חבל על "אחד על אחד"

אני עדיין מתאפק אבל לבנתיים...

אני מעדיף בנתיים לא לענות לחברים שחלקם כנראה "חברים" אבל תודה לכל המפרגנים של בנתיים. אני תמיד הרי אלוף הסיפורים ,אז סיפור קצר מאתמל..ויש את השם של הלקוח והכל.. הגיע חייל נחמד ששילם ויצאה חשבונית (תוכלו לבדוק ..כל ה"מאמינים " למיניהם) על מנת לבדוק אופנוע מסוג XT ,התחלנו את הבדיקה ואז סטפן מצא כי יש בעיה במנוע...הפסקנו את הבדיקה ונתנו לחייל זיכוי על כל הכסף . בואו אתם הטרולים והאפסים למיניהם (וסליחה עם חברי הפורום..אבל כואב לי,מה לעשות) איפה ובאיזה מוסך היו מפסיקים הבדיקה ונותנים זיכוי ללקוח ומוכנים להפסיד כסף..הא!..אני מכיר את כל הנפשות הפועלות בענף ,אף אחד ,אבל אף אחד לא היה מוותר על הכסף מה עוד שאנחנו הרי לא מקבלים שני אופנועים ביחד לבדיקה כך שלמעשה נשארנו ללא עבודה......אבל כידוע אלוהים דואג לנו ומיד נכנסה בדיקה של בורגמן 400 ותודה לאל. אני לא אמשיך כרגע רק אני מבטיח לכל אלו שמאמינים לנו ובנו...אנחנו לא רק שנישמור על כל לקוחותינו אלא מבטיח שגם על כל חבר בפורום וכאלו אחרים שירצו להעזר בנו כמו שהיה עד היום ובכל יום ובכל שעה ...ועוד סיפור קטן על הדרך...ואים יחליט הבחור להגיד את שמו יוכל להעיד עבורי שנתתי את הטלפון שלי האישי לחבר מהפורום שעשה תאונה שגר רחוק ודיבר איתי גם במשך היום בעבודה וגם בשעה 21.00 הביתה וממושכות עד ממושכות מאד, לגבי מה עליו לעשות לאחר התאונה אשר עבר יום לפני וכל העצות וגם בשעות העבודה והפקס שהעביר אלי לבדוק שלא כתב משהו שלא טוב עבורו(והכל במסגרת האמת)וכו.... אז אל תדאגו אנחנו כאן לעמוד על המישמר לא רק עבורכם אלא גם עבור שמנו הטוב...ואולי תגידו אפילו תודה שנישמור עליכם גם כשתיקנו אופנוע מהחזית מפרפר. זה רק בנתיים על קצה המזלג . אנחנו מחכים לכם בכל שאלה עזרה וכו,גם לאלו אשר בדקו אצלנו וגם לאלו שלא. בוקר טוב .

אף אחד לא טוען שאתם לא איכפתיים

שהשירות לא טוב , או שלקוח התאכזב, בסה"ב טענו שיש בהמצאות 2 עסקים שתלויים אחד בשני , שנמצאים תחת אותה קורת גג משהו שגורם לך לחשוב. אם אין כל קשר עיסקי והקירבה הפיזית היא עניין נוחות גרידא אז אין פה פסול , בעיניי לפחות אבל אם יש קשר עיסקי , יש פה נקרא לזה, חשד סביר ? , אינך חושב ? אגב, אין לי שום דבר נגד פרפר (חברים קנו ומכרו שם) ועל אחד על אחד שמעתי רק טוב

rech

New member
שאלה כללית ( נק' שדמיקולו העלה)

