חבל.

חבל.

זוכרים שדיברנו על סגירת קינים בתנועות האחרות,ומישהו אמר שזה לא נוגע אלינו? אז תשכחו מזה-זה הגיע גם אלינו-ישירות ללב השרון.

just stav

New member
אני מוחאה בכל תוקף!!

מה נסגר בדיוק??
יום טוב לכולם Love סתו

את הגרעין

בשנה הבאה אין גרעין בלב השרון(אין כסף) ואין רכז נוער החל מעוד חודש. שלא נדבר על זה שאין סבסודים למפעלים ולסמינרים שיהיו בקיץ.

ה טמבל

New member
אתם לא המועצה היחידה שיסגרו

בה את הגרעין בשנה הבאה כנראה...

s h e e p i t

New member
כן... עצוב ביותר....

בקיצור לא ישאר כלום... חייבים לעשות משו.. ואם נרצה מספיק גם נצליח...

ואתה חושב שאתם היחידים?

לנו אין רכזים יותר. מד"בים יש 2 שאני יכולה לחשוב עליהם (אבל יש תרכזי נעורים של כל הקיבוצים אז זה לא כזה נורא). אין לנו סיבסוד בכלל! לא שקל! למחנות, טיולים, קורסים - כלום! לא מהמועצה ולא מהמושב! הסבסוד שלנו כבר באמת כמעט אפסי לגמרי. אבל גרעין אני חושבת שיהיה לנו .. (ואם לא תיהיה שוב הפגנה עינאל @#$$^&*)

כן כן ..

תשמע אדון בועז .. אחרי שהלחצת אותי ככה הלכתי למד"בית לשאול אותה על זה! בכל אופן, לא אתה ולא אף אחד(!) יודע מה יהיה שנה הבאה בגלבוע! ולא כי זה לא יודעת מה, פשוט כי לא החליטו עדיין! עוד כמה ימים נדע על ההחלטות התקציביות של המועצה, לא יודעת אם זה כלול בהן. אבל מה שזה לא יהיה אני מבטיחה לך שאם המד"בית שלי לא יודעת אז בטח שאתה לא יודע! אני רק יכולה להגיד לך שלפני פסח, כשנלחמנו על מד"בים, סבסודים לקורסים וכו' הגרעין בכלל לא עמד על הפרק! כשלא רצו לתת לנו תקציבים בשיט עדיין לא ביטלו את הגרעין שלנו! אז לא יודעת מה יסגר בסוף אבל אני באמת לא חושבת שמה שאתה אומר זה נכון!

למעלה