חבל על "אחד על אחד"

חבל על "אחד על אחד"

כנראה שדברים טובים לא נמשכים לנצח. עד לא מזמן הם קנו שם של מקום אמין ועכשיו נגמר הסרט פרפר
כל כך חבל

nsbh

New member
עד לא מזמן הם קנו שם של מקום אמין ?

מאיפה קנו? אני צריך גם לקנות כמה שמות של מקום אמין..... לפי מה שאני שומע בפורום הם לא קנו! הם עבדו קשה בשביל זה!

malganis

New member
אז מה? סטפן פתאום לא יודע לבדוק ?

מה כבר קרה? אתם מכירים מקום שבודק אופנועים ולא סוחר בהם? וזה עוד לא מסחר באופנועים שלהם. אז מה קרה? בעיית אמינות? מישהו פה יכול להצביע על בעיית אמינות ספציפית שקרתה לו באחד על אחד? הייתי מבין את מי שרוצה לרכוש כלי מפרפר ומעדיף לבדוק במקום אחר אבל למחוק את אחד על אחד לחלוטין בגלל החלטה שלקחו בעלי העסק? נראה לי מוגזם ולא לעניין.
על חוסר הסובלנות

YLEE

New member
מה חוסר סובלנות מה?

מה יש פה להסביר? קונה - "ואיך הכלי?" מוכר מפרפר - "למה שתסמוך עלי? תכניס אותו לבדיקה (אצל השותף שלי כמובן!!!) פה - הנה - ותקבל דעה אוביקטיבית למהדרין" כאילו דה?!

bendoe

New member
לא רק שהיא תהיה כשרה למהדרין

היא תהיה גלאט כשר למהדרין מרבי סטפן אבנדיץ'!!! חוצפנים מי שבכלל חושב לכוון של מסחר שותפות/מרמה או כל דבר אחר שהיה לפני הכניסה של פרפר לטרטוריה של אחד על אחד!!! חוצפנים!!!

YLEE

New member
טוב זו הדמוקרטיה בהתגלמותה...

רוצה להאמין שזה כשר? יופי! לא מאמין? ונסעת לך לרב אשר בכפרך. סיכמנו? לא צריך להתעצבן. ולא להגן בכזו אדיקות... זה גם מתחיל להריח!

Wile Coyote

New member
הטענה היא שאין יותר אוביקטיביות

הטענה (החזקה) של "אחד על אחד" הייתה שהם "מקום בלתי תלוי" כלומר שאינם מקושרים לאף בית עסק אחר למסחר אופנועים. כאשר הם השכירו חלק משטח העסק לפרפר, הם למעשה שמטו את הקרקע מתחת לטענה זו. אפשר לטעון שאין קשר בי שני בתי העסק, אפשר גם לטעון שגם קודם לכן היה להם קשרים עם בתי עסק מסויימים (אישימוטו), אבל יש דברים מסויימים שאי אפשר לעשות ועדיין לטעון שאתה נשאר אובייקטיבי. אפשר להשוות את זה למוסך אישימוטו וסוכנות אישימוטו לאופנועים משומשים. למיטב ידיעתי מדובר על שני בתי עסק שונים אבל בפועל, כשאחד עונה לטלפון של השני, המוסך מטפל באופנועי הסוכנות והלקוחות מסתובבים בשני העסק כ יאין שום הפרדה ממשית, אזי קשה מאד לטעון שאין קשר בין שני בתי העסק. כנ"ל לגבי המצב החדש ב"אחד על אחד". סה"כ סטפן לא שכח פתאום איך לבדוק אופנועים, סטפן וניסים נשארו אנשים נהדרים שאני מעריך, אבל טענת האוביקטיביות הלכה ונגוזה.

e r 5

New member
../images/Emo4.gif חבל

ניסים וסטפן היקרים את האופנוע הבא שלי מיד אחרי השדרוג לבלתי מוגבל (בקרוב מאוד) אבדוק בודאות ובאמון מלא וללא שום ספק - אצלכם. אבל באותה נחרצות וללא שום ספק - לא אעיז להתעניין באופנועים של "פרפר". וזאת מהסיבה שלעיל - בודק רק אצלכם. "פרפר" לא להפגע - אני עדיין לא בשל מספיק להרמוניה כזאת בעסקים. עלו והצליחו

D the kid

New member
../images/Emo45.gif "מילים מהמקלדת"

כבר פעם שניה שאני מעלה הודאה היום ושוכח לעשות Ctrl-C לפני כן. לענייננו: לא רציתי להגיב כדי שלא יגידו שאני לא נייטרלי. אבל נגיד שמסתכלים מהצד... א. צריך להכיר את הנפשות הפועלות ואת האמינות שלהם הם בנו לאורך שנים בענף ! לא ביומיים ! ב. פרפר רק שוכרים חלק מהמקום לא שותפים ולא נעליים. ג. אז נגיד שנלך עם אלו שלא מכירים, ועם הפרנואידים. אז, או קיי, לא נבדוק אופנועים של פרפר שם. אבל בגלל זה לפסול מקום לשאר הבדיקות ?!?! חבל שיש אנשים שתמיד מגיבים/מסיקים מסקנות לפני שהם חשבו עד הסוף או מכירים את כל העובדות. לגבי אלו שבטוחים בפסילה הגורפת...דעתם וזכותם
. כמו שניסים כתב כאן מספר פעמים (גם לגבי מתחרים), יש אנשים שמתפרנסים מזה ותבדקו/תחשבו לפני שכותבים משהו שעלול להזיק. לסיכום, דעתי היא כי הזמן יעשה את שלו, והאמינות תשאר אותה אמינות, והיחס אותו יחס ועדיין יהיו את כל הפגועים בענף שיגיעו לשם כדי לנסות לסדר צרות שאחרים הכניסו להם. לזיו: שיהיה במברוק, ובהצלחה עם סטפן וניסים

