חבר´ה פתחו ת´הודעה

חבר´ה פתחו ת´הודעה

שלום לכולם! ברצוני להודיע לכם שאני לא ממליץ להכנס לתוך כל המעגלים האלה... אני מכשף מוסמך ואני מנצל רק את 4 היסודות! אני מייצג את יסוד האש, וזה אומר שאם תרצו אני אבעיר אש קצת מעל היד שלי תוך אולי 10 שניות ואף יזרוק אותו. הכינוי המאגי שלי הוא "השליח" וכל מי שירצה שאני אלמד אותו מאגיה יסודית ולנצל כמוני את אחד היסודות שיכתוב. לכל מי שברצונו להיות מכשף אני ממליץ להתרחק מההמון ולשמור על שקט בחיים. למצוא כינוי מאגי כמובן. תדעו שאצלי הלימוד קל ולא דורש כלים מסובכים. הגדרות קצרות: מי שירצה לשלוט ב- מים: יוכל לגרום לגלים בבריכה למשל. אדמה: להצמיח עצים במהירות גדולה מהרגיל. אש: לשרוף (נשק מומלץ) אוויר: לשנות את מזג האוויר (די קשה אבל מועיל) שלכם השליח.

pirtza

New member
אני מצטערת אבל זה לא הגיוני

שלום אני מצטערת להגיד לך...אבל אני ממש לא מאמינה לך...אני יודעת שמכשפים גדולים בקושי מצליחים לשלוט ביסוד אחד! ואתה מצליח לשלוט בכולם?! לא נשמע הגיוני בכלל! אני יודעת שבדר"כ לוקח שנים ללמוד לשלוט ביסוד אחד כמו שצריך...וממש לא נראה לי הגיוני שאתה שולט בכולם! וכמו שמעיין המתבגר אמרה אתה מתחיל להצהיר הצהרות למרות שאתה אמרת: "לכל מי שברצונו להיות מכשף אני ממליץ להתרחק מההמון ולשמור על שקט בחיים" אז בגלל זה אתה רוצה פרסום?! להבעיר אש ביד תוך 10 שניות זה לא נשמע הגיוני...זה אפשרי אני חושבת רק בהארי פוטר...ז"א להבעיר אש ביד...אפשרי אבל אחרי אימון של הרבה מאוד שנים...ואפילו אז זה לא לוקח 10שניות! ואם אתה באמת דובר אמת (מה שלא ממש נראה לי..) אז בהצלחה בהמשך הדרך מאחלת pirtza

בואו נבהיר פה כמה דברים!!!

1. אני לא שולט בכולם אלא מנצל את כולם ומשתמש רק באש! 2. התכוונתי לשמור על שקט והפרדה מהחברה רק בתקופה הראשונה של הלמידה! 3. אל תחשבו שזו אש ממש! אני מגביר טמפרטורה איפה שאני רוצה למידת טמפ´ של אש! ובקשר לזריקה זה רק ממרחק של אולי 2 מטר הכי הרבה... 4. אני מסוגל להבעיר אש בנר עם קצת ריכוז ותאמינו לי שאני לא משקר... הכלל הראשון שאנחנו המועצה למכשפי יסודות לקחנו על עצמינו היה לדבר רק אמת. 5. בנוגע ללימוד השנים אני לומד 6 שנים מאגיה אם אכפת לכם! 6. אני מפרסם פה רק בגלל שאם יהיו לי יותר מ4 תלידים אני אגיע לאמת מאסטר! 7. תודה על איחול ההצלחה בהמשך הדרך... שלכם, השליח.

the real cOSHi

New member
אני שומר על שקט

בגלל שאין לי פשוט זמן להשתתף בפורום עכשיו רק סיימתי בגרות בתאטרון שלקחה לי 99% מהחיים(50 דקות של הצגה-קיבלתי 100) אתמול עברתי טסט אז הקטע הזה יורד אני מתכונן לגיוס ומתאמן בקבוצה- עוד זמן אני צריך לעבוד קשה עכשיו כדי לשלם על חובות- עוד יותר זמן יש לי בערך עוד 10 בגרויות- עוד זמן את יודעת מתי הפעם האחרונה שיצא לי לעשות מדיטציה? בערך לפני 7 חודשים

the mashia

New member
לשליח

אני די חדש במאגיה ואני רוצה שאולי תלמד אותי כמה תרגילים של אלמנט האש (זה האלמנט שבחרו לי)

מיד אני אתחיל...

מיד אני אתחיל להעביר שיעור לכל היסודות וכל אחד יבחר מה שהוא רוצה לפי ההקדמה ותוכלו לשאול שאלות. השליח.

בעקרון נשבענו...

לא לגלות פרטים אלא למאסטרים... מצטער אבל אם אני אגלה יעיפו אותי. השליח.

The Wraith

New member
תרגום

אין לי רעיונות חדשים להמציא שטויות אז הפכתי את זה לסודי ביותר או שפשוט לא מצאתי את הפרק בהארי פוטר.

כמה שאתה מצחיק...

