חבל.

חבל.

אז החלטתי שאני נוסע לרוק עצמאות, ובתכלס נסעתי רק בשביל היהודים ומוניקה סקס, היהודים כרגיל לא אכזבו אותי. הלהקה שיודעת לתת את ההופעה הכי טובה שיש (הופעת להיטים משהו, אבל סלחתי...), ואז הדג נחש היו נחמדים, ואז.... מוניקה סקס... בדר"כ אני לא כותב אילו שירים בוצעו בהופעה אבל הפעם לצערי אני יכול: מספיק בן-אדם, שנים חסומות, מכה אפורה, גשם חזק ועל הריצפה... די התאכזבי אבל בכללי היה בסדר... היה אפילו מצחיק
אניי מניח שציפיתי ליותר וזה היה לי ממש ממש עצוב לשמוע פרחות שבאו לסאבלימינל "וואי זה הם שרים את גלה גלה בפ ריצפה?!" ושלהקות כמו חלוצי החלל למשל שהדבר היחידי שהם עשו זה לצעוק שמות של איברי מין, לקחו את הזמן... התפקשש להם קצת עם אביב גפן, זה היה כבר באור מלא אבל הוא נתן הופעה די טובה... כנראה שאני אמשיך לא לישון, ובאחד למנגל... יום עצמאות שמח!!!

דעתי... ../images/Emo168.gif

הייייהההה ברוק עצמאות קודם כל ע-------נ-------ק
לדעתי מוניקה נתנו הופעה מעולה, רק נורא נורא נורא נורא עצבן אותי שלהקה כמו מוניקה קיבלה כל כך קצת זמן!!!
ולהקה לא מצליחה בכלל קיבלה יותר זמן
מוניקה אבל למרות זאת לדעתי נתנו אחלה הופעה..., והצחיק אותי גם שיהלי אמר "השיר הבא, הוא לא של ערוץ 2.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק...., וצילמתתי דיי הרבה (שתיי מצלמות חד פעמיות).... כמו כן, כמו שאמרתי היה מעולהה!!!!! היהודים ממש ממש שיחקו אותה גם בהופעה שלהם0, וגם אביב גפן... ( חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך הוא העיף למתופף שלו את המצילה...חחחחחחחחחחח) כמו כן גם נורא נורא נורא נורא נורא אהבתי את ההופעה של ירמי קפלן שלדעתי היה מעולה! אני יעלה תמונות בימים הקרובים!, אתם מוזמנים גם לספר חוויות (אהמממ ספרו
) וגם לעלות תמונות.... אוהב אותכם ההההההההמממממממממממממוווווווווןןןן
חן הוכמן

the king 25983

New member
אותי הצחיק יותר ../images/Emo66.gif

שהוא אמר שהקצבים הקציבו להם רק 5 שירים. הוא לא אמר את זה בדיוק במילים האלה אבל הקטע הוא שהקצבים הקציבו... ואביב גפן הזה משוגע ומאוד חבל שהביאו את סאבלימינל. כמעט רבתי שם עם אזיה אחד בגלל הדפוק הזה (עושה לך טוב... - ירמי מצויין!)

the king 25983

New member
אני נורא נהנתי../images/Emo66.gif

הזבלים האלה כמעט ולא נתנו למוניקה זמן להופיע! אני הכי נהנתי מהיהודים. חן לקח אותי קדימה ותוך 5 דקות היינו ליד הגדר ולפחות אני הייתי שם איזה 5 שעות. החולצה שלי כולה הייתה רטובה מהזיעה
וכולם היו מסריחים אבל אח"כ הגעתי לגדר עצמה וכבר היה אוויר. מזל שהאנשים הטובים שם הביאו לנו מים. היה ממש טוב רק למה למוניקה נותנים רק 5 שירים ולדנה ברגר יותר ומביאים כל מיני "דורבנים" שיודעים רק לחן אחד. אבל בכללי מאוד נהנתי וחבל שלא פגשתי אף אחד חוץ מאת חן וגם איתו לא הייתי הרבה זמן.

חחחחחחחחח... ../images/Emo168.gif

כן..., תוך שנייה כל אחד עף למקום אחר...
אוף
רציתי להתקשר לאנשים והפלאפון שלי נדפק

נושיאל

New member
../images/Emo39.gif חחחחחחחחחחח

איזו חתימה יפה
*כן...הגעתי לפה דרך "קהילה אקראית" אז אתם יכולים לא להתייחס אלי
* המשך חג שמייח

