חבר´ה תעזרו לי....

casperit

New member
עוד אחת.. הפעם עם חולצה

(נה נה ראיון עם שייני במעריב לנוער) יעל

עדי18

New member
פעם ממש אהבתי את דין..הערצתי אותו

בטירוף!! אבל עכשיו הוא בן איזה 31 או משהו, נשוי עם ילדה... למרות שהוא נראה טוב, יהודה שם אותו בכיס הקטן!!

casperit

New member
לא כ"כ אוהבת את דין קיין...

חברה שלי גם אוהבת אותו אבל אני לא חושבת שהוא משהו והכי הכי אני לא מבינה את כל ההתלהבות מג´וש הארטנט.. סיוט בחדר המורים משקף אותו מזה טוב הוא נראה מסומם והוא סתם מכוער... טוב טוב אני מרגיעה וחוזרת לשיין (אם אתם רוצים עוד תמונות תגידו יש לי מעל 300...) אה אה אני עדין אוהבת את יהודה אבל פחות משיין... את שיין אני אוהבת כבר חצי שנה בערך בעצם שנה כי את יהודה התחלתי להעריץ בערך לפני חצי שנה כשהסדרה התחילה... ואת שיין הערצתי הרבה לפני... יעלי ווסט

casperit

New member
אוי היום ה8\7

14 וארבעה חודשים:))))))))))))))))))))))))))))))))) יעל

pompii

New member
איזה השוואות יש פה...

דין קיין יותר יפה מיהודה וגם קלארק מסמולוויל אבל בין שיין ווסט ויהודה הבחירה קשה. אבל כולם כולם כולם אין בכלל מה להשוות לזה מהתמונה משמאל- בראד פיט הכוסוווון! בתמונה הוא בערך בגיל של יהודה, זה משנת 87
תסתכלו ותשפטו

casperit

New member
אה אה

אני לא שמה על אף אחד (בערך) שלא קוראים לו "שיין ווסט" יעלי ווסט

casperit

New member
גם רייאן פיליפה חתיך

(חבל שזו לא תמונה שלו בלי חולצה) יעל

pompii

New member
casperit

לשיין ווסט קראו פעם שנון ברוס? זה נכון? אמרו שהוא שינה את זה כי זה שם של בחורה-שנון...

אמא איזה דיון מעמיק התחלתי פה...

והכל רק בגלל שפספסתי את התכנית של סופי..........חחחחח מצחיק...... ולסיכום:אמיר פיי גוטמן שולט,במקום השני יהודה לוי החמוד.וכל השאר לא מעניינים אותי בכלל......

י-ו-ה-וד-ה!!!

הוא הרבה יותר שווה מאמיר........ וכול השאר ממש לא מעניינם אותי........... אין כמו הישראלים שלנו!!!! יהודה לוקח את כולם עם הפרצוף היפה והתמים שלו אין מה לעשות!!!!!!!!!!!!!

actress

New member
טוב אז בגלל בנות שדיבר על אמיר

פיי גוטמן בפורום שלו סגרו להם את הפורום כי הוא התחיל לשעמם אז לא לעבור אליו עכשיו כי הוא ממש לא קשור לפה אז בבקשה לא להמשיך עם הדיון תודה.

סליחה שאני מתערבת....

אבל זה לא מה שקרה בפורום אמיר פיי גוטמן.ובסדר,אני אפסיק עם הדיון.

מי יותר חתיך, ראיין או בראיין??

ויכוח טיפשי... כל אחת אומרת משהו אחר- אז יאללה- בואו ונגיד ככה: סופי צדקה הכי שווה וחתיכה בעולם!!! בסדר? (חחחח....)
(אני והיציאות שלי...)

actress

New member
ככה הנהלת הפורומים אמרה לי

ואמרה לי שמקווה שלא ידברו שטויות פה כמו שקרה שם שבגלל זה זה נסגר אז אני הבטחתי לה ובנתיים מחזיקים מעמד יפה כמו שבירת צום.אממממ...... בעצם אף פעם לא צמתי אז אני לא יודעת

מה את אומרת?

זה בהחלט חדש בשבילי.לי הם אמרו משהו אחר.בכל מקרה,אני בטוחה שבגלל שרשור טפשי אחד לא יסגרו את הפורום.אין לך מה לדאוג.

ADIDIDIDI

New member
וואי זה היה

השירשור הכי משעמם שקראתי בחיים שלי? מה הקשר ללחיי האהבה?!?!?!?!?! הפורום הזה מיתדרדר מיום ליום!

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
נההה זה היה דיון מעמיק ובעל חשיבות

הגענו לתובנות נעלות ומסקנות חשובות אשר בינהן, יופיו המדהים של דין קיין ומעל כולם סופי צדקה!!! כאילו, לא קראתם? לא הבנתם? לא הפנמתם??? אתם בסדר???? טוב יאללה מיצינו שרשור זה. סוף.

למעלה