חבל.

אממ... ../images/Emo168.gif

וואאאייי חבר שלי אמר לי שהוא ראה אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומי שראה אותי, אני הייתי עם חולצה שאני ציירתי עם כל הלוגו של מוניקה מקדימה....

מי שאומר שרוק העצמאות היה טוב השנה

כנראה שזאת הפעם הראשונה שלו כי השנה היה ממש מסריח לעומת שנים קודמות. שנה שעברה היה הרבה הרבה הרבה יותר טוב, אין מה להשוות בכלל.

מהה???

אבל אמרו לי שהיהודים ביטלו ולא הופיעו.... אז הם כן היו??? ווי פצצה... אני לצערי לא יכולתי לבוא... זה דיי קשה לארגן לעצמי איך להגיע מאילת...לא נורא....

jamesT

New member
.....

אותי הכי הצחיק זה עם דנה ברגר שהיא הייתה מזה מרוצה מזה שאנשים נשרו עד אליה והוא אומרת תודה וכולם צעקו לה שזה בשביל אביב וכל ההופעה שלה צעקו לה שתמות ותפסיק להוציא דיסקים.... אבל חיפשתי אותכםולא מצאתי וגנבו לי את הפלאפון איזה עצבים... מצאתי אותו אצל מישהו בסוף ואני ועוד שלושה חברים שלי הכנסנו לו מכות ובכניסה עצרו אותי כי כשהשוטרים התחילו להפריד את המכות שהיו שם אני קיללתי איזה שוטר והוא הכניס אותי לניידת... איזה עצבים!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

איזה שרוט.., חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועם דנה ברגר זה היה סיוט...., בהתחלה היא התחילה לשיר, אמרתי סבבה.., אבל כמה זמן היא הופיעה?!?!?!?!?!?!? זה לא נגמר.., ומה שהיה מעצבן ומצחיק, זה שהיא אמרה איזה 3 פעמים "תודה רבה" וחשבתי שהיא סיימה והיא שוב חזרה להופיע?!?!?!?? בעעע... פעם אהבתי אותה.

ענבר D

New member
קודם כל...

כולם צודקים בקשר לדנה, היא באמת התיישנה ולא נראה שאף אחד כבר שם עליה אבל אני נהניתי( לא מההופעה שלה חס וחסה)- אלא מהקטעים שהלכו בזמן ההופעה שלה, ד"א מישהו היה כשהשניים האלה התחילו לחקות אחת ג'ינג'ית שרקדה מעוות לכל השירים ואחר כך הצטרפו אליהם עוד כמה בנות? היה פשוט קורע. אז זהו אני נורא נהניתי מכל ההופעות (רק בחלוצי החלל לא, כי זה הולך רק: כוס, תחת, שדיים וכ'ו, אין הרבה תוכן... ובדג נחש ישנתי וקמתי למוניקה אבל רק משנים חסומות- אופס...). וכשעיברי הופיע הוא נתן לכולם לשיר את הפזמון אז 100,000 אנשים שרים "קל הרבה יותר לזיין בתחת", ושמעתי שהוא נקרע מצחוק. מוקי נתן הופעה ממש ממש טובה וכך גם היהודים, ממוניקה אישית קצת התאכזבתי כי הם יכלו לשיר משהו יותר חדש אבל הם בחרו את הקלישאות שלהם- מכה אפורה ועל הריצפה, אז ככה שיצא לי לשמוע רק 4 שירים (לא שלא נהניתי, אבל היה יכול להיות הרבה יותר טוב...)

אממממ.... ../images/Emo168.gif

בתכלס..., המניאקים נתנו להם ממש ממש קצת זמן, אז הם שרו 5 שירים שבהם הם ממש גיוונו.., שתיים מ"פצעים ונשיקות", 1 מ"יחסים פתוחים", 2 מ"חיות מחמד".... ואצלי אישית.., על הריצפה.., זה פשוט שיר שאני יכול לשמוע אותו בלי סוף.... ואני חייב לשאולה אותכם.., ידוע לכם על עוד הופעה של מוניקה באותו הערב חוץ מברמת השרון???

פאק היה אדיר!

מוניקה נתנו הופעה מצויינת!! והיהודים בכלל... גדולים! שמתם לב איך שסאבלימינאל והבצל עלו על הבמה כל הפקצות והערסים יצאו מהחורים?? חחח דאם אסס. ודרך אגב לא התפקשש להם עם אביב גפן, כי הוא היה אמור להופיע ב6 לפי הלו"ז, כך שזה לא היה פקשוש זה נקבע כך! חוצמזה עדיין היה אדיר! חג שמייח וכשר!