Just Adi

New member
קוקו! ../images/Emo80.gif

אנשים הרגע התעוררתי כי חברה שלי התקשרה אלי והעירה אותי אבל היא סיפרה לי שהיא הצתרפתה פעם ראשונה אז זה בסדר :) בקשר לאתמול - ירמי קפלן - אחלה הופעה חוץ מהקטע "קנו את הדיסק קנו את הדיסק!!". חלוצי החלל - עשו שירים דיי בעעע, ציפיתי ל"הסתכל לתוך עיניי" , "כוח" היהודים - לא ממש הקשבתי, הייתי צריכה אוויר, עליתי למעלה עם חברים ולא יודעת, לא חולה עליהם, אבל נתנו הופעה בהחלט יפה. מוניקה - ארגגגג, כל כך איכזבו אותי!!!! אבל היה קטע ב"על הריצפה" שהם שרים "כמו ציור של דגה..." וכל מי שהיה בסביבי בטעות התחיל לצרוח שם "על הריצפה..." מפגרים... הדג נחש - היה בהחלט חביב, ואני אוהבת אותם :) מוקי - היה מעולה, הבן אדם עם כל הקפיצות והשתתוללות היה מדהים ואני גם מכירה את השירים שלו בע"פ אז בכלל היה כיף... סאבלימינל - נדלג עיברי לידר - היה יפה, חולה עליו :) דנה ברגר - לא היה לי כוח אליה ולא נראה שלמישהו מהקהל יש... מסכנה... אביב גפן - מ-ע-ו-ל-ה הבן אדם כל כך כריזמטי והיה קורע איך שהוא העיף הכל והשניים האלו כל הזמם רדפו אחריו והרימו דברים שלו :) יום נעים

בואר

New member
חיחיחי!../images/Emo41.gif

גם ברמת השרון היה את הקטע שכולם שרו על הרצפה לפני הזמן!!!!! חיחי ואני היחידה ששרה את המילים הנכונות!!!!!!!!! איזה שירים הם שמו? ואיזה שירים הדג נחש שמו?

NighTy

New member
הם שרו....

לא לפי הסדר וזה לא כולם רק מה שאני זוכר.. לזוז גבי ודבי טוב, זה מה שאני זוכר:( חבל..:)

Just Adi

New member
הדג נחש שרו... ../images/Emo80.gif

לפי הסדר: - לזוז - מספרים - לא פרייארים - אני לא מוותר - גבי ודבי

התעוררתי..... ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

וואי..., ישנתי עד עכשיו ואני פשוט, עדיין לא מאמין שזה כבר עבר....אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והדג נחש היו אחלה.... לגבי סאבלימינאל, איך עצבן אותי.., אני חשבתי שאנשים שן יקללו אותו, אבל ברגע שהוא עלה הייתה מן דהירה כזאת קדימה.., וכל ה"פריקים" םתאום הפכו לערסים.... אבל ידידה שלי אמרה לי משפט נכון : "הם לא פריקים שהפכו לחערסים, הם ערסים שמתלזים לפריקים"

אהבתי את ההופעה שלהם

ואמממ... נרדמתי בעשר וקמתי בשמונה אחרי שלא אכלי משהו כמו 24 שעות

gp53

New member
חחחחח דנה ברגר../images/Emo9.gif

אני זהר שי וקרין היינו מקדימה ודנה עשתה כל הזמן תנועות כאלה מוזרות עם הידיים אז חיקינו אותה וצעקנו לה דנה תעשי לי ילד ואז היא אמרה "ככה זה צריך להיות!" או משו כזה. שאביב עלה כולם באו ודחפו אותנו=\. לירמי קפלן הייתה הופעה טובה, גם למוניקה וליהודים

gp53

New member
והדורבנים

היו להם שלושה שירים שנשמעו כאילו הם שיר אחד=\

דנה- ככה זה צריך להיות

ובכן מה זה אמור להביע? זה היה נשמע כאילו היא עומדת לגמור על הבמהההה

חחחח.. בדיוק מה שאני חשבתי!

פעם אחת הספיקה לדעתי, ה15 האחרות סתם מיותרות.. "ככה זה צריך להיות!!!!!!!"

בדיוק בגלל זה התעצבנתי

באותו רגע של דה ושמנמנה, כולם מכירים רק את הפיזמון, אם הייתם שואלים אותי, אני אומר לא לעשות הופעת להיטים, לעשות דווקא ולעשות רק שירים לא מוכרים אבל איכותיים!! הם פתחו טוב עם מספיק בנאדם, היו צריכים להמשיך ככה..

the king 25983

New member
תודה, אתה לא הראשון../images/Emo66.gif

שאומר לי את זה ולמען האמת אז נמאס לי מהחתימה הזאת ובכיף הייתי מחליף אותה אבל אין לי כרגע רעיון מקורי וזה משמח אנשים אז למה לא להשאיר...

גם אני היתי ברוק העצמאות

וממש התאכזבתי... מה זאת ההופעה הקצרה הזאת??? נישאר לי טעם של עוד... אבל מה איכפת לי ב16 יש הופעה בבארבי ואני הולכת לא משנה מה. אולי חלק ממכם ראו אותי היתי עם חולצה "אני חולה על יהלי סובול".

למעלה