טוב, פעם ראשונה אני כותב פה
ומקווה שלא אחרונה.. אז ככה,
מוניקה סקס היו מעולים
פעם ראשונה שאני רואה אותם על הבמה והם פשוט ענקיים!! הסתכלתי אחורה ופשוט לא היה אחד שלא קפץ
(כמובן שהיו אבל.. טוב הבנתם אותי..) ועכשיו לשאר ההופעות: דיאליזה- נחמד.. אבל יכלו לעשות את "מיכאל" יותר טוב.. חלוצי החלל - באייקון אחד:
ירמי קפלן - פשוט ענק
במיוחד את זה שהוא קפץ לקהל.. היה נחמד.. וגם הביצוע של "הדפוק הזה" היה טוב! (דיסק ב-50 ש"ח+חולצה בבוטקה למעלה
) היהודים-היו טובים, למרות שהם שרו כמה שירים שקטים וזה ייבש קצת.. (ופעמון מלחמה הייתה בחירה מאוד לא טובה, שיר מצויין אבל ארוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווך... ) מוקי - נחמד, (למרות שחצי הופעה פספסתי בגלל כל התור בשירותים המעפנים שם- אפילו תקציב לאור אין שם) הדורבנים-היה... מוזר הדג נחש - פשוט ההיפ-הופ הכי טוב שהיה שם
מוניקה סקס - נו, אמרתי למעלה.... מה קשור - טוב שכל הקהל לא דיקלם את זה בע"פ ("קחו אותי!") סאבלימינל - לא יודע מה היה איתו.. ניצלתי ת'זמן ללכת שוב להשתין, ונוח ולשתות משהו (10 שקל בבקבוק קולה
גנבים!!) עברי לידר - היה מעולה!! אהבתי את הביצוע של "הכוס הכחולה"- הקטע של ה"תגידי איך נראה לך..." היה בראפ כזה.. קוראים לזה "הגרסה האילתית" או משהו כזה.. דנה
- היה אפשר לוותר על "אהבה" ועל "עד הקצה" ולתת למוניקה יותר זמן
אביב גפן והתעויוט - לא מתחבר לאביב גפן אז לא ממש הקשבתי לו.. אבל היה מצחיק שהוא נפל.. בקיצור, היה ממש טוב רק היו מלא אמנים שהיו חסרים שם כמו ברי סחרוף, כנסיית השכל, חמי רודנר ועוד..