חבר´ה תעזרו לי....

חבר´ה תעזרו לי....

התוכנית של סופי באמת שודרה בסוף ביום שלישי?סליחה שנזכרתי רק עכשיו,פשוט לא הייתי כאן,אתם יכולים בבקשה לתת לי תקציר של מה שהיה?פליז...........

עידכון לאורנית! ../images/Emo176.gif

היי...גם אני הפסדתי אבל אח שלי הקליט לי (הייתי רוצחת אותו אם הוא לא היה מקליט לי!) וראיתי את התוכנית- חבל"ז - איזה תוכנית מתוקה! אז ככה: יש להם אולפן כזה מסודר ונחמד, יש שם ספות וDJ- ערן ברנע, שומעים מוסיקה ומראים לך אפילו קליפים. סופי, כמובן היא המנחה של התוכנית. יש באולפן איתה 3 ילדים שהם מראיינים כל מיני מפורסמים. בתוכנית הם מדברים על נושאים כמו אהבה, ספורט...התוכנית הראשונה העתה מוקדשת כולה לאהבה. בתוכנית בשתתפו: אמיר פיי גוטמן, ורדה רזיאל ג´קונט ואיזה יועץ אהבה, רק בן 10, ואפילו אמתי אטלס (אלי מרקו) הילדים שאלו אותם שאלות על אהבה ויחסים של בינו לבינה והלכו קטעים - גם סופי כמובן שאלה את המפורסמים שאלות.... (איזה חמוד אמיר פיי גוטמן!) יש להם גם פינה שנקראת "משהו סבתא" לא זוכרת בדיוק את השם...אבל זה מאין פינת בישול כזאת. בקיצור, תוכנית ממש אחלה והיה לי מאד מעניין לצפות בה. אני חייבת לציין שהקטע עם מתי היה ממש מצחיק! זה היה ככה" לכל אורך התוכנית המרואינים והילדים אומרים לה שהיא קצת אדומה...ושהיא מאוהבת והיא מכחישה את זה- בסוף התוכנית, היא אומרת להם בפעם האחרונה "א נ י לא מ א ו ה ב ת!!!" ואז מתי נכנס...יענו כאלי מרקו ואומר לה שהוא אוהבת אותה ורוצה להתחתן איתה....איזה קטעים, מצחיק זה היה! אז זהו נראה לי, עוד שאלות?
שלך,

ניבה מתוקה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שנית,את מרשה לי לשלוח לך מסר,יש לי שאלה בקשר לזה,אבל היא לא כלכך קשורה לפורום..... נ.ב.אמיר פיי גוטמן באמת חמוד!

karin16

New member
שאלה!

יש לך מוג איפה איפשר להוריד את ההופעה של יהודה בטקס תגלית השנה!??.

אני ממש לא רוצה לפגוע...

בכל המעריצות של יהודה לוי אבל אמיר פיי גוטמן שולט!!!!!!!!! וניבה,תודה רבה,את ממש מלאך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pompii

New member
שאלה ממש קשה מה אני אגיד לכם...

אבל ברור שיהודה לוי נראה הרבה יותר טוב
!

pompii

New member
זה דיי קשה...

אבל מה שבטוח סופרמן הצעיר בסמולוויל נראה פי אלף יותר טוב משניהם יחד!

casperit

New member
יהודה לוי

דין קיין עבר את גיל 30... יש אולי סיקרט אופשין נמבר 3 (שיין ווסט)? אם כבר סופרמן אז מייקל רוזנבאום הוא ה-לא חתיך והשולט של סמולוויל... (יותר מדי דברים שלא קשורים ללח"ה...) יעל

ומה עם אמיר?

ותגידו,אתם חושבים שסופי צדקה יפה?ומי יותר יפה לדעתכם:סופי או יעל הדר? (בלי שום קשר לרונה או סמדר) וחוץ מזה:הגיל לא קובע!!!!!!!

ADIDIDIDI

New member
סופי....

אין פה בכלל תחרות! סופי הכי יפה!!!!!!!!!!!!!!! בעולם.....

למעלה