חבל שזה בצרפתית

גל פיטר

New member
הצילו אתן מלחיצות אותי!!! אני גם מסורוקה

אני מטופלת של אוחנה בקרוב הוא ינתח אותי בפעם השנייה...... את פיורה אני מכירה אבל הוא אונקולוג גניקולוג, אז לא ממש רלוונטי. את גולדשטיין אני לא סובלת הוא ניתח את אחותי. אני מכירה את ירקוני הוא מנל חדר מיון ואני לצערי שם הרבה יוצא לפגוש אותו. אני מרגישה שאני בידיים טובות.. פוחדת שאני טועה... איזה רופא טוב את מכירות בקהילה? (אני בכללית)

annabell Lee

New member
באיזור הדרום?

יש כמה וכמה טובים, אבל אני לא יודעת עד כמה הם מבינים באנדו' ואם הם עדיין שם. שווה לברר.. קופרניק-פשוט מומחה. וגם נחמד שזה עוזר. נדמה לי שהוא עבר למרכז אבל אני לא בטוחה-מבין באנדו'. ארנון וישניצ'יר (אם ככה כותבים את השם המסובך שלו), בזמנו הוא היה מנהל נשים ב'-גם נחמד וגם בעל ידע נרחב. פרופ' מרים כץ-לא הכי נחמדה אבל נחשבת רופאה בחסד. ראול גרברניק-גם לא נחמד-אבל רופא מעולה שאוהבים לשנוא אותו..ארגנטינאי צעקן, אבל הוא ילחם למענך עד חירוף נפש..אם אין לו את הידע-הוא ידאג שתגיעי לרופא הנכון. הוא היה זה שהגיע למכבי וצרח שם, ש"חוץ ממשיח אף אחד לא יגע בה!"...כאשר במכבי עוד מלא אישרו בשמחה טיפולי פוריות באסותא...כל טופס, כל בדיקה שהוא חושב שאת צריכה והקופה לא מאשרת..יתעקש שתגיעי למקומות הכי טובים-גם אם לא מאשרים לך...במכבי רק שמעו גרבאניק ומיד אישרו לי כל ט' 17 שהייתי צריכה. אם את מגיעה אליו...יש שם תמונת תינוק באמבטיה על הקיר שלו....זה הבכור שלי
. ד"ר מאירוביץ-אני יודעת שבזמנו הוא עבר לאונקו-גניקולוגיה..אבל לא יודעת מה הוא עושה היום. אני חייבת לו את חיי ואת חיי הבכור שלי, הציל את שנינו בהחלטה של רגע...רק מחמאות תשמעי מכל אשה שעברה אצלו. פטשניק-יותר בעינייני פוריות. אני יודעת הרבה היו מרוצות אצלו..יצא לי להיפגש איתו. איש עדין ונחמד בלי תסביכי אגו.

annabell Lee

New member
גל. הרבה מאוד רופאים עובדים גם בכללית וגם

במכבי. תבדקי מי שייך למי...תשלפי עוד שמות רופאים, אולי עוד אזכר בעוד משהו.

גל פיטר

New member
קיקונה

בהצלחה במציאת עבודה! וחידשתם לי עם הדנזול לא היה לי מושג... תודה!

למעלה