חברה אני מסכם את הסקר

שולף את הקלף

האחרון שלי..... מוריד את המכנסיים (לא מה שאתם חושבים) חושף את הזנב, ירח מלא, אני גולדן אוזרו, הופך לסופר סאיאן 4, הורג אותך!!! לך לא היה זנב חבל... אתה גם טיפש כי אתה כל הזמן נופל כשאתה דורך לעצמך על השיער ב ssj3

trunksson

New member
בשביל הפרנציפ!!!

לי היו את כל הדרגון בולז ואני מחייה את רוי!!!
let round 2 begin!!!

הרגתי את פיקולו

לפניי הקרב וגם את הזקן השמן מנאמק..... אז אתה לא יכול... אתה שקרן

trunksson

New member
טוב שמעו...

אני מצונן אני לא יכול לנשום דרך האף ואני כל חצי דקה מנגב נזלת אז יאללה אני הולך לישון!!!

עכשיו רק אתה נשארת

*עומד בפיסוק, מרים ידיים למעלה, ההילה שסביבי מתחזקת (זה אומר שאתה לא יכול לירות בי או להתקרב אליי בינתיים), מתחיל לדבר אל הצמחים העצים ושאר בולשיט..., מפוצץ את האמא שלך בצ´או גנקידמה ואתה מת* עכשיו אני הולך לישון כי יש לי מחר שעה ראשונה ספורט עם המורה הכי חסר לב בכל הבית ספר שלי... ליל מנוחה כולם

roychu

New member
חה חה חה חה

סאיינס עלובים! אי אפשר להרוג אנשים כמוני! *מרכז את כל הכוח שלי ומרים כדור אנרגיה עצום באוויר* אני...חייב.....לנצח............. *לוקח קצת פופקורן מגוגל, שלוק מהקולה וממשיך* מאאאאאאאאאא..........ססססססססססננננננננ..........קקקקקקווווווווו!!!!!!!!!!!!! *אני עף מעוצמת המכה, נחבט על קיר בטו והופך לספרנית של ספריה ציבורת* סוף.

Goggle Girl

New member
O.O בושה, בושה!

*רצה אחריך עם מחבת* ככה לגזול מצ´יבי מסכנה?! >.< *מרביצה לרויצ´ו עם המחבת הרבה פעמים* super chibi kamikaze attack!!! *חמש צ´יבים עם מחבתות מרביצות לרויצ´ו*

roychu

New member
אאוץ´!

*שולח קרניים קטנות של אנרגיה כדי לעצור את הצ´יבי אחוזת האמוק שנראה שצועקת "זה יה עם חמאה!"* אגב, תגלית מפחידה, שמם של הטספורוג´ין בשפות מוסיימות הוא... Tuffels קצת מידע The Tuffels are a bit like the humans, because the Tuffels are also weak but they had an advanced technique. They lived on the same planet as the saiyans.

Gohan

New member
כן...

נתנו לזבון קול מתאים דווקא...וגם לדודוריה..

yoo

New member
יש לי תאוריה למה קוראים לו פאריז!

בגלל שפאריזה פריזה או פריזר (אייך קוראים לו באנגלית?) נאמר ביפנית parizer או parize פשוט קצרו את זה, כנראה היה ארוך מידי בשביל לשים עוד מילים אחרות... עדיין אני בתעלומה למה למקיטה קוראים מקיטה?

למעלה