חבל על "אחד על אחד"

ixmix

New member
לא חושב ../images/Emo4.gif

אמנם יכולה להיות מראית עין בעייתית, אולם איני חושב שיהיו בדיקות שגויות בעקבות כך. אני מניח שכלי עם רג'קטים - יעלו הרג'קטים גם כשזה כלי של פרפר.

raanansh

New member
רק שאלה ל"אחד על אחד"

האם תוכלו להגיד ללקוח שיבוא אליכם לבדוק אופנוע מ"פרפר" שאתם קשורים עסקית אליהם ? אצעד צעד אחד קדימה , האם תמליצו ללקוח כזה לקחת את האופנוע לבדיקה במקום אחר שאינו קשור לפרפר ? האם תהיו מוכנים לפרסם בגלוי את מהות הקשר העסקי ביניכם ?

עמינו מלא בספקולנטים. מה יהיה?

האם תשאר אובייקטיביות וכו'. צודק ניסים שבינתיים לא מגיב. נראה לי שאתם כאן כולם מגזימים. די. לכו לנוח. ניסים וסטפן מאד ישרים. מאד הגונים. ואני בטוח שהם ימצאו את הדרך לעזור ללקוחותיהם בדיוק באותה צורה כמו עד עכשיו ואפילו יותר. הם מחוייבים ללקוחותיהם, אצלם התשלום שהוא אגב פעוט, הוא עבור יושר ואמינות לגבי האינפורמציה על מצב הכלים. התחייבותם היא לקונה על מנת שלא יקנה חתול (בשק), למוכר במידה ומרכולתו הגונה (לא התעלל מדי בכלי) וכמובן לאופנועים עצמם. מבחינתי הפארנויה כאן ממש מרושעת. עוד לא הוכח כלום וחצי עולם זועק חמס. כל מי שרכש אופנוע לאחר בדיקתם מרוצה עד היום. גם מהיחס שלהם וגם מהאמינות. לא נראה לי שמשהו מזה ישתנה. ההפך אולי גם פרפר יציגו אצלם רק כלים אמינים וטובים. כולם ירוויחו. היה פתגם סיני עתיק: "שימותו הקנאים" אני לא רוצה בזה אבל שיחנקו.

eldad-g

New member
../images/Emo45.gif לניסים ולסטפן ../images/Emo45.gif עד היום

עמלתם קשה ובהצלחה יש לציין לבנות את שימכם הטוב עוד לא נתקלתי כאן בפורום במישהו שלא זכה ליחס יוצא מהכלל אצלכם. קשה לבנות כזה שם ויותר קשה לשמור עליו (במיוחד בארץ) על כך יישר כח.
גדול לכל המלעיזים "הפוסל במומו פוסל" מה קרה רימו אותכם דפקו אותכם ? באיזו קלות אתם מרשים לעצמכם לפגום בשמו ובפרנסתו של אדם וכל זאת ע"ס ספקולציות בלבד תפסיקו עם הנבואות השחורות בבקשה ותבינו שמאחורי הניק עומדים אנשים (ובמקרה דנן אנשים טובים ונדירים בנוף הענף) יש לכם משהו קונקרטי ע"ב ניסיון אישי אימרו דיברכם ואם לא אז בבקשה..... אלדד