חחחחחחחחחח.... כן.. ../images/Emo168.gif

למרות שהייתי אומר זאת אחרת.., איך פתאום כל הפריקים הפכו לערסים...חחחחחחחחחחחחחחחח
אגב.., מי אתה
אולי תצטרף אלינו

rainbowgirl

New member
אני קמתי בעשר וחצי משו כזה.

ממ היה נחמד. אחרי ההופעה של היהודים הייתי צרודה ועכשיו אני לא ממש. אבל זה בא והולך. ההופה הזאת של חלוצי החלל הייתה מיותרת ביותר. וגם של סאבלימינל. וירמי קפלן היה דפוק. קנו את הדיסק שלי! תיצרבו לחבר! חיחי. אני ומיקי התלוננו על זה שמשעמם לנו בהופעה שלו. והיהודים היה טוב. ודנה ברגר ("להתמסחר תוך כדי תנועה") וראיתי את נדיה ואת שלומי ואת חן. בסוף ההופעה של אביב :) חיחי וזהו.

Chandler Rulz

New member
טוב, פעם ראשונה אני כותב פה

ומקווה שלא אחרונה.. אז ככה, מוניקה סקס היו מעולים
פעם ראשונה שאני רואה אותם על הבמה והם פשוט ענקיים!! הסתכלתי אחורה ופשוט לא היה אחד שלא קפץ
(כמובן שהיו אבל.. טוב הבנתם אותי..) ועכשיו לשאר ההופעות: דיאליזה- נחמד.. אבל יכלו לעשות את "מיכאל" יותר טוב.. חלוצי החלל - באייקון אחד:
ירמי קפלן - פשוט ענק
במיוחד את זה שהוא קפץ לקהל.. היה נחמד.. וגם הביצוע של "הדפוק הזה" היה טוב! (דיסק ב-50 ש"ח+חולצה בבוטקה למעלה
) היהודים-היו טובים, למרות שהם שרו כמה שירים שקטים וזה ייבש קצת.. (ופעמון מלחמה הייתה בחירה מאוד לא טובה, שיר מצויין אבל ארוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווך... ) מוקי - נחמד, (למרות שחצי הופעה פספסתי בגלל כל התור בשירותים המעפנים שם- אפילו תקציב לאור אין שם) הדורבנים-היה... מוזר הדג נחש - פשוט ההיפ-הופ הכי טוב שהיה שם
מוניקה סקס - נו, אמרתי למעלה.... מה קשור - טוב שכל הקהל לא דיקלם את זה בע"פ ("קחו אותי!") סאבלימינל - לא יודע מה היה איתו.. ניצלתי ת'זמן ללכת שוב להשתין, ונוח ולשתות משהו (10 שקל בבקבוק קולה
גנבים!!) עברי לידר - היה מעולה!! אהבתי את הביצוע של "הכוס הכחולה"- הקטע של ה"תגידי איך נראה לך..." היה בראפ כזה.. קוראים לזה "הגרסה האילתית" או משהו כזה.. דנה
- היה אפשר לוותר על "אהבה" ועל "עד הקצה" ולתת למוניקה יותר זמן
אביב גפן והתעויוט - לא מתחבר לאביב גפן אז לא ממש הקשבתי לו.. אבל היה מצחיק שהוא נפל.. בקיצור, היה ממש טוב רק היו מלא אמנים שהיו חסרים שם כמו ברי סחרוף, כנסיית השכל, חמי רודנר ועוד..

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

ספר.., מי אתה ובלה בלה.., אני חן הוכמן נעים לי מאוד..
ונכון!! מוניקה לדעתי היו הכי טובים שם, ולמרות הזמן הקצר.., כן כן תתפלאו יותר טובים מהיהודים.., אפילו חבר שלי שאוהב יותר את היהודים מאת מוניקה אמר שמבחינת איכות ההופעה מוניקה היו הרבה יותר טובים.... ונכון, ירמי היה עעעעעעעעעעעננננננננננקקקקקק אם הייתי מגדיר את שלושת המובילים של רוק עצמאות הייתי אומר - מוניקה, ירמי, היהודים. אז שוטב.., ברוך הבא!!
ואגב שירמי ירד אל הקהל, ונשכב כזה על הקהל אז הייתי מתחתו חי חי...