אתה לא... אם אתה רוצה לדעת המועצה הזאת קיימת מאז שאני בן 6 והיום אני בן 13 ואני לא מאמין לכל אלה שלא מאמינים בילדים צעירים מדי! עכשיו... א. המועצה שלנו כן משביעה לפני הקבלה לרשימת דרגות! ב. אם אתה רוצה לדעת אני באתי לפה רק בשביל להגיע לדרגת מאסטר ולא כדי שתצחקו על זה שאנחנו יודעים לנצל אנרגיות יותר ממכם. ג. יש פתגם שאומר: אנשים צוחקים על מה שאינם מבינים. השליח. נ.ב. אם אתה רוצה לדעת, אם יום אחד תפגוש אדם בשם הצופה תדע שהוא נתן את הפרויקט של המועצה והוא גם טרם מידע לספר הגדול (ככה אנחנו מכנים את הספר שיש בו את כל הכשפים שהמועצה אספה: יותר מ300 כשפים, שיקויים ולחשים שונים וכמובן שגם טקסים וכל האמונות למיניהם שלא נכללות בספירה)

עוד נ.ב.

את כל אלה המועצה בקושי הרשתה לי לפרסם אז תגיד תודה! או שלא... טוב בכל מקרה מי שרוצה יוכל ללמוד ומי שישקיע יוכל לעשות דברים שאומרים לכם בקבלה לא לצפות לדברים האלה ואנחנו הוכחנו שאלה אפשריים!

The Wraith

New member
Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha!

אז מדובר בילד בן 13 משועמם, אם רק היה לי ניקל בכל פעם שפגשתי ילד בן 13 משועמם שטען כל מני דברים כמו מועצות סודיות, קשרים עם השטן, ידע בלתי מוגבל על היקום וחוכמה אלוהית, ביל גייטס בוודאי היה חולם עליי רק בחלומותיו הפרועים ביותר. תודה על מה? "המועצה" שלך מאוד קבלתית, יהודית, אז מה יש לי לעשות איתה? מה אני בכלל צריך אותה? אני לא אפגוש אף אחד שקורא לעצמו על שם דמות קומיקס (ראה ערך: ספיידרמן, בגליונות יותר מאוחרים אם אינני טועה) תודה רבה לך, אין לי עניין בארגון שלך.

תצחק זה בריא...

שמע... בן כמה אתה? 17? נגיד שאני בא מולך ולכל אחד יש כמה שניות להתארגן לדו קרב אני גורם שלך יכאב יותר מכישוף מאשר אתה! ואם אתה חושב שהגיל קובע אתה טועה! אני ראיתי ילד בן 11 וחצי ששלט במים ועשה מערבולות קטנות בלי בעייה!!! נראה מה התגובה שלך על ה"שקר" הזה...

The Wraith

New member
ש

אתה משקף אי-הבנה חמורה במאגיה. אין דבר כזה "דו קרב" של כישוף, חוץ מזה זה שאתה בא ומספר לי סיפורים זה יפה מאוד כי אם העולם היה בנוי על כך שמספיק לספר לבנאדם סיפור מצוץ מהאצבע בלי להביא לו הוכחות כדי לשכנע אותו X אז אולי הייתי גם צוחק עליך... "אני גורם שלך יכאב יותר מכישוף מאשר אתה!" ...ושילד בגילך לא צריך להישאר כל כך מאוחר ער... "ראיתי ילד בן 11 וחצי ששלט במים ועשה מערבולות קטנות בלי בעייה!!!" ...ושאתה צריך להקפיד לקחת את הויטמינים יחד עם התרופות... "נראה מה התגובה שלך על ה"שקר" הזה..." ...ושאתה מחפש אישורים לכל דבר...להמשיך?

the real cOSHi

New member
מגוחך!

אני לא יודע מי זו המועצה הזו שלך, אבל לא משנה אם היא קיימת או שהיא רק מאחז בראשך, אני לא מאמין שהיא טרחה אפילו להתייחס למוסריות שבדבר הנה עצה(אם ממומחה כמוך יכול לקבל עצות מעבד צנוע כמותי) קח לעצמך בערך רבע שעה(לא הרבה, אתה תוכל לותר על בערך 90 פעמים שיכולת להבעיר אש בכפות ידיך....) דפדף מעט בפורום(אם אתה צריך עזרה אל תהסס לבקש, הו הוד כישופך) וקרא לגבי מוסר, אתיקה ושאר דברים אחרים בקשר לספר שלך, כאשר תדפדף(אם תחליט לקבל את עצתי הצנועה) תראה שנרשם פה ע"י עמיתך טל שכישופים, לחשים, השבעות או איך שאתה(והמועצה שבך/שלך) קוראים להם, שונים מאדם לאדם ולכן יחסית עדיף ליצור לבנות לעצמך ודרך אגב, אם המועצה שלך אוסרת עלייך כל כך הרבה דברים, חסוך לעצמך את הכאב ראש ופשוט אל תפרסם פשוט לא?

למעלה