M.Z

New member
יש בעיה בהגדרה השיווקית של 1 על 1

ניסים וסטפן התהדרו בהגדרה עיסקית "בית עסק שאינו תלוי" וזאת כתוצאה מהעובדה שהמקום עוסק אך ורק בבדיקת אופנועים ולא במכירתם. עסק שאינו עוסק במכירת אופנועים, כביכול אינו תלוי ואינו נמצא בקשרי מסחר כלשהם עם גופים שיווקים אחרים. עד עתה, ההתנהלות העיסקית אכן העידה על חוסר תלות וחוסר אינטרסנטיות בבדיקת האופנועים בגלל ניטרול מכירת המשומשים ובמקביל בעקבות יחסם האדיב, הסבלני וההגון של בעלי העסק. עם כניסת פרפר, שאגב הפורום למד שהיו בין הראשונים שהיו מוכנים לפתוח את עצמם לבית משפט שדה מול מאות גולשים אנונימיים, שספק אם לי היה בית עסק אם היה לי את האומץ לעשות צעד כזה, ועל כך כבוד גדול על היוזמה והנכונות להראות את צידקתם במדיה בעייתית כמו האינטרנט, אבל נחזור למקור ההודעה, עם כניסתם לשותפות עיסקית עם "1 על 1" , לא יכול יותר העסק להעיד על עצמו כ"בלתי תלוי" היות ותחת קורתו ופתח עיסקו מתנהל עסק לממכר אופנועים משומשים. יוכלו לטעון ניסים וסטפן, "נשארנו כפי שהיינו ועדיין איננו תלויים", אך כפי שהם יכולים להעיד על כך, יכול כל מכון בדיקה שבצידו עסק לממכר אופנועים להגדיר את עצמו באופן זהה. קחו לדוגמא את "אופנועי השרון" או "אישימוטו" ועוד עסקים נוספים, שמבהירים לפונים כי שני העסקים מתפקדים באופן נפרד אחד מהשני, אך עדיין יודע כל קונה, שלא קונים ובודקים באותו מקום מחשש לשת"פ בין העסקים. ועל זה נאמר ששוקולד זה טעים, וסטייק זה טעים, אבל שוקלד על סטייק זה לא טעים. ניתוק בספרי החשבונות של שני עסקים, עדיין לא אומר שמאחורי העסקים עומדים אנשים, ומטבעם של אנשים הוא ליצור יחסי חברות עם הקרובים אליהם, מה לעשות שכמו כולנו, אנחנו מבלים עם שותפינו לעבודה יותר מאשר אנו מבלים עם בני משפחתנו במהלך היום, ואין מנוס מפיתוח קשרים אישיים. עכשיו, אפשר לומר "חברים זה חברים ועסקים זה עסקים" אבל יחסי החברות יתערערו במידה ואחד על אחד יוציאו את המוכרן של פרפר כשקרן (האופנוע במצב מצויין אין פגיעה בשילדה, לעומת בדיקה שנעשית 3.5 מטר משם מראה שהאופנוע עבר תאונה והשלדה עוקמה). איך יגיבו סטפן וניסים כשיעמדו במקרה כזה? איך יגיבו גדי ויורי לאור קטילה שכזו? ואם המקרה יחזור על עצמו 3 פעמים ברציפות? מה אז? אני מניח שכששני בעלי עסק עובדים תחת אותה קורת גג , לפעמים יחסי החברות ויחסי השלמות העיסקית יכולים לעלות על שיקולי "טובת הלקוח". כדי לסכם: אין לי טענות לאחד על אחד וכנ"ל גם לגבי פרפר, כל אחד מהם, לדעתי עסק שאינו רואה את השקל בכיס כיעד אבסולוטי, אבל צריך להבין גם את אלו שפוחדים מהשילוב הנ"ל שיהפוך את השיקול העיסקי לשיקול העיקרי והם יצאו המופסדים בשורה התחתונה. ומעבר לכל האמור לעיל: ההגדרה העיסקית ששוווקה לקהל אינה תקפה עם כניסת פרפר לבית העסק, לכן יש צורך לשנות את המינוח העיסקי. הרבה הצלחה ל1 על 1 , והרבה הצלחה לפרפר, ונקווה שהייחוד של אחד על אחד מבחינת היחס, האמינות, השירות והרצון הטוב, לא יטמעו בין השיקולים הפיננסיים העיסקיים.

לגבי כל נושא הבדיקות :

הרי ידוע שהכנסת כלי לבדיקה איננה 100% ערובה לשקט , גם אם הכלי יוצא 100 אחוז נקי. אם למישהו יש מוסכניק אמין שעליו הוא סומך כבר כמה שנים , למה שלא ילך אליו כדי להתרשם מכלי לפני רכישה? (אם המוסכניק יפשל ואחרי חודשיים ירצה להתחיל לטפל - הלקוח ירגיש מרומה / מאוכזב ויעזוב את המוסך , לא?) 1 על 1 בנו שם עם המון השקעה , וכל עוד אין דעות כנגדם - מבחינתי שגם ימכרו פלאפל , המטרה שלהם , כמו שלנו , היא להמשיך להתפרנס בכבוד , הם לא מלאכים ולא יכולים לקנות במכולת רק עם המלצות טובות. אני משוכנע שהם יודעים שאסור להם לפשל , כי עולם האופנוענות בארץ כל כך קטן ומלא רכילות - לא ניתן להיות מושחת ולצפות שלא יידעו על זה. כרגע אני נותן להם אמון מלא , מה שהם עושים בשביל לקוחות / סתם אנשים שקופצים להתייעץ - לא קיים בהרבה מקומות. שיהיה להם לבריאות , תנו להם קרדיט , מי שהולך לבדוק אופנוע - גם יכול (וצריך) לשבת ליד האופנוע , (סטפן מרשה לשבת בפינה בכיסא - וזה ממש לא קיים בכל מוסך) , לראות בעיניים הכל , ואז להחליט.

ntchristt

New member
לגבי 1X1

לדעתי המקום מופקד בידי חבר'ה טובים מאד(ניסים סטפן זיו...) שלא יתנו סיכוי להרוס את המוניטין היפה שהם בנו. אז מה עם פרפר נכנסו אליהם??? ניתן לראות שמאז שיורי לקח את המושכות לידיו,המצב הרבה יותר טוב,גם מבחינת השם של המקום,ופה בפורום יש כמה לקוחות מאד מרוצים. אף אחד מהגורמים לא ינהג בטיפשות ויהרוס את השמות הטובים שנבנו בשנה האחרונה. טעויות ומעידות לעולם יקרו,כולם בני אדם בסה"כ. אני בטוח שהמיזוג הזה יהיה טוב גם ללקוחות וגם לבעלי העסק. בהצלחה לכולם.

