וזה סופי! הסוף.
C casperit New member 9/7/02 #63 דיון מאוד מעמיק ובעל חשיבות סוף. יעל (כאילו שאתם לא יודעים מה אני חושבת...)
• •°DaNuSh°• New member 9/7/02 #61 לדעתי..... דין בסדר. טום וולינג גם בסדר הכי חתיכים יהודה וראיין פיליפיי המתוקקקקקק!! וגם צ´אד מייקל מוריי אם מישהי מכירה....
לדעתי..... דין בסדר. טום וולינג גם בסדר הכי חתיכים יהודה וראיין פיליפיי המתוקקקקקק!! וגם צ´אד מייקל מוריי אם מישהי מכירה....
R ROTEM 3 0 0 3 5 New member 9/7/02 #62 האינכם מבינים משמעותו של סוף? המנהלת ביקשה, המשועממים ביקשו, הסוף הינו מצרך מבוקש. כאות להבנתכם, אנא נא לא להגיב. אלא אם יש לכם משהו להגיד שללללאאאאא קשור להשוואת חתיכים למיניהם ליהודה, בזאת סיימנו.
האינכם מבינים משמעותו של סוף? המנהלת ביקשה, המשועממים ביקשו, הסוף הינו מצרך מבוקש. כאות להבנתכם, אנא נא לא להגיב. אלא אם יש לכם משהו להגיד שללללאאאאא קשור להשוואת חתיכים למיניהם ליהודה, בזאת סיימנו.
ע עדי18 New member 9/7/02 #64 למה, ג´וש הארטנט כזה חמודדדד אני חולה עליווו לא יודעת יש בו משהו כזה חמוד..קשה לי להסביר את זה...
A ADIDIDIDI New member 9/7/02 #69 אני לא מבינה מה לא הבנתם במה שמיכל אמרה??? תסיימו כבר את הקישור הזה!!!!!!!
L Loppy New member 9/7/02 #72 אני מכיר את התמונה הזאת... זה מהסרט "פרל הארובר" (או משהו כזה...) ראיתי את זה אתמול!