חבר´ה פתחו ת´הודעה

the real cOSHi

New member
ותרשה לי להוסיף

שלימוד אחרים בגלל סיבה אנוכית בהחלט (כדי שתגיע לרמת מאסטר) לא תעזור לא לך, ולא לתלמידים שלך

The Wraith

New member
האנוכיות זה מה שמדאיג אותך??

הילדון בא ללמד אנשים להוציא כדורי אש מתוך הידיים! מה זה משנה אם הוא בא מתוך כוונה אנוכית? מצידי שיבוא מתוך מסע קודש של כת אסיאתית, אבל ללמד בולשיט ולספר Faerie Tales לכל הפורום - זה באמת משנה את העובדה שהוא שרלטן אם הוא עושה את זה מתוך אנוכיות?!

Jerald_Admonds

New member
היי! טל אני מבקש ממך

אני ידוע בחוגים מסויימים כתור הצופה.. כינוי פשוט מקסים.. :)

אהלן השליח

אני לא מבינה הרבה בנושא אולי תוכל ללמדני אני באה עם לב שלם בלי הרבה ציפיות אבל המווון סקרנות.... אז איך אפשר ליצור איתך קשר? או שהלימוד יתבצע בפורום? אשמח לתגובה....

תראו....

אתם תצחקו כמה שאתם רוצים אבל כל מי שהשקיע אצלנו הצליח לעשות משהו! ילד אחד אפילו הדליק לפיד! והוא רק בן 15!

The Wraith

New member
וואלה? כשאני הייתי בן 4

כבר הדלקתי נרות שבת, אבל אתה יודע, הנוער של ימינו מתפתח מאוחר... אותו ילד... כבר עושה שלום?

חחחחחחחח...

אני לא רוצה להשאיר אתכם בזלזול כזה... א. אני לא לוקח תרופות כמוכם. ב. השומר אמר לי שאתם תצחקו בלי הוכחות. ג. למחלקה הכסילית שבינינו... אני יודע שגם לזה לא תאמינו אבל אני מהמגזר המושחת של אלי הקראמה. ד. עוד משהו שלא תאמינו... אנחנו במועצה "הדימיונית" שלנו מכינים את הלחשים שלנו-לכן אנחנו מגיעים לרמות של הבערת אש ועשיית מערבולות. ה. אם אתם רוצים לדעת יש לי כבר 2 תלמידים וחסרים לי עוד 2 ככה שאני כמעט מסודר. ו. אתם תמשיכו בשלכם ואני בשלי ותמיד אני ממליץ לכם לחשוב על זה. ז. עוד משהו שאולי יעניין אותכם: מצאנו איך להמיר יסוד! בגלל זה לא באתי הרבה זמן כי לא היה לי זמן! אני הולך להמיר את האש למים! השליח. נ.ב. זה בסדר מצדכם שאתם צוחקים ואני מבין אותכם כי גם אני לא הייתי מאמין אבל אני מסתדר עם זה... ועוד משהו: זה שאתם צוחקים על הגילאים זה יותר מראה על הטיפשות שלכם! אתם חושבים שבגיל 18 צריך להתחיל מאגיה? אנחנו דווקא לא חושבים שאנשים מבוגרים יותר מומלצים מנערים... אנחנו יודעים להקריב יותר ממה שתדמיינו אי פעם... ואם אתם רוצים לדעת: אצלנו כן יש דו קרב בכישוף! ככה אנחנו מאמנים את החושים ואת התזמון והריכוז להכשיר את האנרגיה. ואם אתם רוצים להמשיך לצחוק: אל תשכחו שזה בריא. פעם היה אצלנו איש אחד שחלה באפטמיס והוא צחק כל כך הרבה והבריא מהר מאוד יחסית למחלה... ותאמינו לי... הרבה אנשים כמוכם לא האמינו עד שראו אז אני עדין מבין אותכם... חחח... אני אוהב את הכסילות שלכם: אתם כאלה מבוגרים... אתם לא מאמינים לכלום! אבל מה אכפת לי? השליח.

למעלה