כיצד אמור לנהוג מכון בדיקה כלשהו (בלי שום קשר לדיון הספציפי, ובלי ביקורת) כשמגיע אליו כלי שכבר נבדק (הנתונים מוזנים במחשב/הבודק מכיר אותו) ונמצא מחורבן (אתמול/לפני שנה) . האם הקונה מקבל דו"ח עדכני בלבד (אולי הוא שופץ..?) או שגם מקבל את המידע מהבדיקה הקודמת..? ( שוב, לצורך ידע ולא!! בנושא הביקורת שהועלתה) אגב , לדעתי אדם שקונה כלי מפרפר ולא משוכנע ביושר הבדיקה יכול בסופו של דבר לקחת אותו למקום אחר לבדיקה... כך שהמהומה לדעתי על כלום.

ennicka

New member
לכשעבדתי במוסך תל אביבי

ומצב כזה היה קורה, אז לא יכולנו ממש לתת את עותק הבדיקה ככה סתם למישהו, כי היא בעצם "שייכת" לזה שקנה אותה (להלן הבודק..). היושר לא איפשר מצד שני לעשות בדיקה מחדש. הפיתרון תמיד היה משהו באמצע (תלוי בלקוח הקודם והסכמתו, הקרבה לבודק החדש וכו'). לא זוכרת מקרים של כמה בדיקות שהיו לאותו אופנוע, אם היו הן בודדות (ולא לאופנוע שההמלצה הסופית הייתה לברוח ממנו).

YLEE

New member
סליחה ניסים! אבל...

ביקרתי אצלך (אתמול / שלשום). רציתי לראות מי אלה אותם גורואים אגדיים. רצה הגורל והתנפל עלי (בעצם שלושה אנשים) סוכן וניסה למכור לי נבלה. ואני רציתי רק לראות ולהבין מי אלה האנשים האגדיים.... אז שני דברים לי אליך - א) נראה שאתה מאמין באלהים... גם אני - ולדעתי אם אתה ישר - תהיה לך הצלחה. ב) האופנוע הבא שלי שיבדק - יהיה בטוח אצלכם. רק תעשה טובה ואל תתחבאו שם בתוך המשרד... תנו לאנשים חדשים להכיר אתכם לפני שאיזה סוכן (סוכן הוא סוכן הוא סוכן!!!) תופס אותנו ומנסה למכור. אהבתי את את מה שרשמת. ",התחלנו את הבדיקה ואז סטפן מצא כי יש בעיה במנוע...הפסקנו את הבדיקה ונתנו לחייל זיכוי על כל הכסף ........כידוע אלוהים דואג לנו ומיד נכנסה בדיקה של בורגמן 400 ותודה לאל" רק אל תקרא לי טרול!

אהבתי את הפתיחה

"אני תמיד הרי אלוף הסיפורים". משפטים מהסוג הזה גורמים לי דחיה. כמה הודעות למעלה כתב משתמש בשם lsky: "תקנה אופנוע איפה שבא לך, תבדוק אותו איפה שבא לך, רק אל תזרע הרס."
ואני באמת לא מבין על מה כל המהומה ? כל עסק כלכלי שרוצה וצריך להרוויח מבצע פעולות לקידום הנושא. כל עוד זה עפ"י חוק. תבורכו. אמינות זה לא שחור לבן. כמו שתוצאות בדיקה זה לא שחור לבן.

Alfa156 GTA

New member
אגב , יש עוד מוסך בתל אביב

שהביא לי זיכוי על בדיקה, וזה כבר לקראת סוף הבדיקה. מוטומניאה. אני לא יודע מה יש שם עכשיו ,אבל בעבר זה היה ככה.

