חברה אני מסכם את הסקר

roychu

New member
מממ... האמת

שעד עכשיו הדמויות שדובבו/שונה השם הכי טוב, זה בלי שום ספק זארבון ודודוריה. דודוריו זה לא נורא, וזארבון, הרי זה השם שלו! כמעט לא יאומן את הקולות מצאתי ממש מתאימים

Goggle Girl

New member
אם כבר בדברים טובים...

אז שמתי לב שכשהם אומרים "בני שבט הסייאה" זה בעצם נכון! אנחנו רגילים ל Saiyan. אבל ביפנית זה לא ככה. זה Saiya-Jin, וNamek-Jin וכו´. כלומר, זה כן שבט הסייאה.

Prophet

New member
../images/Emo34.gif לבובו ולכולם ../images/Emo34.gif

רק רציתי שההודעה תהיה בולטת... בכל מקרה אני זוכר שפעם הצעת רעיון לסכם את הפרקים של כל יום... טוב אז היה לי כיף לסכם את הפרק של היום ואני רוצה לעשות את זה קבוע ! יש לי רק בעיה אחת והיא שאני לא בטוח כל יום יראה את הפרק כי יש סיכוי שאני יהיה תפוס אז אני רוצה שאני ועוד מתנדב מהפורום נתחלק בסיכומים ! אז אם מישהו רוצה שיגיב להודעה או שישלח לי מסר אישי ! נ.ב אני בטוח (ומקווה) שתסכים לזה קזובובו !

trunksson

New member
אבל לדעתי צריכים גם מתנדב שלישי.

למקרה שגם אני וגם את לא נהיה נוכחים

אם מישהו קורא לבן דוד שלי

שוב פעם "את" יהיה לו עסק איתי..... תום תגיד להם, נכון שאני סופר סאייאן 7???

roychu

New member
נבו יא טמבל

תום קרא לבחור ההוא את, והתנצל... חוץ מזה, אל תתעסקו איתנו, אנחנו ה"Kaio´s Angels"

אופס... התרגלתי

שכולם קוראים לו "את" אז זאת היתה תגובה אוטומטית..... לא משנה.. בכל מקרה, I´ll Big Bang you Roy

roychu

New member
נבו... אני...אני....

פיינלפלאש!!!!!!!!!!!!!! (כולם יודעים על החיבה שלי לדיברו יפני מהיר-יתר-על-המידה)

Goggle Girl

New member
אתה השתגעת?!?!?!

צ´יבים לא יכולים לעשות פיוז´ן עם מינים אחרים! ואסור עם צ´יבים אחרים... כי התוצאה תהיה פרבי o_O

כנראה שלא..... אני נאלץ להלחם בו

בעצמי... *עומד, תוקע את הרגליים באדמה, מכווץ את הידיים לאגרופים, מכופף את הגבות למבט עצבני, פותח את הפה ומתחיל צעוק* אבנים עפות באוויר ליידי

trunksson

New member
fus....ion!

muhahahahahahahahahahahahahahahaha

חחחח

Now I´ll show you the true power of a super saiyan... *צועק, נהיה בלונדיני, עיניים ירוקות* Im ready, show me what you got

roychu

New member
עם מי בדיוק?

אני לא שם..נבו לא שם... גוגל לא שם... חה, דם טהור אה? אז אתה לא יכול!!! *נהפך לssj2 וקושר את השיער בסרט לבן* תתכונן למות asshole! *נעמד בעמדת מוצא ושולח את הידיים קדימה* ביגבנגאטאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה