חבר´ה עדכון מרעיש!!!

Papito

New member
חבר´ה עדכון מרעיש!!!

אז ככה: סופסוף יש לנו שם חבר´ה אני רוצה שתקבלו בצליל דיסטורשן רועם את "אנומליה" זהו השם הסופי פירושו סטייה ולחדשות היותר מעניינות אנחנו הולכים לחמם את כנסיית השכל!! אנחנו נקבל חצי שעה ההופעה תיערך ב17.6 ובין כל החומר המקורי אנחנו נבצע את Smells like teen spirit וא רדיו חזק של תיסלם ויש לי קטע סולו ארוך מאוד בלי מילים (כמעט) משהו כמו 7 דקות הקטע עצמו נקרא ReBirth והוא מזכיר את פיוטה של היהודים וshine on u crazy diamond בנוסף לזה תהיה לנו תחרות עם עוד כמה להקות צעירות שבה הבסיסט ינגן על וורוויק 5 מיתרים ומרשל 150 וואט בנוסף נרשמנו במרכז לעידוד יצירה שזה אומר תמיכה כספית נוספת ואנחנו מתחילים להקליט דיסק, אנחנו משיגים דיל ממש זול עם איזה אולפן אז יאללה אחלו לי בהצלחה ולכל שאר חברי אנומליה ביי ביינתים

Papito

New member
תודה!

בקשר למרכז לעידוד יצירה בעיר שאני גר בה (ב"ש) החלו ביוזמה חדשה שהם מעודדים יוצרים חדשים לעשייה צריך להירשם ולשלוח חומר מוקלט מה שאומר שאם התקבלת - הרווחת!

גילדורי

New member
ווי! איזה יופי!!

אני מאחל לכם המון בהצלחה ושיאהבו אתכם. תגיד, איפה ההופעה? בב"ש? ד"א העלתי עכשיו קטע חדש לאמברוזיה, הוא כזה מדהים. זה קאוור לשיר אינקובטור של פורטיס (תצטרכו לסלוח לי על הקטע בסוף). אז מי שרוצה שיוריד מכאן, תגובות יתקבלו בשמחה.

למעלה