7 0 7

New member
דעתי שונה. אני לא מהמקטרגים

אני חושב שהשילוב ירים את פרפר. האמינות והשם הטוב של 1 על 1 ידועים. לא פעם ולא פעמיים אמרו לי ניסים וסטפן ששם טוב קל מאד להרוס אבל קשה לשקם. ל 2 האלה מה שחשוב זה שביעות הרצון של לקוחותיהם, ובצדק הם קנו את שמם בענף. כמו רבים קיבלתי מהם המון עצות מועילות ללא תשלום: 1. פעם שכדאי להחליף צמיג פגום 2. עיצות מועילות לאחר תאונה. 3. ועוד ועוד. היריעה קצרה מלהכיל. ותמיד עם רצון טוב. גם התרבות הסביבתית חשובה להם ובוודאי נתקלתם בסטפן שלא נותן לחנות ב-א-מ-צ-ע המדרכה תוך הפרעה להולכי רגל. האיש צודק. עכשיו אתן לכולם סצנריו אפשרי: קונה ומוכר מגיעים לבדיקה באחד על אחד. האופנוע יוצא לא 10 אלא 12. מסיבה כלשהי בסופו של דבר הקונה רוכש אופנוע אחר (גם כן 12 אבל ZX12) וכאן יש אפשרות שאולי תעלה מנציג פרפר להשאיר האופנוע בתצוגתו עם חותמת הכשר של המכון (1 על 1) בקיצור אני חושב שאתם מודאגים שלא לצורך. לניסים וסטפן השם הטוב הוא המאפיין החשוב ביותר. הם לא יהרסו את זה בשביל רווח קצר מועד. מה גם שבעידן האלקטרוני זה יהיה מאד קצר. נהפוך הוא לדעתי יהיה מקום שניתן יהיה לראות אופנועים שהם ממליצים על תקינותם. אפשר יהיה לדעת בדיוק מה טוב ומה דורש תשומת לב בזמן אמת ולא לאחר פרקי זמן נוספים שהם זמן מבוזבז. רק טובה תצמח לענף. והסיבה: אני רואה בזה התרחבות עסקית של 1 על 1 . ולאור הרמה הגבוהה האישית והמקצועית כולנו נרוויח מזה. צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים. 2. יום נעים

טוב , אין לי שום דבר נגד פרפר וגם

לא נגד אחד על אחד , אבל ב 2 הסנריו שהעלתם לא נראה לי שהדברים יהיו כל כך שקופים ללקוח , אם אופנוע "יישחט" בבדיקה , לא נראה לי שציגו את תוצרות הבדיקה בפומבי , אחרת האופנוע לעולם לא יימכר, אך מצד שני גם אופנוע שעבר בדיקה ויצא 10 , גם כן לא תפורסם הבדיקה אלא לאחר שהלקוח יישלם , הרי בוא נהיה רציניים , אחד על אחד עם כל הרצון וגם פרפר הם בסופו של דבר בתי עסק שמטרתם גם להרוויח, אחיד על אחד מרוויח מבדיקות וייעוץ , ופרפר מלמכור אופנועים..