Shuchman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif גדול!

אולי שינויי מזג האוויר...

electro78

New member
לא יודע מה אתכם

אבל בפעם האחרונה שהייתי אצל ניסים וסטפן לבדיקה...( לא אני בדקתי..קנו ממני אופנוע בנדיט 600) לא ממש שמעתי או הרגשתי את הבחור מפרפר.. אומנם ראיתי שם את אוסף הכלי שיושב בחוץ..אבל חוץ מזה..לא השתנה כלום היחס זה אותו יחס חם שתמי היה ואני מאמין שתמיד יהייה שם.. וכמו שסטפן אמר..או לפחות לי אמר...אם מרגיש שמשהו השתנה לטובה...לא לבוא ישר לפורום וחבזות את המקום...תבואו ישר לניסים או סטפן ותגידו להם בפנים... אם המצב באמת ישתנה שם לרעה..אני בטוח לא ב 100% אל ב 10000000% שהם יעשו את החושבים ויתקנו את נמצב לקדמותו..אבל קודם בואו נראה מה יהייה שם.. אני אישית..לא מתכוון לשנות מתכונת..וכל אופנוע שארצה לבדוק..אקח תמיד לשם.. וביינינו..אם הבחור מפרפר ינסה "לדחוף" איזה אופנוע שלו במקום מה שמביא לבדיקה.....אני אצנזר את השאר... ניסים..סטפן..אותי קניתם... מי יתן ותצליחו ככה תמיד!!!!

M O R M

New member
../images/Emo47.gif ../images/Emo45.gif שירשור כבוד ל1על1+פרפר.

נו אז קראתי את השירשור ונהנתי לראות אוסף של דעות שמחמיאות לניסים,סטפן,זיו,ויורי. אז שיהיה להם לבריאות כפי שאמרתי לסטפן. אצלי זה תחביב אצלך זו פרנסה (אגב סטפן השיב שזה גם פרנסה וגם תחביב.) אני מקבל את השיקולים הכלכליים שהביאו למהלך ומשוכנע שאין חשש לבדוק כל כלי באשר הוא אצל מכון הבדיקות אחד על אחד. כולל אופנועים של פרפר (ובטח של אישימוטו) אשר יבדקו ללא משא פנים. אני אישית נותן קרדיט מלא לחברוה הזו ומשוכנע שימים יגידו את שלהם והאמינות היא שם המשחק החדש בענף האופנועים המיוצג על ידי חבורה זו - כולל פרפר. להזכירכם גם הפרופסור וגם הרב חברי הפורום נציגים שלנו בפרפר ובנוסף לשאר הצוות ויורי יקפידו על עבודה מהימנה ואמיתית. במכון אחד על אחד קרה דבר חשוב - זיו הצטרף. אז הצוות מונה 3 אנשים נהדרים שאמינים עלי ב- 100%. על מנת שאשנה דעתי זו הם יצטרכו לעשות המון שגיאות - ולא סביר שזה יקרה. אז עלו והצליחו ושימותו כל הקנאים . יורי - שיחסרו לך אופנועים למכירה - כי את כל המלאי מכרת . סטפן שיקבעו אצלך תור לבדיקה חדשיים מראש כי כולם בודקים רק אצלך. המון בהצלחה מכל הלב- ואם נאמרו דברים קלי דעת מעט בשירשור זה זיכרו אילו חברה צעירים וטובים שמעט מודאגים מנסיגה מהמצב הנהדר שאתם יצרתם. ואין מקום לדאגה . המון הצלחה . מזל טוב פעמיים לזיו. על העבודה ועל האופנוע החדש.

JackR1

New member
הגדרה שיווקית לא מעניינת אותי...

...מעניינים אותי האנשים שעומדים מאחוריה. מהסיבה הזאת אני סחבתי את כל החברים שלי למוסך שלי (אישימוטו), בגלל שאני מכיר את האנשים וסומך עליהם. אני מכיר גם את ניסים וסטפן עוד מאישימוטו, והם נשארו אותם אנשים שאני מכיר. הייתי ב"אחד על אחד", לא ידעתי בכלל למה צצו שם כלים מסביב, ואת האמת, זה גם לא עניין אותי. לא ידעתי בכלל שזה פרפר. באתי עם חבר שעשה שם בדיקה ל-CBR600, ולא עברו לי שום מחשבות בראש, שום ספקות. סמכתי עליהם, כמו תמיד, ולא אכזבו. אני גם בטוח שלא יאכזבו. כן, יכול להיות שהגימיק של להיות "מקום בלתי תלוי" לא כל-כך ברור עכשיו.. אבל אני חושב שאחרי שנה של עבודה בענף כל-כך קטן הם ביססו את מעמדם מספיק טוב, ולא יצטרכו אותו. האנשים שמכירים אותם, ממילא לא היו צריכים אותו כדי להגיע ל"אחד על אחד".
בהצלחה לניסים וסטפן בכל מה שיעשו

למעלה