חברה שלי גם אוהבת אותו אבל אני לא חושבת שהוא משהו והכי הכי אני לא מבינה את כל ההתלהבות מג´וש הארטנט.. סיוט בחדר המורים משקף אותו מזה טוב הוא נראה מסומם והוא סתם מכוער... טוב טוב אני מרגיעה וחוזרת לשיין (אם אתם רוצים עוד תמונות תגידו יש לי מעל 300...) אה אה אני עדין אוהבת את יהודה אבל פחות משיין... את שיין אני אוהבת כבר חצי שנה בערך בעצם שנה כי את יהודה התחלתי להעריץ בערך לפני חצי שנה כשהסדרה התחילה... ואת שיין הערצתי הרבה לפני... יעלי ווסט
דין קיין יותר יפה מיהודה וגם קלארק מסמולוויל אבל בין שיין ווסט ויהודה הבחירה קשה. אבל כולם כולם כולם אין בכלל מה להשוות לזה מהתמונה משמאל- בראד פיט הכוסוווון! בתמונה הוא בערך בגיל של יהודה, זה משנת 87
והכל רק בגלל שפספסתי את התכנית של סופי..........חחחחח מצחיק...... ולסיכום:אמיר פיי גוטמן שולט,במקום השני יהודה לוי החמוד.וכל השאר לא מעניינים אותי בכלל......
הוא הרבה יותר שווה מאמיר........ וכול השאר ממש לא מעניינם אותי........... אין כמו הישראלים שלנו!!!! יהודה לוקח את כולם עם הפרצוף היפה והתמים שלו אין מה לעשות!!!!!!!!!!!!!
ואמרה לי שמקווה שלא ידברו שטויות פה כמו שקרה שם שבגלל זה זה נסגר אז אני הבטחתי לה ובנתיים מחזיקים מעמד יפה כמו שבירת צום.אממממ...... בעצם אף פעם לא צמתי אז אני לא יודעת
הגענו לתובנות נעלות ומסקנות חשובות אשר בינהן, יופיו המדהים של דין קיין ומעל כולם סופי צדקה!!! כאילו, לא קראתם? לא הבנתם? לא הפנמתם??? אתם בסדר???? טוב יאללה מיצינו שרשור זה. סוף.