ההודעה הייתה אמורה להיות כאן

בואו אני אספר לכם משהו על ניסים ברדה ועל "אחד על אחד". ביום שישי האחרון כשקניתי את ה-CBR שלי,הייתי אמור להספיק באותו יום לשלם למוכר,להעביר בעלות ולעשות ביטוח.רק לקראת שעה 12 בצהריים הצלחתי להוציא את הכסף מהבנק עקב בירוקרטיה ולטוס לסוכנות ששם היה האופנוע.ניסים היה מעורב בתהליך קניית האופנוע שלי החל מהבדיקה המעולה של סטפן ועד למעקב אחרי תיקונים שהיה צריך לעשות לאופנוע וכל זאת לבקשתי מבלי שהיה חייב לעזור לי,וזה כי כשעשיתי את הבדיקה לאופנוע סיפרתי לו שהידע שלי במכונאות שואף לאפס אז הוא אמר לי שהוא יעקוב אחרי זה באופן אישי מבלי שהוא בכלל מכיר אותי!!!. כמובן שלא הספקתי להגיע לבנק הדואר (הייתי עם רכב). התקשרתי לניסים והוא אמר לי לבוא אליו והתנדב לעזוב את העסק שלו,לקחת אותי על האופנוע שלו לבנק הדואר בנתב"ג כדי לשלם את תעודת ביטוח החובה.השעה כבר הייתה 13:00 בצהריים והסוכנות רצתה כבר לסגור.ניסים לקח את האופנוע שלי מהסוכנות אליו לעסק ואמר לי שהוא יחכה לי ולא ילך הביתה עד שאני לא יעשה ביטוח ואקח את האופנוע.לא רציתי להטריח אותו עד נתב"ג אז נסעתי עם הרכב שלי לנתב"ג,עשיתי ביטוח וחזרתי אליו.לא הספקתי אפילו לארגן לי מנעולים אז ניסים הלווה לי מנעול דיסק אישי שלו לסופ"ש עד יום ראשון.השעה כבר הייתה 14:00 בצהריים וניסים עוד מצא זמן לתת לי הסבר על האופנוע לפני שאני לוקח אותו. אני אישית לא מאמין בבני אדם באופן כללי אבל במקרה הזה אני פשוט המום מהרצון וטוב הלב של אדם לעזור למישהו שהוא לא מכיר וההיכרות היחידה שלו איתי היא העובדה שעשיתי שם בדיקה לאופנוע. אז לי זה לא משנה איזה סוכנות תשכור שם מקום או כל הבבלט הזה,ניסים ברדה הוא בן אדם מדהים ו"אחד על אחד" מבחינתי,מההיכרות הקצרה שלי איתם מהחודש האחרון,קנו מקום בהיכל התהילה שלי.

suzuki97

New member
קראו תגובה זו

שלום לכם שוב חברי הפורום תגובה זו קצת מאוחרת מאחר וניסית להגיב אתמול אולם משום מה נפל לי האינטרנט(זהב) לכל המטלבטים בנוגע לאחד על אחד אתם לא חיביים להאמין לי אולם כנראה שאין לכם ברירה. כשבדקתי את האופנוע שלי במוסך נאמר לי מראש שהם מכירים את האופנוע ואת הבעלים היטב מאחר וגם טיפלו בו באישימוטו. אין מילים על הבדיקה מקצועית וארוכה תפקידם של אחד על אחד הוא לבדוק בלבד ולכל החושבים שיש להם אינטרסים כדאי מאד לבדוק לפני שמדברים או לפחות לתת הוכחות זוהי ההוכחה שלי: הגעתי עם האופנוע שלי אתמול למכון אחד על אחד לאחר שזכור לכם שהחלקתי איתו ואמרתי להם שאני מתכוון ללכת אישימוטו על מנת להחליף שרשרת טיימינג וכיוון שסתומים שהרי זה ידוע לכם המון כסף לאחר בדיקה קצרה במקום הם הציעו לי להמתין עם זה ואף הציעו לקחת את האופנוע לסיבוב בדיקה כשאסיים להרכיב את הפלסטיקים והאופנוע יהיה מוכן לנסיעה. את ההוכחה שלי קבלתי מקווה שגם אתם מבינים כעת שלא יכול להיות שהם יהרסו את שמם במו ידיהם, לחזור אליהם אני בטוח אחזור וגם אמשיך להמליץ לשאר. אז חברה קצת אמונה לא נשארו הרבה מקומות כאלה דרך אגב זה יכול להיות רעיון חמוד אם חיים הכט יבצע סדרת בדיקות במוסכים גם לטובת האופנועים יום טוב לכולם.

Moo Moo

New member
לכל הפטזיונרים.

כמה זמן כבר פתוח "1 על 1"? שנה? לא זוכר, אבל זמן לא מואט. לא זכור לי שרשור אחד של תלונות, רק שרשורי תודה, כמו הבחור מעלי עם הCBR שניסים עזר לו הרבה הרבה הרבה יותר ממה שמגיע למישהו שבא לבדיקה. ביום שיהיה שירשור נגד אחד על אחד....... ניראה. בינתיים הכל
ובצדק.

Moo Moo

New member
נו מן הסתם....

זה ידוע שב1 על 1 אוכלים רק את הוופלות.

למעלה