חבל על הזמן.

יעל a

New member
חבל על הזמן.../images/Emo7.gif

כל הזמן פיגועים הפגנות מספיק די! סבלנו מספיק שמישהו יקום ויאמר לערבים: מספיק די עד מתי זה ימשך? אבל כולם מפחדים העולם לא רואה את מה שאנו רואים כל יום אנו סובלים .

טריגר

New member
העולם רואה כמה....

העם היהודי סובל. הם נגדנו רק משום דאגה לאינטרסים שלהם. לנו נמאס לדאוג לאינטרסים של העולם. אנחנו אומרים דיייייייייי לעולם!,אנחנו דואגים לעצמנו עכשיו, ליפני שיהיה מאוחר מידי. סוף סוף זכינו בראש ממשלה שמנסה לדאוג לאיטנרס של העם שלו ולא לאינטרס האמריקאי.ולכן אני קורא לעם להתאחד עכשיו ועכשיו ועכשיו ורק עכשיו. יש לנו מדינה יהודית מדינת קודש.כל העולם תלוי בנו.2000 שנה מנסים להכחיד אותנו ללא הצלחה.מיליארדים מול כמה מיליוני יהודים,ואנחנו המשכנו ממשיכים ונמשיך לשרוד,להתפתח ולפתח את עצמנו ואת העולם. לא נבוש ולא ניכלם ולא ניכשל לעולם ועדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!

נורית ס

New member
העולם כן רואה כמה אנחנו סובלים

כל יום הרוגים ,כמעט כל יום פיגועים עד מתי! נכון שעם ישראל צריך ליהות מאוחד בזמנים קשים אלו ,אנחנו ציכים להתאחד ולא משנה מה. אני מאמינה שלא כל העולם נגדנו ,למשל אמריקה בעדנו ובריטניה ועוד כמה מדינות, הם אומרים שהם מבינים את צורך ישראל להגן על עצמה ,וזה נכון הם באמת מבינים מה שאנחנו מרגישים . לדוגמה- מה שהיה במגדלי התאומים ההרוגים והפעולה של אמריקה באפגיסטן ,עם תחשבו על זה ,זה לא דומה למה שצה´´ל עושה כיום. אבל אני לא מבינה הפעולה שאמריקה עושה באפגיסטן דומה למה שצה´´ל עושה ,אז למה הם לא תומכים בנו בזה ,למה הם אומרים לצה´´ל לצאת מהשטחים, שיביאו לנו לגמור את הפעולה.

למעלה