דמיקולו

New member
עוד נקודה למחשבה

ועדיין לא החלטתי מה דעתי בנושא, כן ?? קיים עסק לבדיקת אופנועים, בדיקה "נטו", כן ?? ובצמוד אליו, באותו מבנה, אולם תצוגה של כלים משומשים, קטנועים,אופנועים ,מכל הסוגים, כן ?? בא לקוח לאולם התצוגה, מסתובב ובוחר אופנוע אותו ירצה להכניס לבדיקה בעסק הצמוד....עד כאן יש ?? לאחר הבדיקה ע"י מכון הבדיקות הכלי יוצא "חרא שבחרא". אותו לקוח מחליט (ומי לא ?) לא ללכת על הכלי הגמור, אלא לפנות לשוק הפרטי. הכלי שיצא על הפנים בבדיקה חוזר לאולם התצוגה, עובר ניקוי חיצוני ולמראית עין נראה- וואלה....כמו חדש,אבל מתחת להכל-אללה יוסטור . בא לאולם לקוח חדש, שוב עובר בין הכלים ומחליט לקחת את אותו הכלי מהמקרה הקודם לבדיקה בעסק הצמוד...... עכשיו, מה יעשו בעסק (במקרה זה הינו "1 על 1), הרי הם מכירים את הכלי מהביקורת הקודמת ויודעים ש "חבל על הזמן ולהקתו" אין מה לגעת.....והרי לפי הפרסומים של חברי הפורום נוהג מי מבעלי 1 על 1 לתת חוות דעת ראשונית לקונה הפוטנציאלי האם כדאי או לא כדאי בכלל להשקיע בבדיקת הכלי. יגידו לקונה :"תשמע, כבר בדקנו אותו והוא חרא של כלי", או שיחליקו אותה ויכניסו לבדיקה אצלם שוב פעם. הרי אם הם נטולי אינטרסים לעסקים אחרים אזיי עליהם לנהוג בדרך אחת, אבל אם הם בקשר עסקי של השכרת המבנה....... כיצד עליהם לנהוג ?? וכיצד באמת ינהגו ?

D the kid

New member
שאלה קלה שבקלות.

תכיר טוב את האנשים, ותקבל את התשובה שהיית רוצה ומצפה לקבל. אני מוכן לחתום על זה, אבל אנחנו לא מכירים, אז המילה שלי כרגע לא מספיקה בשבילך. שוב, הזמן יעשה את שלו...

אMור

New member
Listen -

למה לקחת את הסיטואציה רק בכיוון אחד? לדעתי, היושר, האמינות, הרצון הטוב והתרומה לענף של שני האנשים היקרים הללו יקרינו על העסק שנכנס לשטחם ואם היו מקרים בעבר של "אופנועים גמורים בתצוגה", כדבריו של דמיקולו - כאלו לא ייכנסו לעולם למתחם "1 על 1" - וכנ"ל גם לסניף המרכזי. לקחת את כל מה שעשה נסים בשביל הפורום בתקופת זמן כה קצרה ולקזז מהקרדיט הגבוה שהרוויח ביושר על חשבון ספקולציות - לא הוגן.

תגובה לשאלה ספציפית

אני בוחר להגיב לשאלה ענינית מכיוון שכל הדיון נראה לי עקר מיסודות אבל לשאלתך אני אענה בסיפור מלפני כשבוע אך לפני כן אני אפרט שני הבדלים: א. כלי השייך ל"פרפר" - כלי זה לעולם יעבור בדיקה ע"י "פרפר" וצריך לעמוד בקריטריונים וע"כ אין סיכוי שכלי "הרוס" בכלל יעמוד אצלנו באולם. ב. כלי אשר עומד בתיווך - כלי אשר לא עבר בדיקה ופרט זה מצוין לפני הלקוח. בכל הקשור למקרה, לקוח לקח מאיתנו כלי לבדיקה (כלי תיווך שנת 1995) ובבדיקה יצא שהכלי אינו טוב, הכלי לא חזר לאולם התצוגה במצבו אלא התקשרנו ללקוח וביקשנו ממנו להוציא אותו, כלי ברמה זו לא ימכר דרכי אלא רק לאחר תיקונו והבאתו למצב מכירה ראוי. מסיפור זה אתה יכול ללמוד שמצב זה כלל לא יקרה מכיוון שהכלי לא יוחזר לאולם אלא יוחזר לבעליו.

תשובה לעניין , האמת , לא חשבתי על

כך שיש אופנועים ששייכים לפרפר ויש של תיווך , האם לקוח שמתעניין לרכוש אצלכם מחוייב לבדוק ב 1 על 1 , אני מאמין שהתשובה היא לא , רק מוודא ..

lsky

New member
צריך לבודד את כל האנשים הטובים

בענף. אחד אחד לשים אותם בתוך בועה, שלא ידברו אחד עם השני, שלא ירכבו אחד עם השני, ככה נשיג חוסר קשרים ועודף אוביקטיביות. ראבק, תקנה אופנוע איפה שבא לך, תבדוק אותו איפה שבא לך, רק אל תזרע הרס. "...נגמר הסרט..." עאלק. יום טוב.

patton

New member
איפוא ניסים/סטפן/יורי

דווקא עכשיו לא מגיבים ????

למעלה