב שכשהם אומרים "בני שבט הסייאה" זה בעצם נכון! אנחנו רגילים ל Saiyan. אבל ביפנית זה לא ככה. זה Saiya-Jin, וNamek-Jin וכו´. כלומר, זה כן שבט הסייאה.
רק רציתי שההודעה תהיה בולטת... בכל מקרה אני זוכר שפעם הצעת רעיון לסכם את הפרקים של כל יום... טוב אז היה לי כיף לסכם את הפרק של היום ואני רוצה לעשות את זה קבוע ! יש לי רק בעיה אחת והיא שאני לא בטוח כל יום יראה את הפרק כי יש סיכוי שאני יהיה תפוס אז אני רוצה שאני ועוד מתנדב מהפורום נתחלק בסיכומים ! אז אם מישהו רוצה שיגיב להודעה או שישלח לי מסר אישי ! נ.ב אני בטוח (ומקווה) שתסכים לזה קזובובו !
אני לא שם..נבו לא שם... גוגל לא שם... חה, דם טהור אה? אז אתה לא יכול!!! *נהפך לssj2 וקושר את השיער בסרט לבן* תתכונן למות asshole! *נעמד בעמדת מוצא ושולח את הידיים קדימה* ביגבנגאטאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!