חברה אמרה לי

אלן 5

Active member
שאוכל שנמצא במקפיא יותר משלשה ימים , אין לצרוך אותו מכון
שלא נשאר בו שום ויטמין לא יודעת האם להאמין לה???
 

דיברגנט חדש

Well-known member
שאוכל שנמצא במקפיא יותר משלשה ימים , אין לצרוך אותו מכון
שלא נשאר בו שום ויטמין לא יודעת האם להאמין לה???
בירקות קפואים של סנפרוסט יש יותר ויטמינים מאשר אילולא היו קפואים.
אגב, יש שם גם חלבונים לא רצויים כפי שראינו לפני מס' שנים ;)
 

mיטלמן

Well-known member
שאוכל שנמצא במקפיא יותר משלשה ימים , אין לצרוך אותו מכון
שלא נשאר בו שום ויטמין לא יודעת האם להאמין לה???
תזרקי אותה, את החברה,
ולכי לאכול משהו מתוק ומעודד וטעים לפני החג,
קוביית שוקולד מריר תעודד מאד.
לא כל החיים שלנו הם מינרלים שומנים בריאים ויטמינים ושאר ירקות,
אבל חברה שמדברת שטויות זה מאד לא בריא.
 

mיטלמן

Well-known member
שאוכל שנמצא במקפיא יותר משלשה ימים , אין לצרוך אותו מכון
שלא נשאר בו שום ויטמין לא יודעת האם להאמין לה???
דרך אגב,
איזה אוכל מכניסים למקפיא לשלושה ימים?
חוץ מגלידות למשל.
וכדאי לקרוא ולבדוק כמה זמן מומלץ לשמור בהקפאה, משתנה ביו סוגי אוכל שונים, בין מקררים שונים (ביתיים חדשים או ישנים ותעשיתיים)
 

אלן 5

Active member
דרך אגב,
איזה אוכל מכניסים למקפיא לשלושה ימים?
חוץ מגלידות למשל.
וכדאי לקרוא ולבדוק כמה זמן מומלץ לשמור בהקפאה, משתנה ביו סוגי אוכל שונים, בין מקררים שונים (ביתיים חדשים או ישנים ותעשיתיים)
שלשה ימים??נראה שאתה לא מבין בכך,תשאל נשים ,שעובדות עם ילדים ,ומקפיאות לכל השבוע
אני מקפיאה לשבוע שלם,ואפילו יותר,וזה הקלה מרובה ,
 

אלן 5

Active member
שאלת שאלה בגוגל?
יש לה תכנית כל יום שישי ברדיו בגל 103 fm בשעה 12 בצהרים
אנשים עולים לתכנית דרך הרדיו ושואלים את שאלותיהם
כמו כן יש לה גם פורם, בנושאי תזונה וגם ההשפעה של התזונה על גוף האדם
 
נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
פשוטו כמשמעו, האם מאכל שהוקפא אחרי שלשה ימים מאבד את ערכו
התזונאי לאכילה, מאחר ולא נשארו בו יותר ויטמינים
שאלתי וזה מה שקבלתי

יתרונות תזונתיים נשמרים

למרות שקפוא נחשב לפחות בריא לעומת טרי, צריך להעמיד דברים על דיוקם.

מוצרים קפואים כמעט לא מושפעים מבחינת הערך התזונתי. הקפאה אינה מפחיתה משמעותית את הערך התזונתי של רוב המזונות. הויטמינים, המינרלים, נוגדי חמצון, הרוב נשמר בתהליך ההקפאה.

אמנם זה לא מושלם, הטרי עדיין בריא יותר, אך ההשפעה הכוללת היא מינימלית. מכיוון שהקפאה עוזרת בשמירת הטריות ומקלה על הצריכה, זהו בהחלט פתרון טוב.
 

אלן 5

Active member
שאלתי וזה מה שקבלתי

יתרונות תזונתיים נשמרים

למרות שקפוא נחשב לפחות בריא לעומת טרי, צריך להעמיד דברים על דיוקם.

מוצרים קפואים כמעט לא מושפעים מבחינת הערך התזונתי. הקפאה אינה מפחיתה משמעותית את הערך התזונתי של רוב המזונות. הויטמינים, המינרלים, נוגדי חמצון, הרוב נשמר בתהליך ההקפאה.

אמנם זה לא מושלם, הטרי עדיין בריא יותר, אך ההשפעה הכוללת היא מינימלית. מכיוון שהקפאה עוזרת בשמירת הטריות ומקלה על הצריכה, זהו בהחלט פתרון טוב.
תודה על התשובה
 
למעלה