Chandler Rulz

New member
טוב, אז ככה:

קוראים לי איגור, אני בן 16 מבת-ים, חולה על מוזיקה, חברים, "חברים" וטלוויזיה.. אה, זהו.. שירים אהובים של מוניקה: כל החבר'ה (שיר שגרם לי המון זעזוע פעם ראשונה) דם גשם חזק חיות מחמד שנים חסומות מכה אפורה סאן חוזה פצעים ונשיקות והשיר לדעתי: על הרצפה

שוב : ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

מקווה לראות אותך פה המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואתה מוזמן לעיין בפורום! תהנה חן הוכמן
איי סי קיו - 154979156 אימייל - [email protected]

ישרוטים

הסברים על אביב לפי סדר האלף בית: מגאפון-בשיר "אני שונא" הוא לא נשמע ברור כאילו הוא שר במערכת כריזה נפילה-הוא נפל בכוונה (כאילו דה!!!)

the king 25983

New member
שוב דעתי...../images/Emo66.gif

הפעם לפי סדר ההופעות (לפחות ההופעות שאני הייתי בהן כי נכנסנו אחרי 12) ירמי קפלן - אחלה הופעה. נהנתי מאוד וגם היה נחמד שהוא קפץ על הקהל ואז המאבטח משך אותו בכח חזרה לבמה כי הוא לא רצה לחזור. כל שנייה הוא גם הזכיר שיש את הדיסק שלו למכירה והחולצה שלו הוא אמר שהוא מרשה לקנות דיסק אחד ואחד לצרוב
היהודים - בהחלט טחלה הופעה
מאוד נהנתי
אני מתכנן לנסוע להופעה שלהם בב"ש בסוף החודש. לא ידעתי שהם כ"כ טובים על הבמה. הדורבנים - היו להם כמה שירים וכל פעם אותו לחן. ג לכם נראה שהסינגל שיצא שבוע הבא לרדיו בכלל לא יתפוס? מוניקה - חבל שנתנו להם כ"כ מעט זמן ובאמת גם אני הרגשתי את הקטע שהתחילו לשיר "על ה-ר-י-צ-פ-ה" בבית השני. הדג נחש - היה נחמד מאוד. אני מכיר את כל השירים ששרו שם אז מאוד נהנתי. ובכלל היה נחמד. מוקי - היה לא רע. נתן הופעה טובה. הוא לא הפסיק להזיז כל מיני חלקים בגוף שלו בצורה משונה. אני מכיר את כל השירים שהוא שר אז גם נהנתי... מה קשור - באמת מה קשור? הם היו הכי לא קשורים לאירוע. וגם כולם הכירו את המערכון שלהם בע"פ ולקראת הסוף הם כמעט לא דיברו... סאבלימינל - היה ממש ממש מממש אבל ממש דפוק
לא חשבתי שזה יהיה כ"כ נורא. פתאום אי רואה שמסביבי באים אנשים אחרים לגמריי. אני לא יודע למה אבל נשארתי מקדימה בהופעה שלו ואחריי ההופעה שלו הלכתי כי כל מי שחיכיתי לו כבר הופיע ואח"כ הצטערתי כי היה טוב אם הייתי נשאר להופעה של עברי לידר. עיברי לידר - לא כ"כ הקשבתי. הוא התלהב שהיה מלא אנשים וכל הזמן שר שירים ביחד עם הקהל. דנה ברגר - כל שנייה הייתה צווחת "וככה זה צריך להיות" וזה היה דפוק ובכלל היו צריכים לתת לה 2 שירים ולהעיף אותה. אביב גפן - נחמד. הוא בנאדם דפוק. לא הבנתי מה הקטע שהוא התחיל לשיר מהמגפון. והיה מצחיק שהוא נפל על הקהל ושהוא העיף כל שנייה משהו אחר. בכללי, אני לא זוכר מתי נהנתי כ"כ. היה פשוט א-ד-י-ר
עכשיו כואב לי כל הגוף אבל חפיף. והלכתי לישון באחד עשרה, קמתי בשמונה, אכלתי והלכתי לישון שוב וקמתי עכשיו ועוד שנייה אני הולך לאכול שוב.... אני לא הולך היום לביצפר כי יש יום ספורט וזה כזה דפוק.

אוי ואבוי

אוקיי, מישו באמת קרא את כל זה???? כאילו לא משו נגדך.. פשוט זה נורא נורא ארוך!! טוב אני אשתוק! סוריש!

למעלה