חבל שזה בצרפתית

ברח לי ../images/Emo46.gif

כמו בפרסומת של דיסקונט "סבסד לנו" אולי אני אבקש מאבא שלי שיתרגם לי אם יהיה לו כח

kikona126

New member
זה 69 עמודים

זה יקח לי חודש!!!! ואני בעצמי עדיין לא קראתי הכל אלא ראיתי את הנושאים

kikona126

New member
ואו זה שאני עובדת רק 12

שעות בשבוע וכל שאר היום שלי פנוי לא אומר שמשעמם לי... השפה קשה לא יודעת איך לתרגם את זה לעברית... יש לנו פה את עדיקרין לא? גם היא מדברת צרפתית איך אני נפלתי על התרגום?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את נפלת על התרגום כי את העלית את הכתבה
זה בסדר בובה אף אחד לא באמת מצפה שתתרגמי לנו 69 עמודים אבל אם את מצליחה לקרוא תעבירי לנו נקודות מעניינות אם תוכלי

kikona126

New member
כשיהיה לי זמן אני אשב לקרוא יותר

כרגע עובדת פה על חיפוש עבודה נוספת, ויש כבר הצעה ברקע... אבל להצעה הזאת תדרש השקעה ובניית תשתית מהבסיס... גל, גם אני כתבתי בצחוק אל תדאגי, כל פעם שאני אקרא משהו מעניין (ושאני אבין אותו, כי השפה שם דיי כבדה) אני אכתוב פה, מה שכן ראית שיש שם התיחסות להורמונים: GnRH (ובכל מקום יש קטע של השפעה על הכאב) מה זה דנזל?

משתמשים בהם כדיכוי

בארצות שונות למי שאין ביטוח רפואי...בארץ לא משתמשים בזה....הכדורים יותר זולים מהזריקות (דקא ולוקרין)...ורופא שממליץ על הכדורים האלו בארץ נחשב לרופא בפיגור.....

kikona126

New member
הם הקדישו גם לזה פרק פה

ולתופעות... עכשיו זה כבר מתחיל להיות מסקרן יותר... לא ידעתי על זה, אבל עדיין יש גלולות שמכילות בתוכן דנזל לא? (כי השם היה נשמע לי מוכר, ועכשיו שהסברת זה מסתדר לי)

annabell Lee

New member
הזנזול הוצע כדיכוי לפני שעלו שאר ההורמונים.

בזמנו דיברו איתי על זה..ואמרו שזה חומר בעייתי...אבל זה היה לפני 16 שנה.

רווית04

New member
גם לי הוצע הכדור הזה דווקא בתצורה של זריקה

לפני כשנתיים בבית החולים סורוקה, אחרי אישפוז ממושך ולא נעים. לא מספיק שהרופאים בחרו להתעלל בי פשוט כך ומצד אחד חלקם טענו ''אין לך את המחלה הכל בראשך'' דווקא רופא חובש כיפה הציע לי את הנוסחה הלא משגעת הזאת. איך שהוא התחיל לתאר בפניי ובפני אימי - שתינו פשוט צעקנו ''לא!'' מדובר בתופעות לוואי ההופכות את כל האיזון ההורמנלי של האישה בגוף.. צמיחת שיערות,התעבות הקול,הרבה מהשומן נהפך יותר לשריר.. והקטע הכי נוראי בזה שברגע שאת מתחילה עם זה את חייבת להמשיך את הזריקה לא ניתן להפסיקה. פשוט מצמרר לחשוב על מישהי שתלך לעשות זאת לעצמה.

annabell Lee

New member
../images/Emo4.gifלמה זה לא מפתיע אותי....נפלאות סורוקה..

דווקא מי שניתח אותי שם ועלה על המחלה, היה בזמנו קופרניק..אבל הוא עבר לאיזור המרכז לפני המון שנים...כל הטובים עברו, כולל מייזנר..מי החובש כיפה? נתקלת במקרה בדר' בשירי?

רווית04

New member
חח טוב לקרוא שמישהי ממבינה לליבי

אותי מי שניתח ועלה על המחלה היה ד''ר גולדשטיין ואז העבירו אותי לד''ר אריק אוחנה שאחרי הלפרוסקופיה טען שאני לא חולה באנדו' ואז אני והוא רבנו דיי המון וחזרתי למחלקה של גולדשטיין ואז שם טיפל בי ד''ר יוחאי והוא הציע לי על הטיפול הזה. חח פרופסור מייזנר היה מי שעשה את האולטראסאונד שאמא שלי הייתה בהריון איתי ואמר לה שיש לה שהיא מראדונה קטנה אבל התאריך שהוא אמר שאני אצא אני לקחתי את הזמן ונשארתי עוד חודש. שני ההורים שלי אמרו שהוא ממש רופא מצויין. ולא נתקלתי בד''ר בשירי. ואת מכירה את ד''ר ירקוני?פרופסור פיורה?

annabell Lee

New member
בואי נגיד שבגולשטיין הייתי בועטת...

ודרי אוחנה עשה לי את אחת הטראומות הכי גדולו שהיו לי, אחרי הקיסרי השני שלי...ואני לא היחידה..לא היתה חולה במחלקה שהוא לא גרם לה לבכי, במילותיו ה"נעימות"..שלא לדבר על פעולות רופואיות שהוא ביצע בי, בצורה ממש אכזרית..והוא עוד נחשב שם אחד הטובים. מייזנר הוא אחד הרופאים הכי מדהימים והכי נעימים ועדינים שנתקלתי בהם. רק חבל שהוא מתעסק רק באולטרא סאונד...הוא היה הראשון שחשד שמשהו מאוד לא תקין אצלי, כאשר הגעתי אליו עם "גוש בשחלה"..ועם הוראה מסוג של אידיוט..לבצע שאיבה לציסטת ענק של 9X9 ס"מ..ושוקולדית...הוא אמר לי בעדינות שיש לי ציסטה שלא ניתן לשאוב...והציע לי לגשת מהר לרופא אחר. שיפה שישבתי אצלו רועדת באולטרא סאונד בסורוקה..והוא סיפר שקיבל הצעה מבלינסון לעבור אליהם...והשאר היסטוריה. ירקוני נשמע לי מוכר..פיורה לא מכירה.

annabell Lee

New member
שכחתי לספר...שאדון גולשטיין..שהיה אחד מרבים

שאליו הגעתי עם כאבי הבטן ה"לא ברורים שלי"..הודיע לי, לאחר שראה שיש לי סימנים כחולים על הגוף...שהוא חושד שיש לי לאוקמיה....לא עזרו ההסברים שאני רגישה לכל נגיעה וכל מגע טיפה לוחץ "מקשט" אותי בכחול"...חושד..פסדר לגיטימי, אבל תשלח לבדיקות לפני שאתה מכניס אותי ללחץ מטורף..ועל כלום...לפעמים אני ממש תוהה מה קיבינימט הם עושים שם בבצפר לרפואה..

למעלה